Kleinschalig en heel rustig gelegen park. Park ligt aan de rand van een natuurgebied. Bossen en duinen met heel veel wandel en fietspaden. Strand op 3,5 km afstand. Goed bereikbaar te voet of fiets.... Se mer
Det här tycker kunderna
Dormio Obertraun ligt op een prachtige locatie! De huisjes zijn ook prima, wel een tip een huisje te boeken dat wat verder van het treinspoor ligt anders kun je vroeg in de ochtend wakker worden van... Se mer
Wij hebben enorm genoten van ons verblijf. Het huisje was compleet en luxe ingericht, de faciliteiten (m.n. restaurant, zwembad, entertainment voor de kinderen) waren top en het park is heel mooi opge... Se mer
Alles klopt bij Dormio . De medewerkers ,de mooie omgeving ,de mooi ingerichte verblijven, de sfeer . Het complete pakket zoals handdoeken, opgemaakte bedden. Dat je dagelijks kunt boeken dus niet al... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Boek een lekker weekendje weg of een heerlijke vakantie in de luxe vakantieresorts van Dormio Resorts & Hotels. Je vindt onze resorts en hotels in heel Europa.
Kontaktuppgifter
Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 7, 6828 BP, Arnhem, Nederländerna
- 085 013 4040
- reservations@dormio.eu
- dormio.nl
Har besvarat 32 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Prachtige locatie
Prachtig schoon huis. Mooi ingericht(ook buiten mooie tuinmeubels).
Bedden waren erg zacht wat ik fijn vond, maar ik kan me voorstellen dat menigeen er anders over denkt.
Mooie wellness(niet gratis).
Op maar 10 minuten afstand van het centrum van Maastricht.

Svar från Dormio Resorts & Hotels
We zijn op een zeer nette manier…
We zijn op een zeer nette manier ontvangen.
Een mooie upgrade gekregen voor niks.
Uitstekend restaurant met zeer vriendelijk personeel en een fijne fietsverhuur die met je meedenkt over waar je naar toe kan gaan

Svar från Dormio Resorts & Hotels
Ervaring betreft het boeken van en dit…
Ervaring betreft het boeken van en dit is soepel en duidelijk gegaan...

Svar från Dormio Resorts & Hotels
Fantastisch mooi appartement, klantenservice onbereikbaar
Fantastisch mooi appartement. Schitterend uitzicht, goed uitgeruste keuken, goede bedden, goede douche.
Geen maximale score omdat 1 handdoekenset te weinig werd voorzien door Dormio en het ganse weekend niet verholpen werd aan onze schriftelijke vraag (per mail) om dit in orde te brengen. Ook later nooit enige reactie of excuus gekregen.
De ondergrondse parking is mooi maar de plekken zijn erg smal voor grote auto’s.
Huizen zien we goed uit
Het boeken kostte geen moeite
Het boeken kostte geen moeite. Hwt was duidelijk, kort en krachtig.
Bij de boeking kon de voucher niet meer…
Bij de boeking kon de voucher niet meer verwerkt worden. Een vriendelijke medewerkster heeft deze alsnog toegevoegd. Top geregeld.
Goede duidelijke omschrijving bij de…
Goede duidelijke omschrijving bij de reservering,

Svar från Dormio Resorts & Hotels
ALS je korting krijgt door de brief te…
ALS je korting krijgt door de brief te activeren en dat verschillende keren doet dan krijg je geen korting. Wel als je betaald hebt. Jammer

Svar från Dormio Resorts & Hotels
Tot op heden uitsluitend contact met…
Tot op heden uitsluitend contact met reservering gehad dit ging prima dus een oordeel valt verder nog niet te geven

Overzichtelijk en transparant boeken
Overzichtelijk en transparant boeken, direct de juiste prijs! Geen achteraf kosten.
De reservering ging vlot
De reservering ging vlot, misschien iets te vlot, de beloofde korting voor het aanmelden van de nieuwsbrief werd niet automatisch verrekend. Ik had gehoopt dat men op de afdeling reservering hierbij behulpzamer zou zijn. Maar eenmaal betaald is er niets meer mogelijk.

Svar från Dormio Resorts & Hotels
Mijn dochter heeft geboekt in een…
Mijn dochter heeft geboekt in een paniekaanval . Uur later gebeld om te annuleren en konden niet meer annuleren konden zelfs niet de helft teruggeven als we verblijf niet zouden betreden

Svar från Dormio Resorts & Hotels
Zeer vriendelijk en accuraat te woord gestaan
Er was een fout gemaakt tijdens het betalingsproces, daardoor leek het later alsof er 2 boekingen waren gedaan. Ik ben zeer vriendelijk, accuraat en behulpzaam geholpen. Het ‘probleem’ werd snel opgelost.

Svar från Dormio Resorts & Hotels
Ik heb tot nu toe pas alleen…
Ik heb tot nu toe pas alleen gereserveerd / geboekt.
Kan dus verder niet oordelen / iets beoordelen
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.