Een heel goede service. Al moeten we er bij vermelden dat de sticker een week onderweg was. Niettemin na het melden bij Sophie werd er direct een nieuwe sticker opgestuurd. Deze zullen we na ontvan... Se mer
Det här tycker kunderna
Beste, Ik heb reeds 5 stickers aangekocht,altijd goed afgeleverd. De laatste was een beetje later,na contact opgenomen te hebben is er een tweede opgestuurd. Nu heb ik deze tweede direct terug g... Se mer
Mijn kenteken werd eerst niet herkend door het systeem, waardoor ik extra informatie moest verschaffen via email. Het kleine beetje extra werk dat ik moest doen, is jammer, maar helaas typisch aan t... Se mer
Sticker een week geleden besteld, niks ontvangen, morgen vertrek ik op reis.... Geen antwoord op mail. 3 keer gebeld, telefoon wordt niet ogenomen, op ingesproken boodschap word geen antwoord gegeven.... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Bestel de milieusticker voor Duitsland voor slechts € 12,50 inclusief verzendkosten. Voor 17:00 besteld is dezelfde dag verzonden. Betalen met iDeal.
Kontaktuppgifter
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
3 dagen verder en nog geen sticker…
3 dagen verder en nog geen sticker ontvangen.
Erg jammer dat ze reclame maken op sticker
Erg jammer dat ze reclame maken op de plaats waar alleen het kenteken moet staan. Als ik dit had geweten, had ik hem hier niet gekocht.
Nooit een sticker ontvangen
Nooit een sticker ontvangen. smerige afzet praktijken
Drie dagen later nog steeds geen…
Drie dagen later nog steeds geen sticker ..
Bestelling #124908
Zeer snelle service
Vanochtend gebeld, half uur later de sticker in Amersfoort opgehaald.
Super snel en erg vriendelijk.
Nomaals dank voor de zeer goede service !!
Mvrgr Martin
Website kun je geen sticker en geen…
Website kun je geen sticker en geen info vinden/selecteren of een bepaalde sticker wel of niet geleverd kan worden voor een diesel auto van 2002.
Nu moet je eerst een aanvraag doen terwijl je zelf weet uit welk jaar je auto komt en onder welke categorie deze valt.
Daarna afwachten zogenaamde keuring op basis van een nummerbord. Dan krijg je het antwoord dat je niet voor een groene sticker in aanmerking kom . Tja dat wist ik zelf ook wel, daar vraag ik ook niet om. Maar zo wordt er wel bij iedereen die een aanvraag doet 2 euro 50 ingehouden. Voor mij is dit gewoon geld binnen harken. Dit is echt de grootste onzin die er bestaat, er zijn al teveel van dit soort websites /bedrijfjes die op deze manier zaken doen dit zou eigenlijk niet mogen en moet eens stoppen!
Op het laatste moment besloten een…
Op het laatste moment besloten een E4milieu sticker aan te kopen. Wist niet zeker of mijn moderne benzine auto een nodig had.
Gehoopt op dag eerder maar helaas de post bracht het 1 dag (te )later.
Geen sticker ontvangen en ze zijn niet…
Geen sticker ontvangen en ze zijn niet bereikbaar
Nooit een sticker ontvangen
Nooit een sticker ontvangen, reageren niet op mijn mails, waardeloos dus. Nu mijn geld kwijt en ik kan nog niet naar Duitsland? Koop hier dus nooit!
Prima!
Eergisteren de sticker besteld en gelijk de dag erna ontvangen! Super snelle levering en zeer blij over de service! Kreeg er een aanwijzing bij hoe de sticker te bevestigen en waar. Had de sticker al besteld, maar las toen de reviews hier en daarna was ik wel wat skeptisch. Echter wel heel blij verrast toen ik de sticker gisteren gewoon ontving op de deurmat.
Nooit de sticker ontvangen
Nooit de sticker ontvangen. Meerdere keren contact gehad maar geen sticker ontvangen.
beoordeling van een nog niet ontvangen Milieusticker
Op do 15 juli 2021 een milieusticker besteld. Deze zou de volgende dag per post aankomen. Echter kregen we dezelfde dag nog een email dat het kenteken niet was opgegeven. Maar heb de mail op een of andere manier gemist. Waardoor een verkeerde beoordeling mijnerzijds. Excuus daarvoor. De mail pas op dinsdag onderschept. Uiteindelijk vandaag vr 23 juli, nadat ik de kenteken hebt doorgegeven, toch nog de sticker mogen ontvangen. uiteindelijk is het toch goed gekomen.
Nog steeds niets ontvangen
Op 7 juli sticker besteld en nog steeds niets ontvangen. Telefoon wordt niet beantwoord en ook geen antwoord op mijn mails.
Op 30 juni besteld en niets ontvangen
Vreemde werkwijze
Dit is een vreemd bedrijf. Als je de verkeerde sticker geleverd krijgt moet je zelf de kosten betalen om deze terug te sturen. Ook vragen ze helemaal niet om je kentekenbewijs terwijl het in Duitsland een officieel document is. Prijs drie keer zo hoog als in Duitsland maar niet duurder dan bijvoorbeeld bij de ANWB.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.