Företagsinformation

3. Röntgenmottagning
  4. Vårdklinik med självbetjäning
  5. Könssjukdomstest

Skrivet av företaget

Easly is hét online platform voor verschillende testen voor thuis. Zo bieden wij verschillende coronatesten aan zoals een antigeen sneltest die je uitvoert onder online begeleiding van een medisch expert. Het resultaat ontvang je per mail en is inclusief certificaat. Te gebruiken in heel Europa! Ook bieden we een speeksel PCR-test aan. Geen stok in je neus en bij een positief resultaat ontvang je een herstelbewijs. Naast verschillende corona testen voor thuis bieden wij ook verschillende SOA testen aan. Volledig anoniem en uit te voeren in jouw eigen vertrouwde omgeving. Laat je testen op onder andere Chlamydia, Gonorroe, Trichomonas en Micoplasma.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

2,5

Alla omdömen

3 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Their customer service hangs up…

Their customer service hangs up randomly, the test they send does not match the website description, avoid this scam!

18 februari 2026
Logotyp för Easly

Svar från Easly

Dear fred, im sorry to hear that you couldn't reach us by phone. We checked with our provider and there was indeed an issue with the line. Feel free to call us again so we can help you.
Best regards, Easly

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I'd g. ive zero if I could.

I'd give zero if I could.
No results received of our tests after more than a week.
Customer service not helping at all and asking stupid questions.
Zero communication during delivery until we sent an email
Conclusion :
-In every step we had to contact customer service to understand what's going on (Delivery notifications and time + results time-frame).
- No results given... Lost time and energy!
Let's see if we get our money back!
Please don't use this service.

18 februari 2025

Klantenservice

De klantenservice gebeld voor informatie mbt de testen. Ze waren erg vriendelijk en behulpzaam. Nu nog een test bestellen.

3 november 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle service met duidelijke begeleiding

Het is een heel fijne manier om te werken met easly! Zeer snelle service met duidelijke instructies die je bij elke stap begeleiden. Ook heel praktisch dat dit van thuis of kantoor uit gedaan kan worden, wat dan weer enorm tijdsbesparend is, ideaal!

7 november 2022

Schildkliertest

Heb bij easly.nl een schildkliertest gedaan. Was makkelijk te bestellen op de site en kreeg al gauw mijn pakketje binnen. Hele duidelijke instructie over hoe de test afgenomen moest worden.
Zeker een aanrader om hier een test te bestellen!

28 oktober 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Quick and easy to slef-test

Quick and easy way to have my cholesterol tested without a doctors visit. Package sent home, took the test myself and after sending the sample back I received my result in the app. Great service!

20 oktober 2022

Super ervaring!

Super ervaring!! Geweldige online service. Door de post was het pakketje iets later dan verwacht en zij kwamen het alsnog de benodigde avond dit langs brengen.

6 september 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijn bedrijf met goede service

Heel erg fijn bedrijf om een test uit te laten voeren, al diverse soorten testen laten doen en altijd snel uitslag.

Vooral prettig dat ik het gewoon thuis in mijn eigen omgeving af kan nemen en opsturen naar het laboratorium.

Dus zeker een aanrader voor iedereen.

16 augusti 2022

Best online covid test

Did a test at Malaga airport, before leaving for Hongkong. Got a call with a very nice girl who guide me trough it. Got the result in 15 minutes!! This is something that i recommend to every body!

8 juli 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.