Doronzo AG has an intuitive and…
Doronzo AG has an intuitive and reliable platform. Fees are reasonable, and support is quick.
Har inte besvarat negativa omdömen
Doronzo AG est très fiable. Les retraits se font sans problème et la plateforme est fluide. Petit manque de nouvelles fonctionnalités.
Doronzo AG е отлична компания. Платформата е бърза, а тегленията са моментални. Напълно доволен съм от услугите.
Doronzo AG działa poprawnie. Konto osobiste jest wygodne, lecz prowizje mogłyby być niższe.
La société Doronzo AG offre un service correct. L’interface est simple mais parfois lente. Bon support, mais les frais pourraient être plus bas.
The platform looks neat and works quite smoothly. I was able to understand how everything works pretty quickly. The support staff were also friendly when I had a question.
Doronzo AG is an excellent company. The platform is fast and withdrawals are instant. I am completely satisfied with the services.
Doronzo AG funktioniert einwandfrei. Schnelle Einzahlungen, stabile Leistung, moderne Benutzeroberfläche.
Doronzo AG é simplesmente excelente. Plataforma intuitiva, comissões baixas e execução perfeita.
u mnie z Doronzo zaczelo sie od reklamy w necie ktora obiecywala wysokie zyski i prosty start kliknalem z ciekawosci bo wygladalo calkiem normalnie po nastepnym dniu byl telefon rozmowa spokojna bez cisnienia doradca tlumaczyl ogolniki mial wschodni akcent ale wtedy kompletnie nie zwrocilem na to uwagi na poczatku wszystko dzialalo panel chodzil saldo sie ruszalo i przez jakis czas bylo cicho problem wyszedl dopiero gdy chcialem wyplacic srodki najpierw pojawil sie temat podatku a potem doszla weryfikacja AML i zaczely sie opoznienia kazda rozmowa brzmiala inaczej zglosilem sprawe ale po kilku tygodniach przyszlo umorzenie z powodu braku danych technicznych i braku wspolpracy bankow myslalem ze to juz koniec i zostalem z tym sam dopiero pozniej trafilismy na kancelarie ktora zna takie sprawy od lat widac bylo ogromne doswiadczenie najlepszych prawnikow i to ze pomagali juz wielu osobom bez bajek po czasie sprawa ruszyla i srodki wrocily pisze to bo weltrust z reklamy wyglada niewinnie a prawdziwy problem wychodzi dopiero przy wyplacie. Zostawiam nr do Pana Bartosza który pomógł mi odzyskać moje pieniądze 7/8/3 pisze tak bo 2/9/9 usuwają moje 6/7/6 opinie
Ich bin zufrieden mit Doronzo AG. Die Ausführung der Orders ist schnell und die Auswahl an Instrumenten ist groß.
Doronzo AG è una buona società, ma il prelievo richiede un po' troppo tempo. Piattaforma chiara e funzionale.