Domino's Pizza Nederland Omdömen

1 320
TrustScore 1.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Rotzooi en zeker niet te vreten! Wat een oplichters, spugen op pizza's, pizza's leveren met bedorven ingrediënten en niet volgens wens. Oplichters en vergiftigd!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Slordig bedrijf. Vaak verkeerde bestellingen ontvangen of delen die van mijn bestellingen ontbraken. Te vaak zogenoemde vergoedingen gekregen als tegemoetkomingen via mijn account, die een paar... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Domino's Capelle aan den IJssel, een hele slechte werkgever, buit z'n bezorgers uit en houdt onterecht geld in. Reageert vervolgens niet op berichten. Nee dan ben je echt een topper hoor! #triest

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Schandalig echt n uur lang bellen n dan zegge ze t is onderweg Luie flkkers . Laten betalen maar nee hoor er komt niks. 4 x gebeld ja hoor t is onderweg leugenaars nooit meer ik zoek ze morgen perso... Se mer

Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 320)

133 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Koude douche voor domino’s

Wij hebben vandaag geprobeerd 2 pizza’s te bestellen bij domino’s! Eigenlijk 2e pizza gratis moest zijn op zondag .
De aanbieding werkte niet .
Na veel moeite , heb ik uiteindelijk besloten klanten service te bellen !
Ik heb van een onverschillige medewerkster gehoord dat de landelijke aanbieding op zondag niet geldig is in Zaltbommel, zij hadden GEEN TIJD gehad om online folder aan te passen. Echt slecht😡😡😡

10 augusti 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Pizza

De pizza's zijn altijd superlekker en personeel is altijd aardig

9 augusti 2025

Grote prijsverschillen tussen filialen

Onlangs werd mij bekend dat de peperoni pizza waar ik in Enschede 12 euro voor betaal in Amersfoort maar 3 euro kost. Kleine prijsverschillen kunnen, maar voor 1 pizza in Enschede heb ik er 4 in Amersfoort. Kan niet de bedoeling zijn.

9 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Domino's is achteruit gegaan.

Bestel om te bezorgen om 17.30 uur. Om 17.25 uur telefoon: er moet een ingrediënt gehaald worden bij ander filiaal,we zijn iets later. U krijgt een milkshake ter compensatie. Om 18.15 uur zelf geïnformeerd waar de bestelling
bleef,sorry duurt nog een half uur. 35 min later staat de bezorger voor de deur zonder milkshake. Die staat op de zaak,ben ik vergeten. Sorry!
Pizza's lauw en friet koud. 47 euro in de emmer. Domino's Roda JC ring schaam je!
Ik bestelde regelmatig maar na vandaag niet meer.

6 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dramatische service bij Domino's Pizza…

Dramatische service bij Domino's Pizza Weidevenne-Purmerend. Echt al zovaak gehad dat verkeerde pizza's worden geleverd, extra ingrediënten waarvoor betaald wordt doen ze niet op de pizza en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Na telefonisch contact op te hebben genomen is de oplossing ja kom maar een andere pizza halen want het teveel betaalde geld mogen we niet terug storten. Het kost ons meer om hier weer heen te rijden, totaal niet rendabel. Conclusie is dus dat ze vooral veel fouten maken, maar dingen nooit netjes oplossen. Voor ons was dit definitief de laatste keer domino's, er zit toch geen verbetering in!

6 augusti 2025

Altijd als ik bestel

Altijd als ik bestel, zeg ik geen kaas en bezorgen ze toch met kaas. Al 3 x gebeurd. Ik ging dus afhalen. Wat denk je, vergeten ze de ananas.

1 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niet doen, je gaat spijt krijgen

Je bestelt, verkeerde wordt geleverd en verschil steekt Domino's in zijn zak. Daar is een woord voor. Betreffende filiaal heeft last van bloedneus en kan er echt helemaal heus niks aan doen, echt niet hoor, verwijst naar hoofdkantoor, en daar is niemand thuis. Wat een baggerbedrijf.

Update.
Op een klacht van 14 juli krijg ik vandaag een niet te lezen antwoord via een link die het bij mij niet doet. Gewoon even bellen of mailen!

