Riktigt bra kvalité på halsband och koppel, snabb leverans och superbra kundservice. Fick svar direkt och fick hjälp med mina frågor och ändringar i beställning. Jag är supernöjd och rekommenderar ver... Se mer

Snabb leverans och jättefint halsband. Verkar dock lite känsligt och har redan fått hack i färgen efter några dagars användning. Mjukt och skönt och hu den är nöjd!

1. E-handel

Don Lorino erbjuder ett brett utbud av exklusiva hundtillbehör så som hundhalsband, koppel, sele och flugor som enkelt matchas.

4,3

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

Fina namnskyltar

Fina namnskyltar, bra pris och snabb leverans. Trevlig kommunikation . Jag är väldigt nöjd.

26 november 2025

Svar från Don Lorino

Hej! Stort tack för ditt trevliga omdöme och roligt att du och vovven är nöjda! 😊🐶

Var lätt och smidigt att beställa och…

Var lätt och smidigt att beställa och gå hem varan. Dock var det svårt att tyda texten bak på namnbrickan, där våra telefonnummer står.

2 februari 2026

Svar från Don Lorino

Hej! Tack för ditt trevliga omdöme och roligt att du och vovven är nöjda! 😊🐶

Ser att du har beställt den minsta namnbrickan, i storlek S. Eftersom att de är små så blir ju också gravyren mindre. Är det något vi kan hjälpa till med i framtiden, så är det bara att du hör av dig innan beställning så försöker vi guida dig på bästa sätt. :)

Jättefint halsband till min lilla valp

Jättefint halsband till min lilla valp. Snabb leverans!

20 januari 2026

Svar från Don Lorino

Hej! Stort tack för ditt trevliga omdöme och roligt att du och vovven är nöjda! 😊 Grattis till er nya familjemedlem! 🐶

Oprofessionell kundservice och låg produktkvalitet

Jag köpte ett halsband där spännet inte låste korrekt. Ena haken fastnade i halvläge och detta dokumenterades på video, eftersom spännet lossnade redan vid första testet.

Vid reklamationen erbjöd jag företaget att ta del av videomaterialet för att möjliggöra en korrekt prövning. Trots det avslutades reklamationen utan att materialet granskades. I mejlkonversationen avfärdades mina beskrivningar helt, och hanteringen präglades av att man inte tog in mina argument.

När jag ifrågasatte att ärendet avslutats utan saklig grund fick jag besked om att beslutet redan var fattat. Efter ett flertal mejl ringde ägaren upp, men kommunikationen låg kvar på en nivå där mina invändningar bemöttes med avfärdanden snarare än med en vilja att undersöka underlaget eller diskutera sakfrågan.

Återbetalning gavs till slut, men först efter att jag insisterat på att reklamationen skulle hanteras korrekt. Processen var onödigt lång och krävde mer av mig som kund än vad som kan anses rimligt.

Produktens kvalitetskänsla och komponenter motsvarade dessutom sådant man vanligtvis ser hos lågprisprodukter för en bråkdel av priset, vilket försvagade helhetsintrycket ytterligare.

9 december 2025

Jättefint och mjukt halsband

Jättefint ljusblått och mjukt halsband till vår lilla papillon! :)

4 november 2025

Svar från Don Lorino

Tack så mycket för ditt trevliga omdöme och vad roligt att höra att ni är nöjda! :)

Jag beställde ett graverad hjärta men…

Jag beställde ett graverad hjärta men när jag fick notis efter tydligen 14 dagar sedan, ska den redan varit levererad och de ville att jag skulle ge recension, men jag väntar fortfarande på det hjärtat då den inte kommit än och de har redan tagit mina pengar och när jag försöker mejla de om detta problem så svarar de inte. Jag har blivit LURAD!! Köp INTE från de!!!

27 januari 2025

Svar från Don Lorino

Hej Anida, Tack så mycket för ditt omdöme och otroligt tråkigt att höra din upplevelse! Namnbrickorna beställs från RedDingo i Schweiz och levereras direkt till dig i brevlådan. De skickades till dig 13 januari, och sedan dess har det gått 12 arbetsdagar, vilket gör att den fortfarande är inom det leveransspannet som vi hänvisar till. Normalt sett brukar det gå fortare. Du har hört av dig varje dag under förra veckan och du har även mailat tillbaka på de mailen så vår upplevelse är att du mottagit svar från oss.

Naturligtvis kommer du att få din namnbricka, och med största sannolikhet dyker det upp i brevlådan idag. Skulle du mot förmodan inte få en, så graverar vi en helt ny till dig, helt gratis och skickar till dig.

Great products

Great products, quick shipments, used a voucher to get a rebate, super easy.

22 juli 2023

Svar från Don Lorino

Thank you so much for your kind words! 😊

Nej tack

Höga priser med tanke på den låga kvaliteten. Stökigt när man vill returnera.

1 juni 2023

Hej Maria,
Tack så mycket för ditt omdöme, jag kan tyvärr inte se dig som kund hos oss, eller att du har varit i kontakt med vår kundtjänst.

Hör gärna av dig om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt, och får önska dig en trevlig helg så länge!

Missnöjd kund

Satt inte alls bra på min hund. Hade behövts fler storlekar då regleringen av banden gjorde att passformen inte stämde. Krångligt och dyrt med retur. Missnöjd.

25 februari 2023

Hej Emma

Vad tråkigt att höra! Jag ser inte att du har varit i kontakt med kundservice, så hör gärna av dig dit så försöker vi att hjälpa till på bästa sätt!

Önskar dig stort lycka till att hitta hundprodukter som du och din hund gillar! Ha en fortsatt fin start på veckan!

Rekommenderas ej

Beställde en sele som tyvärr inte passade min hund alls. Spännet hamnade precis i benböjet. Materialet kändes dock plastigt så det hade nog blivit retur oavsett. Var vaksam på att man inte bara måste stå för returen själv, utan att man även blir debiterad på leveransfrakten. Så känns väldigt dyrt om man inte är 100% säker på att man ska behålla det man beställt. Rekommenderar inte denna sida.

9 mars 2023

Svar från Don Lorino

Tack så mycket för ditt omdöme och vad tråkigt att höra att du inte är nöjd! Ja, det stämmer att frakten inte betalas åter, då det är en kostnad på 35 kr som vi har haft för att skicka produkterna till dig. Vi tar inte ut en extra kostnad för frakten, utan precis som de flesta e-handlare gör så återbetalas inte leveransen. Det står tydligt under Byte och återköp.

Jag önskar dig lycka till i jakten på produkter som passar dig och din hund, och att ni hittar ett varumärke som ni trivs med.
Trevlig kväll!