Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Jag bad om offerter för ett i detalj preciserat eljobb. Jag trodde det skulle spara massor av tid och ge ett bra beslutsunderlag. IstÀllet blev jag nerringd av hantverkare som ville "diskutera jobbet"... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jag fick en spiraltrappa utbytt och en ny trappa i ek tillverkades, sattes pÄ plats och kringarbeten utfördes. Bl a lades nytt golv pÄ hallen pÄ andra vÄningen dÀr det behövdes utvidgning av trappöppn... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Installation av elbilsladdare och ström till markiser Srdan kom ut och tittade pÄ fasaden och marken diskuterade lösningar och visade bilder. Tydlig och klar offert. Anpassade sig till markis... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

4 otroligt snabba, effektiva och noggranna grabbar som var dÀr pÄ exakt utsatt tid. De hade tvÄ lastbilar som hade lovats i offerten och de gjord sjÀlva flytten pÄ 2h och 40min frÄn vÄrt stora hus med... Se mer

1. Nr. 11 av de 15 bÀsta företagen i FöretagstjÀnster
  2. Nr. 17 av de 34 bÀsta företagen i Online-marknadsplats

Om Dorunner

Dorunner Àr en förmedlingstjÀnst som hjÀlper dig att fÄ offerter frÄn kontrollerade företag inom frÀmst bygg, VVS, mÄleri, stÀd, flytt, catering, ekonomi och juridik. Beskriv det du behöver hjÀlp med direkt pÄ vÄr hemsida och fÄ offerter frÄn flera olika lokala tjÀnsteföretag.

I samband med att ett företag vill bli medlemmar hos oss pÄ Dorunner genomförs en kontroll. I den kontrollen ser vi till att nedan krav uppfylls:

• Giltig F-skatt
  • Momsregistrerade
  • Skuldfria hos Kronofogden

Vi har omkring 15 000 företagsmedlemmar som Àr verksamma inom en rad olika kategorier och spridda över hela landet. Du kan hÀr t.ex. hitta rörmokare, plattsÀttare, elektriker, flytthjÀlp, stÀdhjÀlp, taklÀggare, mÄlare, arkitekter, jurister, ekonomer, golvlÀggare, plÄtslagare för att nÀmna nÄgra.

Sedan starten har Dorunner hjÀlpt tusentals privatpersoner, BRF:er och företag fÄtt hjÀlp med att slutföra sina projekt hos oss.

Kom igÄng och jÀmför offerter frÄn 29431 kvalitetssÀkrade proffs. Gratis, snabbt och tryggt.

• Kontaktuppgifter

1 stjÀrna

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Vi pÄ VÀstkusten Bygg och MÄleri AB Àr

Vi pÄ VÀstkusten Bygg och MÄleri AB Àr nöjda med DoRunner. Vi har varit medlem i flera och har fÄtt mÄnga nya kunder. Som med alla förfrÄgningar, sÄ Àr det upp till företaget att lÀmna en korrekt offert samt ha rÀtt instÀllning mot kunden. PÄ detta sÀttet vinner man flera uppdrag.

Marcus pÄ DoRunner som Àr vÄr kontaktperson, har alltid hjÀlpt till nÀr nÄt var oklart eller nÀr vi behövde hjÀlp med profilen.

Vi rekommenderar DoRunner och önskar företaget all framgÄng.

4 oktober 2023
    Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Superbra tjÀnst som jag anvÀnt i flera

Superbra tjĂ€nst som jag anvĂ€nt i flera Ă„r nu dĂ€r man sjĂ€lv vĂ€ljer vilka uppdrag som Ă€r intressanta och framförallt en kanon service nĂ€r man gjort fel eller behöver fixa nĂ„got manuellt sĂ„ mailar man bara in o fĂ„r hjĂ€lp direkt extra + för min kontakt Tobias 👍 som alltid finns dĂ€r nĂ€r jag missat nĂ„got

Christer/Ampere-experten

26 september 2023
    Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Har varit tacksam för mĂ„nga jobb hos Do

Har varit tacksam för mÄnga jobb hos Do runner sedan start 2012
    Alltid hjÀlpsam nÀr man kontakta dom
    Och dom lyssna pÄ vad man har för Äsikter
    Kan rekommendera företag att ta kontakt med dom 👍
    Mvh Sören
    Maachs Bygg &Entreprenad

12 september 2023
    Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Företaget Ă€r oseriöst dem lurar med

Företaget Àr oseriöst dem lurar med avtal medan dem försöker sÀlja privata annonser till företagare.

