Danish Court Administration Omdömen 41

TrustScore 2.5 av 5

2,7

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har ringet dem op 5 gange var nummer 1 i køen første gang ventede jeg en halv time og i alt 1 time og 30 min de har ikke styr på deres sytem

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Besøgte stedet, på Badehusvej, ved middagstid til et lille stævnemøde, med min ex kone. Efter en times tid, forlod jeg stedet med fuld forældremyndighed og en fed børnepenge check i baglommen. Vil a... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Danmark retssystem er bund hamrende unfair og en slags korrupt, for det danske rocker politi for altid deres vilje. Også giver de ligesom England alt for mange forvaring straf og smadre folks liv o... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Endnu en sejr i retten i Svendborg!

Jeg blev indkaldt som vidne i Retten i Svendborg, med udsigt til Svendborgsund, mandag d. 17/11-2025.

Fik indkaldelsen med kort varsel i E-boks, fredag d. 14/11. Var heldig, at Vollsmose Bibliotek havde åbent om lørdagen, da jeg skulle udskrive 70 dokumenter fra Erhvervsstyrelsen.

Vidneindkaldelse SS 14-3455/2023.
Politiets Jr. nr. 2300-76141-00175-22.

Fik kørselsgodtgørelse og vidnegodtgørelse, men fravalgte tabt arbejdsfortjeneste, da jeg havde ferie.

Sagen handlede i korte træk om en kamp om direktør-posten af 2 ægtefæller, og en pudekamp om virksomhedens overskud.

Meget fine lokaler i den nye Bygning, og god service med gratis kaffe & te. Vi kom i god tid, så jeg havde 1 time til at gennemgå de 70 dokumenter.

Jeg plejer, at have en kopi af alle regnskaber, forretningsplaner, bestyrelsesreferater m.m. 5 år tilbage, Men da jeg ligger i flytterod, kunne jeg ikke finde dokumenterne.

Vi havde også en sag i 2015, hvor vi fik et brev fra Forsikringsselskabet Topdanmark, med anmodning om at ændre vores firmanavn, ellers ville sagen ende i retten.

Vi arbejdede med opkøb af grunde og bygninger, og Topdanmark arbejdede med forsikringer.

Vi besluttede på et møde, at ændre vores firmanavn, og brugte 2 timer på opgaven og 250 kr. i omkostninger, i stedet for en lang retssag i Landsretten mod Topdanmark, som muligvis ville koste 600.000 kr. i omkostninger. Taberen betaler sagens omkostninger, men jeg tror, at vi havde vundet, da jeg var inde at kigge på forskellige love, selskaber og markedsføringsloven.

Firmaet ejer en grund på Kronens have på Langeland, en koteletgrund, hvor jeg har lavet en tegning til et sommerhus. Grunden er byggemodnet.

Jeg arbejdede gratis for firmaet, og laver deres årsregnskab (værdi 10.000-20.000), for en kop kaffe og en Burgermenu.

Vi havde også A. P. Møller Mærsk som kunde på et tidspunkt. (Dansk Supermarked - men det har de solgt til Salling Group).

17 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mit møde med familieretten i Aalborg…

Mit møde med familieretten i Aalborg efterlod mig med et indtryk af et system, der ikke altid formår at balancere retfærdighed og empati.
I stedet for at vurdere begge forældre ud fra fakta, ansvar og engagement, oplevede jeg, at retten lod sig styre af følelser – særligt moderens evne til at fremstå sårbar og følelsesladet.

Som far stod jeg tilbage med oplevelsen af, at jeg kunne fremlægge dokumentation, stabilitet og et oprigtigt ønske om at være en ligeværdig forælder – men at det ikke talte lige så meget som tårer og følelsesudtryk.
Når rådgivningssider som morsmanual.dk samtidig bliver brugt som rettesnor for, hvordan en mor kan “vinde” en sag, mister processen sin troværdighed.
Samt, advokater der bruger forældrefremmedgørelse i deres feministiske arbejde.

