Altijd goed ervaren en vooral deze review als tegenwicht voor alle mensen die 1 ster geven omdat ze niet snappen hoe de wereld werkt... die lage reviews zijn onverdiend!
Det här tycker kunderna
Zielige verkoop actie omtrent 30th 20:00 stipt website offline, 1 min later alles uitverkocht. Wat is dan het nut om allemaal regels er aan te verbinden.
Zeer veel bestellingen gedaan bij e-cardshop, altijd een fair prijs en goed contact! Betrouwbaar en een aanrader om je TCG producten te kopen. Samenwerking voor jaren
Pokemon is nou eenmaal moeilijk te krijgen overal, maar de site deed het prima en geen problemen bij betaling! Super gedaan!!
Företagsinformation
Skrivet av företaget
De Pokémonwinkel van Groningen/Nederland. Kaarten en sealed items voor iedereen.
Kontaktuppgifter
Driemolendrift , 9711bx, Groningen , Nederländerna
- Info@e-pokeshop.nl
- e-pokeshop.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Zeer betrouwbaar
Ging top!
Helaas slechte ervaring mee
Helaas slechte ervaring mee. 2 etbs besteld nooit geleverd.

Svar från E-cardshop
Prima ervaring.
Prima ervaring.
Goed georganiseerd. Top.
Etb kunnen pre orderen.
Top website
Prima site !
Bestellingen gewoon netjes behandeld en goed verpakt !
Aanraders !!
Hele vriendelijke gozer en doet ze best…
Hele vriendelijke gozer en doet ze best om iedereen tevreden te stellen helaas kan dat niet altijd meermaals bestelt bij deze topper altijd netjes optijd goed ingepakt voor mij zeker een aanrader om te bestellen en mocht je ook wel eens na beurzen gaan daar is die ook te vinden het is jammer dat mensen slechte reviews plaatsen bij hem puur omdat ze geen pre order hebben kunnen bemachtigen maar ik kan jullie beloven dat dit bedrijf oprecht en eerlijk is en probeert iedereen tevreden te stellen ❤️
Altijd goed ervaren en vooral deze…
Eerlijk en betrouwbaar bedrijf!
Eerlijk en betrouwbaar bedrijf!
Slecht hoor iets in je winkelwagen…
Slecht hoor iets in je winkelwagen hebben willen betalen en dan is t ineens uit de winkelwagen wat een slecht bedrijf
Zielige verkoop actie omtrent 30th
Zielige verkoop actie omtrent 30th
20:00 stipt website offline, 1 min later alles uitverkocht.
Wat is dan het nut om allemaal regels er aan te verbinden.
Goeie prijzen en snelle verzending
Goeie prijzen en altijd goed contact. Vaak binnen een week verzonden en op het matje. Al met al een goed bedrijf die ik zeker aan kan raden.
Pre order te laat verzonden 2de x.
Als je een pre order plaatst ga ik ervan uit dat je op de release dag de etb in huis hebt. Helaas voor de 2de keer niet op de release dag binnen. Simpelweg omdat deze shop het te laat verzend. Ik bestel hier NIET meer.
Mensen kijk bij catchyoucards.nl heb je het op de release dag binnen.

Svar från E-cardshop
Goede webshop met fatsoenlijke prijzen
Goede webshop met fatsoenlijke prijzen. Zeer nette verzending.
Ik had een bestelling geplaatst
Ik had een bestelling geplaatst. De dag zelf heb ik een e-mail ontvangen dat de stock niet klopte en het product er niet was. Het geld is onmiddellijk terug overgemaakt en goed aangekomen. Jammer van mijn bestelling naar de communicatie was helder en snel.
In de laaste maand 2x iets besteld bij…
In de laaste maand 2x iets besteld bij E-cardshop en beide keren erg tevreden met hoe de pakjes waren ingepakt. Zelfs een pre order 1 dag na de release van de nieuwe set binnen gekregen, dus erg goede ervaring :D
Zeer leuke webshop
Zeer leuke webshop, medewerkers zijn altijd actief en reageren zelf laat in de nacht op berichtjes.
Klantenservice is 10/10
Product en prijsverhouding is geweldig!
Bookmarking this website!
While the website leaves a bit to be desired, the service didn't fall short at all. State of the product is great, the prices are very fair and the delivery time was very fast.
All in all, would definitely recommend!
Ik sluit mij aan bij de voorgaande…
Ik sluit mij aan bij de voorgaande review van dhr. De Jong.
Echter wacht ik op dit moment in spanning mijn levering af....het is al even stil. Maar goede hoop dat goedkomt en ik mensjes weer blij kan maken.🤞🙏
Duidelijk en krachtig in zijn…
Duidelijk en krachtig in zijn communicatie. Komt afspraken na en heeft zeer degelijke prijzen met de rest van Nederland. Grijp je kans als je hier kunt bestellen.
Een webshop met zijn hart op de goede…
Een webshop met zijn hart op de goede plek. Ondanks alle tegenslagen probeert die er toch het beste van te maken. Altijd goed bereikbaar. En probeert mee te denken met de klant. Vanaf nu hebben jullie er een vaste klant bij.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.