Domstad Evenementen Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

De Get The Picture wandeling van Domstad Evenementen die wij in Utrecht gedaan hebben voor onze familiedag was erg geslaagd. Onze groep bestond uit mensen in de leeftijd van 7 tot (ruim) 70. Voor iede... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Crime City in Utrecht is echt een aanrader! Deze virtuele game was nog een stukje spectaculairder dan we vooraf hadden gedacht. Met gloednieuwe smartphones werden we in het centrum losgelaten. De bedo... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Lunchvaart was leuk! Zeker de broodjes waren goed belegd en er was goed rekening gehouden met de specifieke dieetwensen. 2 uur varen is misschien wel iets te lang. 1,5 uur was prima geweest. Sloep... Se mer

Företagsinformation

1. Företag för evenemangshantering

Skrivet av företaget

Domstad Evenementen is het evenementenbureau voor iedereen die op zoek is naar een uniek uitje of op maat gesneden event in Utrecht.

Domstad Evenementen Support

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

6 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Maak het een onvergetelijke avond!

Hoe bezorg je een groep van 40 vrijwilligers een onvergetelijke avond? In plaats van de hele tijd naast dezelfde collega te zitten, zorg je voor beweging en afwisseling door ze in 3 verschillende restaurants te laten genieten en tussendoor de benen laten strekken met een gids die je langs verborgen plekken van Utrecht leidt. Fantastisch!

11 november 2023

La casa de Papel VR Dinerspel

Erg leuke avond gehad met Domstad Evenementen! Wij hebben de La casa de Papel VR dinerspel gedaan en het was erg leuk, de begeleiding was ook super enthousiast en behulpzaam.
Een echte aanrader!

31 augusti 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Klein beetje teleurgesteld wel

Medio november hadden wij ons afdelingsuitje, Wie is de Rat gepland. Dit begon heel enthousiast, ondanks dat het die dag heel erg koud was! Echter de lokatie voor de drankjes die inclusief waren, was niet geregeld en het alternatief was verre van ideaal (ook qua route spel en ligging café. Het programma werd uiteindelijk iets ingekort (i.v.m. de kou) maar niet duidelijk op wiens verzoek dit was.
Wat ik nog meest verbazend werd dat er geen contact te krijgen is om bovenstaande te bespreken, inmiddels meerdere pogingen gedaan.
Kortom het spel is heel leuk om te spelen, en het fanatisme zat er goed in. Wel belangrijk dat alle elementen helder zijn, inclusief catering.

18 november 2022

Ranking the Stars met collega’s

Wij hebben voor onze teamdag een Ranking The Stars geboekt. De host Robin was heel gezellig en grappig, heeft er ontzettend zijn best voor gedaan om een leuke sfeer te creëren. Ook heel leuk om dingen te weten te komen over je collega’s. We hebben erg gelachen en genoten van dit programma!

11 november 2022

Ik Hou van Holland

Het ik hou van Holland spel is een aanrader! Hilarisch met een groep, fanatisme en vooral plezier. Quizmaster Robin sloot goed aan bij de groep en wist de avond goed te begeleiden.

10 juli 2022

Ontzettend gelachen

Ontzettend gelachen, Robin loodste ons als inspecteur met verve door het script heen. Origineel, rollen met een knipoog en verrassende ontknoping!

14 oktober 2021

Ik Hou Van Holland Lunch

Wij hebben vandaag een hele geslaagde vrijgezellenlunch gehad. Wat wij heel leuk vonden was de afwisseling, na elke gang een speelronde. De lunch was heerlijk en onder leiding van Robin hebben wij een hele gezellige middag gehad. Een echte aanrader!

15 augusti 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik Hou Van Holland Dinnershow

Wat een leuke gezellige avond zeg! Het eten was divers en van goede kwaliteit! Een leuke en gezellige quizmaster Robin die de hele avond gezellig aan elkaar kletste! Zeker een aanrader!

14 augusti 2021

Ik Hou Van Holland Quiz

Wij hebben vandaag in Corona tijd een hele leuke quiz gehad! Dit uitje is zeker mogelijk om op afstand met elkaar te houden en daarom ook echt een aanrader! Mocht je iets leuks met je team willen doen, na dit moeilijke jaar, boek dan deze quiz! De quizmaster is ook zeker aan te raden en maakt er een leuke middag van.

20 maj 2021

Familie uitje

We hebben mijn verjaardagsuitje door Domstad laten regelen, met een walking dinner met mijn familie. Gelukkig hadden we geen regen, wel veel wind, maar al met al was het wel fijn dat we eerst met de rondvaartboot gingen.
Het concept van steeds op een andere plek eten, is heel verrassend voor de gasten. Doordat je de organisatie uitbesteed, kun je zelf ook relaxen en genieten. De uitleg van de gidsen was zowel voor de Utrechters als niet-Utrechters interessant om naar te luisteren en niet te lang, en niet te kort. Leuk dat ook actualiteit daarbij aan bod komt. Niet alles ging vlekkeloos, het voorgerecht was niet wat we vantevoren hadden besproken en het hoofgerecht kwam pas na drie kwartier. Alles bij elkaar genomen hebben we een geweldige avond gehad.

23 februari 2020

Geweldige avond met butler Laurens

Wat hebben we een ontzettend leuke avond gehad met butler Laurens, wat een bijzondere man en wat een bijzondere verhalen.
En hoe cool is het om op je cv te kunnen vermelden dat je een etiquettetraining bij butler Laurens hebt gevolgd. Dank Domstad Evenementen, niet alleen voor de leuke avond, maar voor de gehele begeleiding, het was super!

28 februari 2019

Perfect dagje uit!

Wilden last minute met de groep een tablet game doen met aansluitend een rondvaart door Utrecht. Niet verwacht dat er binnen een week nog zoveel geregeld kon worden. Erg onder de indruk!

6 december 2018
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vreemd contact en op het laatste moment de afspraak niet nagekomen...

Als er op het laatste moment een locatie komt te vervallen, dan zou het fijn zijn als jullie een alternatief kunnen bieden. Dit was helaas niet het geval, terwijl we zelf wel gewoon een alternatief hebben kunnen vinden binnen een uur (én veeel voordeliger). Het contact verliep ook niet erg vlot. We hebben via de leverancier van de excursie gehoord dat het niet door kon gaan i.v.m. locatie en niet van deze organisatie zelf, dat vind ik heel raar.

Ik ben blij dat we de rest van het dagprogramma gewoon zelf hebben geregeld. Dan kun je er wel van op aan.

12 november 2018

Domstad Evenementen

Wij hebben een hele leuke middag gevaren met ons team. Sloepenrally was een interessant spel, iedereen werd ineens super competitief! Onwijs vriendelijke spelleider ook, bedankt Domstad!

16 oktober 2018

Heel veel plezier

Supergezellig! We werden ontvangen door de begeleider die het spel kort uitlegde en ons daarna op pad stuurde. Toen begon het spel, het voelde echt als een strijd om de winnende titel. We moesten met een tablet door de stad heen lopen om gijzelaars te bevrijden door allerlei puzzels en raadsels op te lossen. Erg leuk om op spelende wijze de stad te verkennen. Tijdens de eindborrel gezellig uitgebreid met de andere teams erover gepraat. Daarna kwam de prijsuitreiking en kregen de winnaars een kleine prijs. Algeheel, we hadden heel veel plezier.

16 oktober 2018

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.