Det er ikke rimeligt, at fædre fortsat skal bevise deres værd, mens mødre kun skal bevise deres følelser.
Hvis vi virkelig mener, at barnets bedste er i centrum, må familieretten begynde at se begge forældre som lige vigtige – ikke som modstandere, men som to mennesker, der begge elsker deres barn. Hvor fædre i stedet bliver gjort til betalingsaftaler!

Vi havde dommer Lars K

15 november 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

EU-kommissionen oplyser det er Retten i…

EU-kommissionen oplyser det er Retten i Sønderborg, der er ansvarlige for rettelser persondataloven GDPR artikel 17 d
- Så jeg kan få udfærdiget en lægeerklæring og melde afbud.

DPO og administrationschef Morten Menne oplyser skriftligt d.11.12.24, at det ikke er korrekt, hvad EU-kommissionen skriver d. 16.09.2024.

Hvomed jeg blev anholdt d. 09.01.25 fordi det ikke er muligt at få udfærdiget en lægeerklæring ift. mine skader siden arbejdsskadesag 1997 - det er mange penge i tabt arbejdsfortjeneste og personskadeerstatning

- Og Syd og Sønderjyllands politi brækker mit håndled pga. deres eget dokumentfalsk - Som Retten i Sønderborg vælger at bakke op omkring.

De 3 mdr. EU-kommissionen oplyser er den tid, Retten i sønderborg har til at behandle klagen er blevet ignoreret - Ingen har valgt at sende noget skriftligt

- Det er de mest korrupte og kriminelle ansatte, der arbejder i Retten i Sønderborg.

EU skriver d. 16.09.24: Med forbehold af Kommissionens beføjelser som traktaternes vogter henhører tilsynet med og håndhævelsen af GDPR under de nationale myndigheders og domstoles kompetence. Bemærk venligst, at Kommissionen ikke har beføjelse til at behandle klager vedrørende anvendelsen af GDPR i konkrete sager. Det er udelukkende de nationale databeskyttelsesmyndigheder og domstole, som har kompetence hertil. I henhold til artikel 77, stk. 1, har enhver registreret ret til at indgive klage til en tilsynsmyndighed, hvis vedkommende finder, at behandlingen af dennes personoplysninger udgør en tilsidesættelse af GDPR. Hver registreret har også ret til effektive retsmidler over for en juridisk bindende afgørelse truffet af en tilsynsmyndighed vedrørende vedkommende (artikel 78, stk. 1, i GDPR), eller hvis tilsynsmyndigheden ikke behandler en klage eller ikke underretter den registrerede om forløbet eller resultatet af klagen inden for tre måneder. Endelig har den registrerede også ret til effektive retsmidler over for den dataansvarlige eller databehandleren, hvis vedkommende finder, at vedkommendes rettigheder i henhold til GDPR er blevet krænket (artikel 79 i GDPR).

9 januari 2025

Den Største bandit i habit

Den Største bandit i habit
Hps Law ved Advokat Martin Hector mener jeg er en af de Største banditter i habitter, jeg mener at de lyver i fogedretten og overbeviser intet anede dommere om deres løgne vedr. domme som ALDRIG har fundet sted, jeg mener også at han er en af Retten på Frederiksberg's største kunder, jeg mener at Retten på Frederiksberg har en usmagelig kundepleje som fremmer disse Banditter i Habitter, jeg mener at retspræsidenten skal vågne op og bede hans dommere at læse ALLE sagens agter inden der fælles dom i en sag - det er noget føj mener og siger jeg bare - og jeg mener også at han misbruger sin stilling i SKAT ( som medlem af Gældsstyrelsens Advokatpanel ) hvor han har adgang til absolut samtlige borgeres cpr samt adresser, hele systemet er på den måde plumråddent , føj hvor det lugter!!!

20 december 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Hold jer væk fra Retten i Næstved som…

Hold jer væk fra Retten i Næstved som besidder dårlige personale.

