Riktigt bra kvalité på halsband och koppel, snabb leverans och superbra kundservice. Fick svar direkt och fick hjälp med mina frågor och ändringar i beställning. Jag är supernöjd och rekommenderar ver... Se mer
Snabb leverans och jättefint halsband. Verkar dock lite känsligt och har redan fått hack i färgen efter några dagars användning. Mjukt och skönt och hu den är nöjd!
Bortkommen forsendelde. Ersättning utan fråga og extra omkostnader Fin service
Rekommenderar hundbädden,bra kvalitet och min hunds favorit plats att ligga på 👍😃🐾
Don Lorino erbjuder ett brett utbud av exklusiva hundtillbehör så som hundhalsband, koppel, sele och flugor som enkelt matchas.
Håven 1, 19341 , Sigtuna, Sverige
- info@donlorino.com
- donlorino.com
Har inte besvarat negativa omdömen
Andra tittade också på
Jättefin bild på min häst
Jättefin bild på min häst - tack för snabbt och proffsigt bemötande 🤩
Bortkommen forsendelde
Bortkommen forsendelde. Ersättning utan fråga og extra omkostnader
Fin service
Fina namnskyltar
Fina namnskyltar, bra pris och snabb leverans. Trevlig kommunikation . Jag är väldigt nöjd.

Svar från Don Lorino
Var lätt och smidigt att beställa och…
Var lätt och smidigt att beställa och gå hem varan. Dock var det svårt att tyda texten bak på namnbrickan, där våra telefonnummer står.

Svar från Don Lorino
Jättefint halsband till min lilla valp
Jättefint halsband till min lilla valp. Snabb leverans!

Svar från Don Lorino
Snabb leverans och jättefint halsband
Fina produkter av bra kvalitet
Fina produkter av bra kvalitet. Snabb leverans direkt i brevlåda.
Oprofessionell kundservice och låg produktkvalitet
Jag köpte ett halsband där spännet inte låste korrekt. Ena haken fastnade i halvläge och detta dokumenterades på video, eftersom spännet lossnade redan vid första testet.
Vid reklamationen erbjöd jag företaget att ta del av videomaterialet för att möjliggöra en korrekt prövning. Trots det avslutades reklamationen utan att materialet granskades. I mejlkonversationen avfärdades mina beskrivningar helt, och hanteringen präglades av att man inte tog in mina argument.
När jag ifrågasatte att ärendet avslutats utan saklig grund fick jag besked om att beslutet redan var fattat. Efter ett flertal mejl ringde ägaren upp, men kommunikationen låg kvar på en nivå där mina invändningar bemöttes med avfärdanden snarare än med en vilja att undersöka underlaget eller diskutera sakfrågan.
Återbetalning gavs till slut, men först efter att jag insisterat på att reklamationen skulle hanteras korrekt. Processen var onödigt lång och krävde mer av mig som kund än vad som kan anses rimligt.
Produktens kvalitetskänsla och komponenter motsvarade dessutom sådant man vanligtvis ser hos lågprisprodukter för en bråkdel av priset, vilket försvagade helhetsintrycket ytterligare.
Jättefint och mjukt halsband
Jättefint ljusblått och mjukt halsband till vår lilla papillon! :)

Svar från Don Lorino
Jag beställde ett graverad hjärta men…
Jag beställde ett graverad hjärta men när jag fick notis efter tydligen 14 dagar sedan, ska den redan varit levererad och de ville att jag skulle ge recension, men jag väntar fortfarande på det hjärtat då den inte kommit än och de har redan tagit mina pengar och när jag försöker mejla de om detta problem så svarar de inte. Jag har blivit LURAD!! Köp INTE från de!!!

Svar från Don Lorino
Världens finaste kundsupport och…
Världens finaste kundsupport och mottagen produkt❤️

Great products
Great products, quick shipments, used a voucher to get a rebate, super easy.

Nej tack
Höga priser med tanke på den låga kvaliteten. Stökigt när man vill returnera.

Missnöjd kund
Satt inte alls bra på min hund. Hade behövts fler storlekar då regleringen av banden gjorde att passformen inte stämde. Krångligt och dyrt med retur. Missnöjd.

Rekommenderas ej
Beställde en sele som tyvärr inte passade min hund alls. Spännet hamnade precis i benböjet. Materialet kändes dock plastigt så det hade nog blivit retur oavsett. Var vaksam på att man inte bara måste stå för returen själv, utan att man även blir debiterad på leveransfrakten. Så känns väldigt dyrt om man inte är 100% säker på att man ska behålla det man beställt. Rekommenderar inte denna sida.

Svar från Don Lorino
Riktigt bra kvalité på halsband och…
Riktigt bra kvalité på halsband och koppel, snabb leverans och superbra kundservice. Fick svar direkt och fick hjälp med mina frågor och ändringar i beställning. Jag är supernöjd och rekommenderar verkligen!