Jag bad om offerter för ett i detalj preciserat eljobb. Jag trodde det skulle spara massor av tid och ge ett bra beslutsunderlag. Istället blev jag nerringd av hantverkare som ville "diskutera jobbet"... Se mer
Jag fick en spiraltrappa utbytt och en ny trappa i ek tillverkades, sattes på plats och kringarbeten utfördes. Bl a lades nytt golv på hallen på andra våningen där det behövdes utvidgning av trappöppn... Se mer
Installation av elbilsladdare och ström till markiser Srdan kom ut och tittade på fasaden och marken diskuterade lösningar och visade bilder. Tydlig och klar offert. Anpassade sig till markis... Se mer
4 otroligt snabba, effektiva och noggranna grabbar som var där på exakt utsatt tid. De hade två lastbilar som hade lovats i offerten och de gjord själva flytten på 2h och 40min från vårt stora hus med... Se mer
- Nr. 11 av de 15 bästa företagen i Företagstjänster
- Nr. 17 av de 34 bästa företagen i Online-marknadsplats
Om Dorunner
I samband med att ett företag vill bli medlemmar hos oss på Dorunner genomförs en kontroll. I den kontrollen ser vi till att nedan krav uppfylls:
Vi har omkring 15 000 företagsmedlemmar som är verksamma inom en rad olika kategorier och spridda över hela landet. Du kan här t.ex. hitta rörmokare, plattsättare, elektriker, flytthjälp, städhjälp, takläggare, målare, arkitekter, jurister, ekonomer, golvläggare, plåtslagare för att nämna några.
Sedan starten har Dorunner hjälpt tusentals privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt hos oss.
Kom igång och jämför offerter från 29431 kvalitetssäkrade proffs. Gratis, snabbt och tryggt.
Karlavägen 50, 11449, Stockholm, Sverige
- 0858080005
- info@dorunner.se
- dorunner.se
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Dorunner är en underbar och mycket…
Dorunner är en underbar och mycket användbar plattform som hjälper nya företag och kunder.
WK VVS SERVICE är jätte mycket nöjda och rekommenderar stark.👍😊
Känns påtvingat och lönlöst.
Dyker inte upp några jobb. Hitills endast en onödig extra kostnad. Säljaren fick det att låta som att jag endast skulle testa en måndad med automatisk uppsägning. Tydligen blev jag signad på 12 månader efter ett kort telefonsamtal, när jag berättade att detta kändes fel så skickades snabbt ljudfiler som visar att de har rätt och att jag ej ska få avbryta tjänsten.

Tveksam
Hela systemet lovar mer än det håller. Beror kanske mest på kundernas slöhet eller kanske bortskämdhet. Det är ok att välja en annan leverantör, men jag är gammalmodig nog att tycka att man ska höra av sig och återkoppla. Tyvärr, vi har valt att anlita någon annan för att…, t.ex. Ofta har jag haft långa och trevliga samtal per telefon. Sedan blir det tyst. Oartigt och nonchalant.

Svar från Dorunner
Bra och enkelt sätt att hitta kunder.
Bra och enkelt sätt att hitta kunder.
Bra kundservice och enkel sida att navigera
Bra prisvärd flyttfirma.
Trevliga och samarbetsvillig vid flytten. Arbetade snabbt .De utförde även vår flyttstädning. Bra fast pris för flytt och städ. Rekommenderar denna lilla flyttfirma.
Jag är mycket missbelåten med Dorunner.
Jag är mycket missbelåten med Dorunner. Dels levererar ni så gott som ingenting användbart för oss och för detta ingenting har ni mage att ta över 30 000 kr per år. Dessutom har ni en uppsägningstid på två år. Vårt företag är 74 år och under dessa år har vi aldrig köpt en sämre tjänst för vår marknadsföring.
Morgan på Elvings.

Halv dåligt
Flera saker,
Kupongerna kommer inte automatiskt, man måste påminna.
Man vet aldrig när man köper vad händer.
Man ringer utdrags givare, ofta den svarar inte eller strunta i att återkoppla
Avtalet är inte tydligt.

Svar från Dorunner
jag nöjd på alla tjänster
Som vanligt när det gäller förmedling…
Som vanligt när det gäller förmedling av uppdrag från privatpersoner...
Så är det väldigt oklart vad kunden egentligen vill/ efterfrågar...förutom att få ett kostnadsförslag...
Sällan eller aldrig..vet man hur många andra uppdragsförmedlare som också har uppdraget ute...pga att det är alltid vi entreprenörer som betalar för o få uppgifter...
De facto är att förfrågan kan ligga hos 5 olika aktörer

Svar från Dorunner
Säljaren jag talade med förskönade er…
Säljaren jag talade med förskönade er tjänst. Kostnaden större än vad jag får tillbaka. Kommer att avsluta er.
Kristina Ståhl
Hera Redovisning AB
Väldigt dåligt med leads inte ett enad…
Väldigt dåligt med leads inte ett enad sedan vi startade

Snabb, kvalitet, Serviceinriktad
Ett dygn efter kontakt var lösningen på plats, Utmaningar tillkom under arbetet som löstes då utföraren hade stor erfarenhet. Kan starkt rekommendera denna leverantör // M
Snabb och proffsig hjälp.
Bra firma
Mycket trevlig säljare. Jobbet utfördes som överenskommet. Allt fungerar.
De tillgodoser alltid våra behov.
Hur bra som helst
Alltid tillgängliga. Bra kund bemötande.
Säljare Joakim har alltid varit där och har haft mycket förståelse i alla situationer. Rekommenderar väldigt mycket!!