Ringde in för lite hjälp kring en kardanaxel som ingen annan hade tillgängligt. Fick hjälp direkt med både stödlager, kardanaxel och tips kring montering. Mycket billigare än original också!
Är supernöjd, beställde vid 16-tiden och fick varan klockan 12.30 dagen efter, och då bor vi i mellan Sverige. Lite besviken över att ni inte ville ha min puss för underbar service men jag är otrolig... Se mer
Mycket bra leverantör. Snabb återkoppling på ställda frågor. Något som kan förbättras är uppdateringen av orderns status på "Mina sidor". Fraktfirman har dock inte lyckats särskilt bra... Den ankom ti... Se mer
Bra hemsida med enkel sökfunktion för att hitta rätt del. Drivaxeln passade perfekt på Volvo V50 D3. Den var rimligt prissatt, bra betalningsfunktion med faktura...jag betalar aldrig med kort på... Se mer
Om Drivknuten.se Drivknuten.se är specialister inom drivlina och erbjuder ett brett sortiment av reservdelar och komponenter för fordonets kraftöverföring. Vårt fokus är att leverera rätt produkter inom drivlinekomponenter till både privatpersoner, verkstäder och företag som söker kvalitet, kunskap och snabb service. Hos oss hittar du bland annat drivaxlar, drivknutar, drivknutsdamasker, kardanaxlar, kardaner, stödlager, knutkors och andra viktiga delar inom drivlinan. Vi arbetar med produkter för flera olika bilmärken och fordonsmodeller och strävar efter att erbjuda lösningar som passar både personbilar, transportbilar och andra fordon. Med lång erfarenhet inom området vet vi hur viktigt det är att hitta rätt del från början. Därför lägger vi stor vikt vid tydlig produktinformation, hög tillgänglighet och personlig service. Vår ambition är att göra det enklare att köpa drivlineprodukter online, oavsett om du är professionell mekaniker eller arbetar med ditt eget fordon. Drivlinan är en avgörande del av varje fordon, och slitna eller skadade komponenter kan påverka både säkerhet, komfort och prestanda. Därför erbjuder vi produkter med fokus på kvalitet, hållbarhet och funktion. Vi på Drivknuten.se arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt sortiment och förbättra kundupplevelsen. Kundernas feedback är viktig för oss och hjälper oss att bli bättre varje dag. Välkommen till Drivknuten.se – specialister på drivlina, drivaxlar, drivknutar, kardanaxlar och tillhörande komponenter.
Fornminnesgatan 4, 25368, Helsingborg, Sverige
Klammorna var för korta passa inte min citroen jumper
Den kompletta drivaxeln var som utlovat.
Visade sig att det skulle behövts enbart en inre drivknut och även en enstaka dammask till andra sidan men hittade inte i listorna......troligen pga min okunskap.
Nu står verkligen för vad ni beskriver på hemsidan, att den produkten ni skickar verkligen passar.
Jag har köpt 2 olika drivaxlar till min bil och båda har passat.
Det är bättre att betala lite mer för god service än att det inte passar sen.
Jag är supernöjd
Mvh/ Olof
Fick bra hjälp att beställa rätt följt av snabb leverans.
Bra hemsida med enkel sökfunktion för att hitta rätt del.
Drivaxeln passade perfekt på Volvo V50 D3.
Den var rimligt prissatt, bra betalningsfunktion med faktura...jag betalar aldrig med kort på nätet.Erbjuder inte leverantören faktura betalning så köper jag inte deras produkt.
Snabb leverans, 3-dagar upp till Skellefteå.
Detta var min första order...och det kommer att bli fler.
Tony R.
Fick drivknuten snabbt. Men när ja skulle skicka tillbaka den så va han inte trevlig som ja prata med. Han sa du skickar den med företagspaket. Han erbjöd inte sej att skicka ut en retursedel så de blir billigare att skicka tillbaka. 👎