Jag bad om offerter för ett i detalj preciserat eljobb. Jag trodde det skulle spara massor av tid och ge ett bra beslutsunderlag. Istället blev jag nerringd av hantverkare som ville "diskutera jobbet"... Se mer
Jag fick en spiraltrappa utbytt och en ny trappa i ek tillverkades, sattes på plats och kringarbeten utfördes. Bl a lades nytt golv på hallen på andra våningen där det behövdes utvidgning av trappöppn... Se mer
Installation av elbilsladdare och ström till markiser Srdan kom ut och tittade på fasaden och marken diskuterade lösningar och visade bilder. Tydlig och klar offert. Anpassade sig till markis... Se mer
- Nr. 12 av de 16 bästa företagen i Företagstjänster
- Nr. 22 av de 34 bästa företagen i Online-marknadsplats
Om Dorunner
I samband med att ett företag vill bli medlemmar hos oss på Dorunner genomförs en kontroll. I den kontrollen ser vi till att nedan krav uppfylls:
Vi har omkring 15 000 företagsmedlemmar som är verksamma inom en rad olika kategorier och spridda över hela landet. Du kan här t.ex. hitta rörmokare, plattsättare, elektriker, flytthjälp, städhjälp, takläggare, målare, arkitekter, jurister, ekonomer, golvläggare, plåtslagare för att nämna några.
Sedan starten har Dorunner hjälpt tusentals privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt hos oss.
Kom igång och jämför offerter från 29431 kvalitetssäkrade proffs. Gratis, snabbt och tryggt.
Karlavägen 50, 11449, Stockholm, Sverige
- 0858080005
- info@dorunner.se
- dorunner.se
Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Snabbt och effektivt
Snabbt och effektivt, från att jag bokade så hade jag en bekräftad tid inom ett dygn. Hantverkaren arbetade snabbt, effektivt och höll rent och snyggt.
Kunnig,trevliga elektriker,snabbt…
Kunnig,trevliga elektriker,snabbt funktionellt och snyggt
Snabbt bra hantverkare
Dom kom när dom skulle
Dom kom när dom skulle. Och gjorde ett kanonfint jobb. Rekommendera gärna till andra användare.
Datum när det gjordes kommer jag inte ihåg rätt datum.
Lurendrejeri eller bara uselt?
Vi är mycket besvikna på både tjänsten och Dorunners hantering av kundärenden som uppstår på grund av deras bristande tekniska plattform och undermåliga leadstjänst.
Vi har nu tvingats reklamera tjänsten och kräver Dorunner på återbetalning för de kuponger vi inte haft möjlighet att utnyttja. Även om detta är vår lagliga rätt givet Dorunners bristande leverans var det inte vår avsikt att göra så. Istället är det något vi tvingats till eftersom Dorunner vägrat acceptera vår uppsägning och fortsatt dra betalningar från vårt kort tills dess att vi tog bort kortuppgifterna, varpå de istället börjar skicka fakturor.
Jag ser här att det är fler som haft liknande upplevelser. Sannolikt har Dorunner försökt slå i även dessa företag att de aldrig ger någon garanti för att det ska komma särskilt många leads. Som tur är är det inte så avtalsrätten fungerar.
När Dorunners tjänst på ett så tydligt sätt inte uppnår sitt syfte innebär detta ett väsentligt avtalsbrott vilket lägger grund för både hävning av avtalet och krav på återbetalning.
Att tjänster inte alltid fungerar som tänkt går att acceptera, men det som gör mig inte bara besviken utan förbannad är Dorunners kundhantering när det uppstår problem i deras tjänst.
Om det inte hade varit för att jag alltid vill tro det bästa om folk hade jag sagt att det här rör sig om rent lurendrejeri.
VÅR HISTORIA:
Vi blev kunder i juni 2023. Eftersom de knappt lyckas få in några relevanta förfrågningar alls, än mindre i närheten av så många att vi skulle kunna använda våra kuponger, valde vi i mars 2024 att säga upp tjänsten innan förlängning. Uppsägning sker via en funktion på deras hemsida, som uppenbarligen inte fungerar som den ska.
I juni upptäcker vi nämligen att de fortsätter att dra betalningar från kortet. Vi går då på nytt in på deras hemsida och säger upp avtalet. Denna gång skickar vi även ett chattmeddelande och frågar om de denna gång kan se uppsägningen. Ingen svarar i chatten (i efterhand har de visat att de visst svarat i chatten, efter 2h10 min, när ingen var kvar...).
Vi tänker inte mer på saken förrän i december när vi på nytt märker att det fortsatt dras 2500 kr per månad. Återigen säger vi upp tjänsten och säkerställer denna gång även att ta bort kortuppgifterna .
Vi är i då i telefonkontakt med en av deras medarbetare som menar att vi är bundna ytterligare ett halvår, trots att vi förklarar att vi vid flera tillfällen sagt upp tjänsten på deras hemsida utan att detta registrerats på deras sida (vilket även syns i deras chattlogg).
Nu har de fortsatt att skicka fakturor, vilka vi bestrider. De hade dessutom mage att skicka dessa till Kronofogden trots att vi bestridit dem på god grund.
Där vi står nu har vi alltså reklamerat och krävt återbetalning för tjänsten för de sista 12 månaderna där vi inte lyckats använda en enda av de 120 kuponger vi betalat för årligen.
Snabb hjälp av rörmokare Teddy på Dala…
Snabb hjälp av rörmokare Teddy på Dala VVS. Installation av kommod, blandare och handfat. Felfritt! Rekommenderar.
Rivning och bortforsling av isolerad redskapsbod
Väldigt kompetent och tillmötesgående! Rekommenderas starkt!
skönt att slippa jaga arbeten själv.nya…
skönt att slippa jaga arbeten själv.nya arbeten undan för undan.
Smart och trevlig
Den gode herden gjorde jobbet på ett betydligt enklare (och billigare) sätt än jag räknat med. Markos var också vämdigt trevlig att ha att göra med. Jag är mer än nöjd.
Elektrikern kom på överenskommen tid…
Elektrikern kom på överenskommen tid och gjorde jobbet snabbt och effektivt
Han var också mkt trevlig
Oerhört kompetent
Oerhört kompetent, snabb o lyhörd! Kan mkt varmt rekommenderas!!
Elkillen från Solidel, får gärna komma tillbaka!
Härligt när det fungerar med beställningen. Skönt att de kommer o kollar innan de handlar. Han var serviceinställd,
kunnig o seriös!
Min upplevelse av DF Bygg är bara positiv.
Min upplevelse av DF Bygg är bara positiv. De informerade löpande under projektets gång, så man som kund kändes sig trygg i vad som utfördes.
Arbetet utförde enligt den tidsram vi kommit överrens om.
DF Bygg var också väldigt noga med ordning och reda. Efter avslutad arbetsdag ställdes allt i ordning och skräp/avfall togs om hand av DF Bygg.
Toppen service!
Prisvärd och noggrann.
4 otroligt snabba, effektiva och noggranna grabbar som var där på exakt utsatt tid. De hade två lastbilar som hade lovats i offerten och de gjord själva flytten på 2h och 40min från vårt stora hus med massor av saker på 160kvm. De plastade in allt som var ömtåligt och packade allt rätt i lastbilen. Inga problem med språket som visar har skrivit om. Kan starkt rekommendera denna firma och otroligt trevlig firma.
Nöjd
Företagaren gjorde ett bra jobb, det blev mycket bra resultat! Inom utsatt tid och prisvärt.