Wat een goed idee om met de kleur label het soort kussen aan te geven! Het oude kussen mocht namelijk niet weggegooid totdat er eenzelfde gevonden was. Dat is nu dus gelukt. Zo prettig dat sommige bed... Se mer
Företaget har svarat
Ik kocht het Driekamer eendendons kussen terwijl ik op vakantie was en mijn eigen kussen zo plat als een dubbeltje begon te worden… Bezorging was ontzettend snel. Kussen een dag + nacht laten luchten... Se mer
Företaget har svarat
Onlangs het Tukker Premium 4-seizoenen ganzendons dekbed gekocht. Het is niet alleen een geweldig en heerlijk comfortabel dekbed, maar de service is ook uitstekend. De klantenservice is enorm vriendel... Se mer
Företaget har svarat
IK ben zeer tevreden over mijn Kauffmann dekbed. Tijdens de bezorging was er iets misgegaan maar dat heeft donskussen.nl prima opgelost. Complimenten!
Ariënsplein 1, 7511JX, Enschede, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 60 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Niet alleen het dekbed van mijn zoon is geweldig, het mijn des te meer. 240x220. Iedere avond een feestje om onder te mogen liggen.

Svar från Donskussen.nl
De kussen molton was van goede kwaliteit. Netjes geleverd.

Svar från Donskussen.nl
Goed advies gehad. Na een aantal kussens geprobeerd te hebben had ik het perfecte kussen gevonden. Het Vandyck rode label. Goede ondersteuning maar toch lekker zacht.
Service is prima.
Een winterdekbed gekocht bij Donskussen.nl Op de site is voldoende informatie te vinden over de verschillende soorten dekbedden en warmteklassen. De beschrijven bij elk product is uitgebreid. Ik kocht een tweede kans artikel, voor mij is het belangrijk dat een winkel geretourneerde artikelen niet zomaar weggooit. Het dekbed was professioneel gereinigd en werd in perfecte staat bezorgd
Omdat ik een winterdekbed klasse 2 besteld had mailde de klantenservice mij of ik de juiste bestelling had gedaan. Dit dekbed is erg warm voor geïsoleerde huizen waar de slaapkamer temperatuur niet onder ca 15 graden komt.
Het dekbed werd snel bezorgd.

Svar från Donskussen.nl
Tweedekans is een prima keuze, helemaal als nieuw.
Donzen kussen bevalt ook erg goed, blij mee.

Svar från Donskussen.nl
De levering duurde wat aan de lange kant maar nog wel binnen de aangegeven levertijd maar daarom gaven ze nog een molton cadeau. Dat vond ik erg netjes. Ook ligt het kussen erg goed en zijn we heel tevreden met de spullen

Svar från Donskussen.nl
Keurige service, goede nazorg, en een heel fijn kussen, precies zoals gehoopt.

Svar från Donskussen.nl
Snelle levering en een heerlijk donzen dekbed.
Precies zoals de website heeft beschreven.
Erg blij mee!

Svar från Donskussen.nl
Donskussen.nl heeft een uitstekende klantenservice en is zeer klantgericht. Ze denken heel erg goed mee.

Svar från Donskussen.nl
Prima product, snelle levering en vanaf dat moment weer heerlijk behaaglijk geslapen

Svar från Donskussen.nl
Snelle service en een heerlijk dekbed geleverd.

Svar från Donskussen.nl
Vanaf dag 1 goed geslapen!
Kussen vormt zich goed onder mijn hoofd.

Svar från Donskussen.nl
Het kussen is precies zoals geadverteerd, de levering was netjes optijd.

Svar från Donskussen.nl
Prima winkel, ontzettend fijn dekbed gekocht. Enige mindere vond ik dat er bij een dekbed van +/- €800,- geen dekbedhoes zat om het seizoensgedeelte wat je niet gebruikt netjes in te bewaren. Die kunnen ze nasturen maar rekenen ze dan wel weer voor. Verder heerlijk dekbed🙌🙌

Svar från Donskussen.nl
Goede kwaliteits kussens voor een kwaliteitsproduct van Modohandcarft!

Svar från Donskussen.nl
Op 27 september een dekbed besteld voor 309 euro en vooruitbetaald. Na 2 weken nog niets ontvangen. DHL verwijst mij terug naar Donsdeken.nl.
maar die koppelen niets terug. Ze weigeren mijn betaling terug te storten omdat ze eerst het dekbed wat ik nooit ontvangen heb retour willen hebben. Ze wentelen hun probleem met DHL af op mij.
Als ik dringend verzoek mijn vooruitbetaling terug te storten dan krijg ik een mail terug dat mijn toon ze niet bevalt terwijl ik niets onbehoorlijks heb gezegd.

Svar från Donskussen.nl
Heerlijk donsbed, licht en scherp geprijsd.
Snelle levering.

Svar från Donskussen.nl
Na mijn oude versleten kussen is dit nieuwe (tweedekans) kussen een verademing. Goed advies gekregen en gecombineerd met de goed passende, meebestelde molton ligt het uitstekend. Ik slaap er prima op en dit stevige kussen houdt goed zijn volume zonder dat het te hard is. Ik slaap er nu twee weken op en ben erg tevreden

Svar från Donskussen.nl
super service na wat gekibbel over de verzending.
Echt netjes opgelost.
De problemen lagen bij DHL en niet bij de verkopende partij.
Nogmaals super netjes opgelost

Svar från Donskussen.nl
Het kussen voldoet aan alle eisen. Ben er zeer blij mee. Ook de levering ging heel vlot

Svar från Donskussen.nl
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.