Konge service. Jeg lavede en bestilling søndag aften, og modtog min pakke tirsdag. Jeg havde bedt om en ændring i min ordre, som blev glemt, men sammen fandt vi en løsning. Tak for hurtig levering... Se mer
Företaget har svarat
Jeg skriver meget sjældent anmeldelser, fordi jeg nok hører til de mere "krævende" købere... Men jeg kan kun give min BEDSTE anbefaling til Dsignhouse! Deres emaljerede produkter i højeste k... Se mer
Företaget har svarat
Hurtig og god levering. Der var lidt problemer med en enkelt vare som var hoppet ud af min bestilling, derfor ikke 5 stjerner. Kundeservice var hurtig til at hjælpe mig med en rabat kode der gjorde je... Se mer
Företaget har svarat
For os der elsker Mumi er det her en dejlig side:) Havde nogle spørgsmål til nogle af produkterne som pr. mail blev besvaret hurtigt, venligt og præcist. Jeg kan helt klart anbefale dsignhouse.
Företaget har svarat
Velkommen til Dsignhouse – dit kreative univers fyldt med magiske Mumitrolde-designs! Hos Dsignhouse skaber vi mere end bare produkter – vi skaber historier. Vores håndlavede Mumitrolde-kreationer bringer glæde og charme til hverdagen, altid med respekt for den autentiske ånd i Mumitroldenes univers. Hvert design er nøje udformet med fokus på kvalitet og tidløs skønhed. Lad dig fortrylle af Mumitroldenes verden, og find det perfekte design til dit hjem. Besøg vores butik, og oplev magien allerede i dag!
Vestergade 5B, 8000, Aarhus C, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
selv om varen var defekt og ikke havde den virkning som forventet gav de det fulde beløb retur god servic

Svar från Dsignhouse
Så fine moomin ting - endda med fødselsdagsrabat - og hurtig levering.

Svar från Dsignhouse
Hurtig levering inklusiv svar fra kundeservice. God oplevelse.

Hurtigt levering
God kvalitet
Kunne ikke være nemmere
Rigtig godt tilfreds
Alt holder
God service

Svar från Dsignhouse
Hurtig ekspedition og levering.
God pris!
- og godt produkt( glas)

Svar från Dsignhouse
Ekstrem god service og virkelig hurtig levering 🤩👏🏻

Svar från Dsignhouse
Nem bestilling. Fik besked om, at der ikke var trukket rabat ved køb - det ordnede Designhouse selv - rigtig god service😊

Svar från Dsignhouse
Dejlig hurtig pakning og afsendelse af min ordre og samtidig en fin pris og udvalg! 🤩

Svar från Dsignhouse
Da jeg først modtog min pakke manglede der en vare.
Jeg skrev en mail og oplevede super god og hurtig service fra Dsignhouse.
Tak og glædelig jul

Svar från Dsignhouse
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.