Efter 3 års tovtrækkeri kom min dom for retten i Næstved, der blev sagt meget og en masse materiale var fremlagt i sagen om min campingvogn. Forhandleren gav mig medhold i mit krav fra begyndelsen og sagde mellem linjerne at han havde løjet i sagen om produktet.
Dommeren lidt over 2 måneder på dels at holde ferie men også at fælde en dom i sagen. Denne dom blev yderligt udsat i 4 dage for igen at blive udsat i 4,5 time.
Dommen gik mig 100 % imod til trods for der var ting som dommeren selv skrev i sagen der gav mig medhold.
Få dage efter skulle endnu en sag med samme type campingvogn og mangel for retten. Nu var samme dommer blevet sat på sagen. Hun mente dog ikke hun var ”Inhabil” da det var en anden sag. Hun undskyldte mange gange for at min sag havde trukket ud, begge vogne havde samme advokat og hun kom med dårlige undskyldninger
Se det at lyve er tilsyneladende fint i denne ret.
Så hold jer væk fra retten i Næstved om muligt.
2 stjerner med pil ned af

16 augusti 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Retten i holbæk har afvist min sag uden…

Retten i holbæk har afvist min sag uden at have læst bevismatriale, men tager gerne mod gebyr fra 750 kr op til 3000 kr. derved franarre de borger penge da ikke betaler dem tilbage, derved begår ulovligheder i følge advokat udtale dette afventer jeg svar på for at mine penge tilbage igen .

15 augusti 2024

Tusind tak til Laila Jeppesen Skifteretten Holbæk

Tusind tak til Laila Jeppesen Skifteretten i Holbæk. Det var en utrolig positiv oplevelse at snakke med dig. Jeg havde frygtet det værste efter at jeg ved den sidste samtale den 11.06.2024 imellem kl. 10 og 11 talte med en ufølsom, belærende og meget uforskammet person, husker desværre ikke hendes navn. Du forklarede tingene på en forståelig og god måde, selvom det var det samme vi snakkede om som første gang. Du var meget empatisk, lyttende, forstående og fantastisk at snakke med. Du fik mig til at føle mig tryg og i gode hænder, gid der var flere som dig i det her system. TAK for dig :-)

2 augusti 2024

Regelbrud og grov forsømmelse

Fogedretten Frederiksberg:
Intet svar på 20-30 mails sendt over sagsforløb på 11 måneder.
Mails indeholdende afgørende oplysninger til mit forsvar.
Lægeerklæring afvist og dom afsagt for udeblivelse:
Jeg er blevet smidt ud af mit hjem gennem 30 år, (har betalt husleje til tiden altid.)

Dom kæret til landsretten.
Jeg søger omgående om frist forlænget til at sende ord til landsretten, har reelt 4 dage, ifølge brev.

Landsrettens kendelse kommer mens jeg venter på svar om frist.

Foretaget uden nogen information om forløb, procedure, der står ingen mailsdresse,
jeg er i chok, aner ikke op og ned.

Landsretten
Støtter Fogedretten.
14.august i år blir jeg sat ud af mit hjem.
Uden at have haft mulighed for at føre min sag.

Jeg kan ikke komme til at tale med hverken underbo, ejendommen eller fogedretten.
Sidstnævnte har aldrig svaret!
Min sag:
Har boet her i 30 år og får en ny underbo der går bag min ryg og klager direkte til Heimstaden i 5 lange år, om fuldkommen vanvittige ting.
Har tryglet hende, sendt hende blomster, har forsøgt alt for at få hende i tale, uden held.
Har pt ligget syg p.gra overfald i august , sagens start, og p.gra tilbagefald.

Har skreget om hjælp p gr a 9 overfald (!!!) af stalker.
Har erkendt at være til gene.

Det her er så beskidt. Fogedretten pr telefon er et overgreb af groveste karakter.
De er så uforskammede og agressive at man tror det er en film.
Det er cowboyland, jeg kan ikke fatte at det her sker, det er massivt.