8 september 2023

Hej Ertan!

Först och frÀmst vill jag tacka dig att du tog dig tid att ge oss feedback. Det Àr trÄkigt att höra att du inte Àr nöjd med vÄr tjÀnst. DÄ har vi misslyckats.

GÀllande att vi försöker sÀlja privata annonser till företag sÄ behöver vi förstÄ mer vad du syftar pÄ dÄ vi inte alls kÀnner igen din bild. Du fÄr mer Àn gÀrna kontakta oss och förtydliga mer specifikt.

GÀllande ditt avtal för övrigt sÄ har allt gÄtt rÀtt och riktigt till gÀllande bindningstid och upplÀgg och du har godkÀnt vÄra villkor som tydligt förmedlar vilken uppsÀgningstid du som kund har.

Som sagt vore det bra om vi kunde fÄ kontakt igen för att se om vi kan hitta en vÀg vidare för vÄrt samarbete.

Allt gott,

Mvh Marcus pÄ Dorunner
    marcus@dorunner.se

jag Àr mycket nöjd!

Bra pris, trots att jag behövde göra Àndringar jÀmfört med ursprungsuppdrag. Flyttbilen kom rejÀlt försenad, men man ringde och uppdaterade om tid. Trafikproblem. Unga grabbar, jobbade snabbt och varsamt. Jag Àr mycket nöjd och kÀnner mig trygg i att rekommendera Artway!

23 augusti 2023
    Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Deras företag visar sig vara oerhört ohederligt

Deras företag visar sig vara oerhört ohederligt. De fortsÀtter att engagera sig i praxis som saknar öppenhet och Àrlighet. Det Àr nedslÄende att notera att en betydande del av deras pÄstÄdda kundbas bestÄr av pÄhittade enheter. Detta vÀcker allvarliga farhÄgor om legitimiteten i deras verksamhet och sanningsenligheten i deras pÄstÄenden.

Ett ökande antal individer har funnit sig förbryllade och oroade över nÀrvaron av deras personliga information pÄ företagets webbplats. Detta har lÀmnat mÄnga frÄgande och funderande över hur deras konfidentiella detaljer hamnat pÄ en sÄ tvivelaktig online-plats.

I en tid dÀr förtroende och Àkthet Àr av största vikt för att etablera meningsfulla kundrelationer har detta företags flagranta brist pÄ integritet kastat en skugga av tvivel över hela deras affÀrsmodell. Det Àr nödvÀndigt för konsumenter att vara vaksamma och försiktiga nÀr de interagerar med enheter som uppvisar sÄdana oroande beteendemönster."

10 augusti 2023

Hej Ramez,

Stort tack för att du tog dig tid att ge oss ett omdöme. TrÄkigt att höra att du inte Àr nöjd med vÄr tjÀnst, dÄ har vi misslyckats. Vi har försökt nÄ dig per telefon för att fÄ en bÀttre bild av vilka delar av tjÀnsten som inte motsvarat din förvÀntansbild. Du fÄr mer Àn gÀrna ringa oss sÄ kan vi titta pÄ hur vi i sÄ fall kan kompensera dig.

Dorunner marknadsplats har funnits sedan 2007 och har hjÀlpt tusentals företag att framgÄngsrikt hitta kunder sedan dess. Den otransparens och ohederlighet du nÀmnder Àr vi naturligtvis intresserade av att veta mer i detalj vad du syftar pÄ. Din feedback hjÀlper oss att fortsÀtta utveckla tjÀnsten till det bÀttre.

Hoppas vi kan höras vidare inom kort.

Allt gott,

Mvh Tobias pÄ Dorunner

Ny takpapp

Gick enkelt och smidigt. Grabbarna arbetade Àven pÄ lördagen för att bli fÀrdiga.