14 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik had een coupon voor een gratis…

Ik had een coupon voor een gratis pizza, ik doe mijn bestelling en mijn pizza zat er niet bij. Bel ik op zegt die jongen dat ik de pizza er niet bij besteld heb en dat het ook niet op de bon stond. Maar als medewerker ben je eigenlijk verplicht om de klant op de hoogte te brengen dat ze de pizza vergeten zijn toe te voegen. Nooit meer domino’s ik ga wel naar New York pizza.

25 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De pizza’s waren ‘vroeger’ echt lekker!

De pizza’s waren ‘vroeger’ echt lekker! Maar nu.. zijn ze smaakloos. Tot ongeveer 3 jaar geleden zijn ze gestopt met het maken van heerlijke pizza’s. Hoe smaken ze nu? De tomatensaus smaakt te zuur. :( Heb je kaas op je pizza? Dan is dit nauwelijks terug te vinden! :o Andere ingrediënten?? Maar waar dan!? De bodem is ook niet meer wat het was. Eerder dipte ik de korstjes naderhand in saus en dat was altijd smullen. :D Maar nu zijn ze veel te droog en taai. Ik heb het nog een paar keer geprobeerd maar het blijft teleurstellend. Ik koop deze pizza niet meer.

20 maj 2025

Zwarte aangebrande pizza

Ik kreeg een zwarte aangebrande oneetbare pizza van Domino’s Rotterdam Samuel Esmeijerplein. Gelijk gebeld, maar ze wilde geen nieuwe pizza opsturen. Ik had een pizza zonder kaas besteld en kennelijk moet je dan een zwarte pizza accepteren, omdat de pizza te lang in de oven zit en zij dat niet kunnen aanpassen. Belachelijk! Ik ben zelf naar de locatie gegaan. Het niveau van het personeel is dusdanig laag, dat zelfs een andere klant moest uit leggen dat deze pizza onacceptabel was! Schandalig!

19 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bezorger niet oké en pizza's ver beneden de maat.

Bestelde pizza's kwamen niet. Wij belden het filiaal in Goirle. Was al bezorgd, zeiden ze. We keken uit het raam: bezorger liet de pizza's op de grond bij de kliko's achter zonder aan te bellen. Ze waren inmiddels koud.
De bezorger zou erop worden aangesproken volgens de man aan de telefoon.
Maar de pizza's waren letterlijk niet te eten. Thin and crispy was superdun en smaakte naar karton. Ook helemaal opgekruld met een zwartgeblakerde rand. Alsof hij al een paar dagen oud was. We hebben hem niet opgegeten. 15 euro per stuk is veel te duur voor wat ze leveren.
We hebben al meer teleurstellingen gehad bij Domino's. Nooit meer.

19 juli 2025

Scammers and thieves..

Scammers and thieves... They have it written in the promotion regulations that for every online order from 10e you get 10 points and when you collect 60 points you get a free pizza... Today I placed two separate orders, one for 15e and the other for 35e and I only received 10 points for one order. This is fraud and very unfair to customers.

12 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Na bestelling geeft filiaal Zierikzee niet thuis, ronduit onbeschoft

2 juli besteld in Zierikzee. Bij voltooien bestelling kregen we de code: could place order zoek contact met vestiging. Daarna zeker 25x gebeld naar Zierikzee door m'n zoon. Keer op keer weggedrukt. Op een gegeven moment eindelijk opgenomen, wordt teruggestort. Na uur nog niks, weer maar gebeld. Medewerker zegt: geeft je even m'n collega. Vervolgens wordt de hoorn gewoon op de toonbank gelegd voor 4 min. Daarna weer weggeduwd. Na nogmaals bellen wordt er gezegd: geduld uw geld wordt vandaag nog teruggestort. Niks geen herstel bestelling! Uiteindelijk kunnen wij met 4 man naar de Albert Heijn voor een pizza om half 8! Geld uiteindelijk terug gehad, behalve een sorry achteraf bij de klantenservice kan er niets vanaf bij domino's!

2 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hun bezorgers van vestiging Voorburg…

Hun bezorgers, van vestiging Voorburg of vestiging Rijswijk zijn aso en kennen de verkeersregels totaal niet! Bij een zebrapad waar ik volop groen had en de bezorger volop rood reed hij door zonder de stoppen of iets op zn rem te zitten en werd bijna aangereden door hem. Niet normaal! Gebeld naar hun kantoor en zelfs die persoon aan de telefoon kon het niks schelen. Bah waardeloos bedrijf.

5 juli 2025
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.