Hold da op mand hvor er det dog modbydeligt.
Mvh
Nanna Lüders, sangerinde og komponist, kendt for BUSTER og Afrikasangen, bl.a.
og 40 års karriere.

28 juni 2024

Arrogant og dårlig service

Var ved Retten i Lyngby med en ren ekspeditionssag med notarpåtegning af fremtidsfuldmagt. Ventetid 75 minutter.
En ting er, at retten har valg, at man ikke kan bestille tid. Noget andet er, at vi oplevede en totalt arrogant holdning hos retsbetjent og en jurist, som valgte at springe nummerrækken over for at favorisere en bekendt. Direkte konfronteret med sin nepotistiske adfærd, blev vi belært om “at det er noget jeg bestemmer”.
Tak for kaffe. Nå, nej den var sluppet op kl. 13, og retsbetjenten mente at vi kunne komme fra dagens start, hvis vi ville have kaffe.

1 maj 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ugidelig personale på skifteret i Odense

Skuffende! Personale på kontoret i skifteret i Odense optræder arrogant og henviser til andre kommuner (Svendborg!!) for tidsbestilling! De siger de har ingen tider før om to måneder, hvilket er forkert! Jeg fandt selv ny tid via online booking !!
Som klient oplever at jeg forstyrre dem. Håber denne kritik virker konstruktiv !
Mvh Maryam Torabi

1 maj 2024

Domstol Danmark

Domstol Danmark, der er ingen ret. så hvad gør danske befolk.... hehe går _ _ _ _ _ til......

det er kun navnet The Great Danish Court...
he he de har her kun en stærne ikke andet......

5 december 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ingen hjælp at hente ifm dødsbo og alle…

Ingen hjælp at hente ifm dødsbo og alle de attester man skal indsende. Nærmere modarbejdelse. Dårlig og mangelfuld rådgivning og kommunikation. De bruger retssprog som man ikke bør forvente er alment sprog. Jeg skriver heller ikke på latin til mine patienter.
I mine øjne bør de selv indhente de oplysninger de skal bruge for at beskatte de efterladte.

13 november 2023

Ikke til at stole på

Ikke til at stole på.

Jeg blev tilbage I 2020 stoppet af politiet 500 meter væk fra min bopæl påvirket I bil og lavede en fuld tilståelse 14 dage efter sender de mig et brev hvor der står min førreret er blevet indrevet og jeg skulle betale 21.000 kr i bøde men fik først en retssag 1 år og 9 mdr senere hvor jeg fik inddrevet min førreret I 3 år fra rettens dato efter to år hvor jeg er gået ud fra min straf allerede var begyndt. Politiet og retsystemet I dk er en skændsel og man kan tydeligt se det bare er et arbejde der ikke har nogle betydning for dem der arbejder indenfor det

4 januari 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Du skal aldrig stole på dem.

Du skal aldrig stole på dem.. Synes de samarbejder med collectia, istedet for at være neutral og se sagen fra begge sider, jeg kan ikke tro jeg skal betale noget jeg har betalt 2 gange før og det er 12 år siden. Jeg har mistet alt respekt for den danske retssystem og jeg vil aldrig blive tvunget til at gøre noget igen. Jeg bliver hellere end gerne criminal næste gang.

5 september 2023

Fogedretten i Holstebro

Fogedretten i Holstebro, bund korrupt og tager ikke hensyn til borger, gider dårlig høre deres forklaring.