29 juni 2023
    Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Vi valde Josef bygg att lÀgga vÄrt golv

Vi valde Josef bygg att lÀgga vÄrt golv i vardagsrummet.
    Jag har sen lÀnge haft trust-issues nÀr det gÀller hantverkare. Men vi Ängrar inte att vi valde denna firma, för nu har vi fÄtt tag i en jÀtteduktig hantverkare som har fixat massor med jobb Ät oss. Bland annat har Yacob (nÀmnet Àr sÀkert felstavat) bytt panel runt vÄrt garage, fixat mÄlning av takpaneler och allt trÀ under takpaneler plus att han har lagat det som var dÄligt. Han har lagt golv i gillestugan och kaklat bakom vÄr braskamin. Dessutom har han gjort ordning i trÀdgÄrden dÀr vi hade en stor jordhög.

Yacob Àr en fantastiskt duktig hantverkare som har behörighet för plattsÀttning och snickeri. Dessutom Àr han en riktig bra kille som man kan lita pÄ och ha att göra med. Vi kommer att anlita honom igen nÀr vi behöver ha nÄgot fixat hÀr hemma. Bor du i BorÄs sÄ rekommenderar jag starkt att anlita Josef Bygg. Han fixar allt som har med hus att göra.

16 juni 2023
    Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Sanslöst dÄligt och illa skött, borde vara olagligt

DĂ„ligt hanterat, slarvigt och illa skött. Dom lĂ€mnade ut mina privata uppgifter till 3:dje part direkt UTAN den sk "granskning" som Dorunner uttryckligen skrev i ett mail att dom skulle göra och FÖRE vidare förmedling av (trodde jag i min enfald) relevanta siffror och fakta för kostnads berĂ€kning till företag. Angav noga vĂ€sentlig info i formulĂ€ret för att företag skulle kunna berĂ€kna en sĂ„ överensstĂ€mmande offert som möjligt. Det mesta av info hade dĂ€remot försvunnit, mĂ€rkligt nog... det jag sjĂ€lv skrivit i "övriga kommentarer" fanns kvar men frĂ„n kontaktformulĂ€rets svarsfĂ€lt saknades det mesta, fast mina privata uppgifter lĂ€mnades minsann ut.
    IstÀllet för att Dorunner agerar mellanhand och förmedlar offertförslag mellan kund och företag (som jag fick uppfattningen om) sÄ lÀmnar dom bara vidare privata uppgifter samt ofullstÀndig info till företagen utan att granska eftersom relevant information saknades, vilket skulle ha upptÀckts om dom hade kontrollerat vad som stod.
    Anade orÄd nÀr Dorunner via sms begÀrde nÄn slags suspekt begÀran om bekrÀftelse av mobilnr och uppgifter som var mÀrkligt formulerad. DÄ först fick jag misstanke om att dom hade för avsikt att ocksÄ lÀmna ut mina personliga privata uppgifter till 3:dje part, inte bara relevanta fakta om uppdraget. Höll pÄ att leta efter Dorunners telnr för att avboka offertförfrÄgan samt uttryckligen sÀga ifrÄn att dom INTE fick lÀmna ut mina privata uppgifter (mobil/mail/adress mm) till 3dje part samt begÀra att dom raderade alla mina uppgifter i deras databas - men det var redan försent !
    Alldeles för kort inpÄ att jag sÀnt förfrÄgan till Dorunner blir jag uppringd av vÀldigt obehaglig person. Mannen var pÄtrÀngande och arrogant. KrÀvde uppgifter jag redan noga angett i formulÀret. Han var rent ut sagt frÀck och oförskÀmd som fortsatte prata och puscha, fast jag sa ifrÄn att jag inte hade tid. Enda sÀttet att avsluta samtalet var att lÀgga pÄ.
    Verkar som min förfrÄgan, i samma veva som den skickats in till Dorunner, i sjÀlva verket direkt lÀmnats ut för tillgÄng till företagare MED privata uppgifter UTAN granskning ... skumt minst sagt. Om jag blir fortsatt kontaktad av företag via mobil och mail pga Dorunner kommer jag gÄ vidare med Àrendet och ta reda pÄ vilka lagliga rÀttigheter som gÀller ! Har skrivit samt ringt och avslutat uppdraget, har frÄntagit dom möjligheten att tillhandahÄlla samt vidareförmedla mina uppgifter. Allt ska raderas omedelbart! Dorunner fyller vare sig sin funktion eller sitt syfte gentemot anlitande kund samt kopplade företag - samt uppger och förmedlar missvisande och falsk information till sÄvÀl kund som företagare.
    TillÀgg 8/5-23: Dorunner fortsatte spamma mail Àven efter frÄntagning av "tillÄtelse". Skickade 4 st sk nyhetsbrev inom en vecka, vilket oavsett frÄgan om tillÄtelse Àr helt odrÀgligt i sig ! Spamma mail Àr lika med att tjata, vilket enbart hÀnsynslösa företag gör. Seriösa företag vet hur man marknadsför sig och det Àr sannerligen inte genom att besvÀra sina kunder med att tjata var och varannan dag. Avslutar med att pÄpeka att dom dessutom anvÀnde min mailadress utan samtycke vilket Àr ett brott mot lagen gÀllande GDPR. All kommunikation Àr sparad sÄ har bevis.

