Jag bad om offerter för ett i detalj preciserat eljobb. Jag trodde det skulle spara massor av tid och ge ett bra beslutsunderlag. Istället blev jag nerringd av hantverkare som ville "diskutera jobbet"... Se mer
Jag fick en spiraltrappa utbytt och en ny trappa i ek tillverkades, sattes på plats och kringarbeten utfördes. Bl a lades nytt golv på hallen på andra våningen där det behövdes utvidgning av trappöppn... Se mer
Installation av elbilsladdare och ström till markiser Srdan kom ut och tittade på fasaden och marken diskuterade lösningar och visade bilder. Tydlig och klar offert. Anpassade sig till markis... Se mer
4 otroligt snabba, effektiva och noggranna grabbar som var där på exakt utsatt tid. De hade två lastbilar som hade lovats i offerten och de gjord själva flytten på 2h och 40min från vårt stora hus med... Se mer
- Nr. 11 av de 15 bästa företagen i Företagstjänster
- Nr. 17 av de 34 bästa företagen i Online-marknadsplats
Om Dorunner
I samband med att ett företag vill bli medlemmar hos oss på Dorunner genomförs en kontroll. I den kontrollen ser vi till att nedan krav uppfylls:
Vi har omkring 15 000 företagsmedlemmar som är verksamma inom en rad olika kategorier och spridda över hela landet. Du kan här t.ex. hitta rörmokare, plattsättare, elektriker, flytthjälp, städhjälp, takläggare, målare, arkitekter, jurister, ekonomer, golvläggare, plåtslagare för att nämna några.
Sedan starten har Dorunner hjälpt tusentals privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt hos oss.
Kom igång och jämför offerter från 29431 kvalitetssäkrade proffs. Gratis, snabbt och tryggt.
Karlavägen 50, 11449, Stockholm, Sverige
- 0858080005
- info@dorunner.se
- dorunner.se
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
En bra service platform
En bra platform som privat kunder och företag kan få tag i varandra.
Trevliga snickare
Trevliga snickare, snyggt jobb inget strul, gammalt materiel bortkört.
Fick ett väldigt bra pris och de kunde…
Fick ett väldigt bra pris och de kunde hjälpa mig även med kort varsel. Jag bokade både flytt av möbler/ saker till återvinningen och flyttstäd. De som skötte flytten av mina saker ( deras egna gubbar) gjorde ett riktigt bra jobb, är väldigt nöjd. När jag hade synpunkter på flyttstädet ( extern firma ) så ringde de upp och löste problemet snabbt och smidigt. Kan varmt rekommendera och skulle använda dom igen om jag behövde.
Lyssna aldrig på annonsförsäljare
Levererar kuponger som ska användas för kundförfrågningar, min deal var en 12 kuponger för ett år, innan året är slut så kommer dom inte ha levererat så många vettiga förfrågningar som jag betalar för. När avtalet är slut kommer jag inte kunna använda de kvarvarande kupongerna utan extra kostnad. Dålig tjänst. Edit, deras kundservice gick efter att jag var lite hård i tonen med på att låta mina "kuponger" ligga kvar ett år till. Mitt råd om att aldrig lyssna på annonsförsäljare är dock fortfarande aktuellt

Svar från Dorunner
Bra kontakt med kunder som behöver…
Bra kontakt med kunder som behöver hjälp med att hitta hantverkare. Där har de bra möjlighet att se bolagets omdöme samt betyg och soliditet.
Har hitta flertalet kunder via Dorunner som är trygga med mig som entreprenör och yrkesutövare.
Väldigt få jobb i mitt närområde
Väldigt få jobb i mitt närområde, Norra Dalarna, Sälen, Idre områdena.

Svar från Dorunner
Bra ställe för samlande av upphandlingar.
Man fick snabbt svar från kunniga hantverkare.
De säger allt på telefonen för att…
De säger allt på telefonen för att sälja, och få dig köpa deras ett års abonnemang. Man ska dubbelkolla och googla dem för det stämmer inte vad deras säljare berättar.

Svar från Dorunner
Svårt att ha någon uppfattning
Svårt att ha någon uppfattning. Det enda uppdrag där jag kontaktat byggherren har dragits tillbaka. I övrigt har jag inte fått några förslag.

Svar från Dorunner
Som företagare är detta en urusel tjänst.
Som företagare är detta en urusel tjänst.
Gick med ett avtal till en början och allt fungerade helt ok.
Efter att avtalet förnyades och ingen ringde mig för en uppföljning så skickar det fakturor men jobb? Nej det kommer inte, utan man betalar för ingenting.
Som kund hos Dorunner känner man som lurad för att avtalet förnyades utan uppföljning och att jobb slutar dyka upp.

Svar från Dorunner
Riktigt bra - det här företaget växer på mig!
Det här företaget växer på mig! Jag har nu använt tjänsten för badrumsrenovering och flytthjälp. Lite pill att få till allt material, men det gör man bara en gång, istället för att skicka till 10 separata själv. Vettiga företag av olika karaktärer skickar sedan offerter.
Ser fler områden framöver där jag kommer använda tjänsten.
Tack Dorunner och Möbelfixarna!
Tack Dorunner för hjälpen att hitta Möbelfixarna!! Luke och hans kollegor är superproffsiga och trevliga; kommer i tid, jobbar intensivt och med mycket proffsigt resultat!
Fick ett riktigt serviceminded företag…
Fick ett riktigt serviceminded företag för flyttstädning, Satin Städ
Smidig tjänst
Smidigt att bli kontaktad av företag, istället för att behöva leta telefonnummer och ringa runt.
Mycket mindre jobb i vårt företags…
Mycket mindre jobb i vårt företags närhet än jag trodde
Snabbt återkoppling
Snabbt återkoppling, bra hjälp fick vi av Arkitekterna DCSV Bygglovskonult AB
Smidigt
Snabbt och smidigt sätt att få hjälp med det man behöver hemma.