Jeg har en personlig ven, som fra 2017 har boet på gaden, han har været udsat for id-tyveri og har forsøgt at anmelde dette til politiet, men politiet har ikke ressourcer til at tage sig af sådanne sager.
Han står i dag i den situation, at han bor på gaden og har midlertidig fået lov til at have postadresse hos mig, jeg tager gerne imod post og alt andet til ham og sørger for at han får det, da han kommer hos mig hver søndag og får et måltid mad og lidt varme.
Men fogedretten i holstebro mener at fordi han har postadresse hos mig, så bor han her også, hvilket resulterede i, at fogedretten forsøgte at gøre udlæg i mine ting, da jeg var med i fogedretten og hørte at de ville gøre udlæg i mine ting, fortalte jeg dem, at han kun havde postadresse hos mig, men boede der ikke.
Dette var fogedretten ligeglad med, jeg sagde så, at så måtte han afmelde sig min adresse og melde sig uden bolig og at han boede på gaden.
Så blev fogedretten i Holstebro rasende og sagde i vrede at de ville sende en foged for at gøre udlæg, uanset om han boede der eller ej, jeg sagde det skulle de være velkomne til, men jeg gerne ville have oplyst om hvornår, da jeg så ville sørge for at der stod et par betjente og tog imod dem, da det var mit hjem de uretmæssigt ville gøre udlæg i.
Fogedretten gad ikke høre på os mere og ringede til det firma, som åbenbart havde penge tilgode.
Da personen i firmaet tog telefonen, fik jeg af vide at det drejede sig om 2000 kr, som firmaet mente de havde tilgode, jeg spurgte om hvornår de penge skulle have været betalt og hvilke forhold.
Jeg fik oplyst at det var penge der skulle have været betalt i august 2020 og det drejede sig om noget internet forbindelse som skulle have været på en adresse, adressen var ikke min adresse, men en helt anden.
Jeg spurgte om firmaet leverede internet til de gamle tysker bunkers, som ligger ved stranden, hvortil jeg fik af vide at det gjorde de ikke.
Så sagde jeg som min vens forsvar, at så havde de et seriøst forklarings problem, da min ven har boet i en sådanne gammel tysker bunkers siden 2017 og da de ikke leverede deres internetforbindelse der, så ville jeg gerne have en forklaring på hvordan de kunne kræve penge fra min ven, når de selv lige havde sagt at de ikke leverede internet i disse bunkers.
Der blev helt stille i telefonen og fogeden sagde heller ikke noget, til sidst blev tavsheden brudt og der blev sagt, at det kunne de ikke forklare, men de ville stadig have at han betalte det skyldige beløb.
De kunne ikke forstå at han boede på gaden og at han ingen penge havde og at han levede af at tage madaffald fra containerne og døde dyr fra vejkanten, det var hvad han overlevede på, det kunne de ikke forstå og blev ved med at sige, at han måtte da få penge fra staten, men dette var han blevet afvist, så dette kunne han ikke få og uden penge, så kan man ikke have tag over hoved, internet, mobiltelefon, bil eller andre luksus ting, man lærer at leve af det man kan skralde og stjæle, man lærer at overleve og en tur i fængsel er kun en hjælp, for man får mad, en seng og tag over hoved, så det er ingen straf, tværtimod.
Men ingen af de to kloge personer, fogeden og advokaten kunne fatte, at han levede som han gjorde, men han har intet andet valg, men de troede ikke på ham.
Men alt dette kan han takke staten og retsystemet for, at han i dag har en samlet gæld på godt 2-2,5 mio kr, fordi han har været udsat for id-tyveri og ingen har gjort noget for at hjælp eller stoppe det, han er tvunget til at leve under forhold som kun findes i u-lande, er danmark virkelig et u-land, svaret er ja, når borger kan falde igennem det sikkerhedsnet, som netop skulle hjælpe og beskytte de svageste i danmark, så er vi et u-land og alt dette kan vi takke regeringen for.
Men jeg forstår bare ikke, at borger i danmark kan blive nægtet at modtage penge fra staten, særlig når de er syge eller skadet fysisk og ikke kan arbejde.
Men hvordan kan en foged og en advokat som burde kende til min vens forhold, hvordan kan de tillade sig, at trække ham i fogedretten og kræve penge af ham, for noget han ikke har en reel chance for at kunne modtage, der er noget der ikke hænger sammen og som ikke kan passe, nogen er fulde af løgn og prøver at score penge, fra en fattig mand, der i forvejen er hårdt ramt.

2 juli 2023
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.