Na het bestuderen van de website, tot de conclusie gekomen dat de fa. naar het buitenland verzend, wat een voorwaarde was voor mij, als internationaal koper. Tijdens bestelproces klopte het e.e.a. n... Se mer
Det här tycker kunderna
Mijn tweede bestelling in korte tijd en weer uiterst snel bezorgd. Aankoop wordt meteen per mail bevestigd en ook de status van de bestelling Kun je makkelijk volgen. Ook prettige communicatie met kl... Se mer
Dit was mijn 3e paar Puma veiligheid schoenen bij E-veiligheidsschoenen. Mooi overzichtelijk website, ruim keuze aan schoenen en een snel levering. Zeer betrouwbaar en als jij of iemand schoenen nodi... Se mer
Företaget har svarat
De levering duurde wat langer dan een gemiddelde internetaankoop maar dit was van tevoren netjes op de website vermeld."Vanwege de drukte kan het iets langer duren voordat het artikel wordt bezorgd".... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
E-veiligheidsschoenen.nl is als onderdeel van een beroepskleding groep gericht op de verkoop van werk- en veiligheidsschoenen, klompen en laarzen. Ook leveren wij bijpassende accessoires zoals inlegzolen. Wij versturen dagelijks vele bestellingen naar zowel particulieren als bedrijven. E-veiligheidsschoenen.nl is, samen met het moederbedrijf in Groningen, gespecialiseerd in het leveren van een totaalpakket rondom werkkleding, beroepskleding, veiligheidskleding en veiligheidsschoenen. Wij vinden dat bedrijfskleding en werkschoenen bepalend is voor de uitstraling van jouw bedrijf. Daarnaast moet bedrijfskleding doelmatig, veilig en duurzaam zijn. En dit alles in een passend budget. E-veiligheidsschoenen biedt een ruim assortiment aan veiligheidsschoenen van een groot aantal merken.
Kontaktuppgifter
Wasaweg 4-1, 9723JD, Groningen, Nederländerna
- 050-21 11 434
- klantenservice@e-veiligheidsschoenen.nl
- e-veiligheidsschoenen.nl
Overzichtelijk website en een vlotte…
Overzichtelijk website en een vlotte levering.
Product is zoals op de website is aangegeven. Ook de afhandeling van mijn bestelling is duidelijk en helder gecommuniceerd. Prima logistiek partner ook.
Sterkte levering een heerlijke klompen!
Correcte levering
Vertrouwd adres
Vanaf 2014 zijn ca. 14 bestelllingen probleemloos verlopen. Ook een retourzending.
Veel keuze / slechte levertijd
Heel veel keuze dus dat is een enorme plus. Alleen de levertijd is behoorlijk aan de tijd. Dat is toch wel een groot minpunt

Svar från E Veiligheidsschoenen
Is mooie ik ben blij
de juiste levering binnen een week.
de juiste levering binnen een week.
ik had dit merk sokken ooit eerder gekocht,
maar kon ze nergens meer vinden.
bij jullie wel, dus nu weten we dat.
mijn man wil geen anderen meer.
De levering van de werkschoenen kan wel…
De levering van de werkschoenen kan wel wat sneller naar 2 weken had ik nog geen schoenen dus heb ik het geannuleerd
sokken besteld en er stond verkeerde…
sokken besteld en er stond verkeerde specificaties op de website . Kreeg 30% korting.
Snelle en vriendelijke reactie via de mail.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.