26 april 2023

Hej Carina,

För det första ber jag om ursÀkt för din upplevelse av vÄr tjÀnst. Dorunner Àr en förmedlingstjÀnst av uppdrag. Det betyder, som i ditt fall, att man fyller i ett formulÀr och beskriver sitt uppdrag samt lÀmnar sina kontaktuppgifter. Innan man skickar in uppdraget via vÄrt formulÀr mÄste man Àven godkÀnna att Dorunner lagrar och delar personuppgifterna. Uppdraget granskas sedan innan det matchas ut mot företag som stÀmmer in pÄ uppdraget. NÀr uppdraget Àr godkÀnt kan företag se ditt uppdrag, men inte dina kontaktuppgifter. NÀr företag först valt att visa intresse för ditt uppdrag genom att betala för det kan de se dina kontaktuppgifter. Det Àr max 5 företag som kan betala för just ditt uppdrag och dÀrmed fÄ tillgÄng till dina kontaktuppgifter. SÄ inga kontaktuppgifter Àr tillgÀngliga för vÄra anslutna företag förrÀn de valt att gÄ vidare med just ditt uppdrag.

Den informationen som du fyllde i men som tyvÀrr inte kom med i din uppdragsbeskrivning förklarar varför företaget som kontaktade dig stÀllde flera frÄgor. Personen ville helt enkelt fÄ en korrekt bild av uppdraget innan de kunde lÀmna offert.

Sms-bekrÀftelsen skickar vi för att det Àr lÀtt hÀnt att uppdragsgivare fyller i fel mobilnummer och att det kan bli olyckligt för alla inblandade om kontaktuppgifterna inte stÀmmer.

Återigen sĂ„ ber jag om ursĂ€kt för din upplevelse av tjĂ€nsten och hoppas att förklaringen ovan ger en viss trygghet i att dina kontaktuppgifter inte hamnat i orĂ€tta hĂ€nder.

Önskar dig lycka till med ditt projekt!

VÀnliga hÀlsningar,
    Samantha pÄ Dorunner

Missnöjd 😞

Hej.
    Jag Àr en kund som Àr hÀr. Mycket missnöjd. Kanske för stora företag fungerar det vÀldigt bra, men inte för smÄ. Personalen Àr dÄlig eftersom jag frÄgade om det skulle passa mig som ett litet företag eller inte. Det sa de sÄ klart och att det skulle bli mycket jobb. De lovade att ringa i januari och hjÀlpa till att förbÀttra men ringde aldrig. Kunderna hÀr Àr inte heller seriösa. De svarar inte ens. Resultat: TvÄ kunder pÄ tre mÄnader. Mycket missnöjd. Varför mÄste jag betala den hÀr typen av pengar? Jag kommer att vÀgra. Rekommenderar absolut inte.

10 februari 2023
    Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Olsi Bygg och Renovering rekommenderas

Jag fick snabbt svar pÄ mitt önskemÄl och kunde lÀtt skriva ett kontrakt. Jag Àr mycket nöjd med utförandet av firman Olsi Bygg o Renovering, Malmö - som gjorde en mindre renovering av vÄrt linoleumgolv. Firman kunde snabbt leverera och allt skedde enligt överenskommelse om tid o rum. Rekommenderas.

7 februari 2023

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer