Fandt min drømmehvalp igennem Dyreportalen, men havde en fejl med abonnement/betalingen (selvforskyldt). Camilla fra kundeservice var simpelthen den største og hurtigste hjælp jeg har oplevet. Tusind... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg havde brug for hjælp og kontaktede kundeservice. Jeg fik et utrolig hurtigt svar fra Camilla, som var virkelig sød, venlig og hjælpsom. Mit problem blev løst hurtigt og helt ukompliceret, og jeg... Se mer
Virkelig god oplevelse med Dyreportalen! Især Camila var mega sød, hjælpsom og virkelig høflig. Jeg havde ikke brugt abonnementet, men de var super flinke til at hjælpe mig. Jeg fik en fuld refunder... Se mer
Jeg stopper mit medlemskab hos dyrepotalen da vi har fundet vores dejlige hund. Jeg beder om at få de penge retur som der lige er blevet trukket. Og det vil de gerne hjælpe mig med. Fantastisk servi... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 95 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Dyreportal
Mega god kunde service og virkelig…
Mega god kunde service og virkelig forstående

Kundeservice
Rigtig god og hjælpsom kundeservice, som varmt kan anbefales. De svarer hurtigt.

Noget kedelig oplevelse
Noget kedelig oplevelse. Jeg plejer ikke at skrive dårlige anmeldelser - men forstår simpelhen ikke at man ikke på trods af flere beskeder til jer via FB, samt ved betalt abonnement der ikke er et svar?!. Jeg har skrevet en seriøs henvendelse omkring en hund (flere hunde vi ønsker kun en) til adoption...intet svar. Fik kontakt med en dame på en serbisk telefonsvarer. Lige nu tænker jeg så at finde andre løsninger - for vi ønsker os en hund - til et forever home, ligesom vi har haft i 12 år.

Super service
Jeg var uheldig med min fordelspakke, men servicen var fantastisk

Abonnerede ved en fejl
Jeg fik mine penge tilbage og fik endda lov til at beholde abonnementet. Meget overraskende, meget taknemmelig. Meget flink kundeservice.

Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice. Jeg fik ikke meldt mig ud til tiden efter deres regler og de var så søde og returnere mine penge uden problemer. Fik også resten af måneden gratis. Dejligt! God aften

Svar från Dyreportal
Camilla fra deres support var virkelig…
Camilla fra deres support var virkelig venlig og god til at hjælpe med mit problem. Fed oplevelse!

Super god service
Super god service, hurtig tilbagemelding på min besked om at jeg ønsker at benytte mig af fortrydelsesret og jeg fik endda lov til at beholde min konto måneden ud.

2 kattekillinger fik nyt hjem på få timer
Jeg satte to kattekillinger til salg og valgte en premium annonce med maksimal eksponering. Allerede et par timer senere blev jeg ringet op af en seriøs aftager, som på forhånd havde investeret i alt udstyret og kun manglede kattene. De kunne derfor let og smertefrit flytte til deres nye hjem mindre end 8 timer efter, at jeg havde lagt annoncen op!

Svar från Dyreportal
CAMILLA ,HJALP MIG SÅ VENLIGT M BETALE MIG TILBAGE DA JEG HAVDE GLEMT AT AFLYSE EFTER 4 DAGE PÅ DYREPOTALEN
CAMILLA ,HJALP MIG SÅ VENLIGT M AT BETALE MIG TILBAGE DA JEG HAVDE GLEMT AT SLETTE EFTER 4 DAGE PÅ DYREPOTALEN ,DET SKAL MAN ELLERS BLIVER MAN TRUKKET 290 KR OM MDR .

Svar från Dyreportal
Hurtigt svar og god service
Havde glemt at afmelde inden de 3 dage da jeg glemte det, men kom hurtigt i kontakt og det bliv refundered!. God service

De trak 299 selvom
De trak 299 selvom, jeg havde afmeldt mit abonnement, jeg skrev til dem, og dagen efter fik jeg pengene tilbage, virkelig god service

Medarbejderen Camilla!
Virkelig sød!
Tak for en mega god service!

Svar från Dyreportal
I r de vildeste hustlere i blir ved med…
I r de vildeste hustlere i blir ved med at trække de 299 kr selvom jeg flere gange har bedt jer stoppe. Laver politi anmeldelse for det r tyveri.
Ell overfør mine penge tilbage
Og så r i umulige at komme i kontakt med. I r smarte

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.