Dokter Michiel is a very kind and professional aesthetic doctor. I am very happy with the results of my botox treatments for my forehead and crow's feet. The outcome looks natural and refreshed, exact... Se mer
Det här tycker kunderna
Michiel is zeer kundig en weet precies wat hij doet. Er mag niemand anders aan mijn gezicht komen dan hij. Je weet zeker dat het goed en proffesioneel gebeurd en dat je niet voor gek loopt als je weg... Se mer
Woensdag 28 oktober 2020 een ooglid correctie laten uitvoeren door Michiel. Wat een prachtig resultaat heeft hij weten te bereiken, naast de correcte en duidelijke uitleg weet hij de klant zeker/geru... Se mer
Ik heb 14 december een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren door dokter Michiel. Eerste dag licht branderig gevoel, dag 2 helemaal geen pijn meer. Na 1 week de meeste zwellingen helemaal opgel... Se mer
Kontaktuppgifter
Koenenkade 8 , 1081KH, Amsterdam, Nederländerna
- 0641884363
- Info@zuidaskliniek.nl
- dokterm.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Blij ben ik met Dokter Michiel
Blij ben ik met Dokter Michiel, neemt alle tijd voor je , luistert goed naar wat jou wensen zijn. Eindelijk heb ik de lippen die ik altijd al wilde hebben 😊
Alles ziet er heel natuurlijk uit.
Ik blijf hier zeker terug komen !
Ik ben blij met het resultaat
Ik ben blij met het resultaat! Alles werd goed uitgelegd en ik werd geadviseerd bij mijn keuze.
Bij dokter Michiel eindelijk NIET flauwgevallen
Na een nare ervaring met spuiten waardoor ik was flauw gevallen heb ik altijd spuitjes met flauwvallen gelinkt en zodra de gedachte ook maar op kwam dat er een spuitje in mijn lichaam zou gaan voelde ik me al onwel. Voor de behandeling heb ik dit aangegeven bij dokter Michiel: “ik ben nog nooit niet flauw gevallen dus leg de stoel maar alvast plat”. Hij nam dit serieus en stelde me mega erg gerust, hij liet me in mijn waarde en checkte constant of ik me goed voelde.
Ik heb nog nooit zo’n pijnloze en fijne behandeling gehad zonder dat ik me ook maar 1 seconde slecht voelde.
Dokter Michiel bedankt voor je fijne energie en de fijne behandeling.
Ik ga nooit meer ergens anders.
Over het resultaat is niks anders te zeggen dan perfect.
Mijn hoofdpijn is weg en ik oog rustiger in mijn gezicht!
Professioneel! Fantastisch resultaat
Zeer professioneel. Goede service en prachtig resultaat!
Profhilo
Ik heb 2 keer een Profhilo behandeling gehad.
Ik ben uiterst vriendelijk ontvangen.
Ook vind ik het contact via de app erg persoonlijk.
Ik moet nog wel even terugkomen voor een 3e behandeling.
Goede tips en behandelingen, zeer tevreden
Blij met de tijd die Michiel neemt om in overleg voor de juiste behandeling(en) te kunnen kiezen. Ook over de resultaten erg tevreden!
Voor het eerst de stap durven te zetten
Voor het eerst de stap durven te zetten om iets aan mijn rimpels te doen. Voorhoofd en frons! En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Alles is gegaan zoals dokter Michiel mij vertelde. Na 2 weken had ik topresultaat. De eerste resultaten kon je na dag 4 al goed zien eigenlijk.
Kortom erg blij dat ik dit heb gedaan voor mezelf! Dankjewel dokter Michiel! Je bent duidelijk vriendelijk en eerlijk! En nee het doet geen pijn! :)
Super tevreden
Super tevreden! Dr Michiel luistert goed naar de klant en handelt hier ook naar! Chapeau 😍
Top behandeling
Top! Super tevreden over mijn behandeling bij Michiel
Eindelijk iemand gevonden waarvan de botox behandeling goed aanslaat
Eindelijk iemand gevonden waarvan de botox behandeling in mijn frons en voorhoofd goed blijft zitten. Na al mijn ervaringen de beste specialist tot nu toe! Dokter Michiel nam de tijd om naar mijn wensen te luisteren en keek wat de optie’s waren om mijn sterke frons te behandelen. Heel vriendelijk en deskundig. Ik ben erg tevreden met het resultaat! Siham
Ben altijd super tevreden
Ben altijd super tevreden, kwaliteit plus service 10/10
Perfect
Perfect! Inmiddels 2 afspraken gehad bij Michiel, de traangoot behandeling en botox voor frons/voorhoofd. Ik ben super tevreden over het resultaat en vooraf wordt alles heel duidelijk en eerlijk aangegeven zodat je precies weet waar je aantoe bent.
Heel tevreden over dokter Michiel
Heel tevreden over dokter Michiel. Luistert goed naar wat je wilt. Hij probeert je niets op te dringen zodat je meer uit zou geven. Eerlijkheid….. daar hou ik van. Ik kom zeker terug
Ooglidcorrectie
Vandaag 4 weken geleden dat ik mijn bovenooglidcorrectie bij Dr Michiel heb laten doen. En wat ben ik BLIJ! 😊
De intake was fijn en ongedwongen… de ingreep is goed te doen en ik heb tijdens en na de behandeling totaal géén pijn gehad!
Ik had de pech dat tijdens één vd verdovingsprikken een bloedvat is geraakt… en hierdoor is dit oog aardig gekleurd en dik geweest. Ik had er op dag 3 geen vertrouwen in dat het goed zou komen, maar Dr Michiel stelde mij per app gerust… en echt, nadat de hechtingen eruit waren ging het zó snel vooruit!
Mensen om mij heen vinden me er uitgerust en fris uitzien maar zien niet echt waardoor het komt… 🤔
Ik ben er zó enorm blij mee!
Vriendelijke arts,goede uitleg en nog…
Vriendelijke arts,goede uitleg en nog belangrijker fantastisch resultaat!
Ik heb eindelijk de lippen waar ik zo lang over heb gedroomd.
De behandeling is niet heel erg pijnlijk en zeker door de ongedwongen sfeer een absolute aanrader!
Heel blij met het resultaat
Heel blij met het resultaat. Dokter michiel is heel aardig en eerlijk! Mijn nieuwe vaste klinkiek.
Ik ben heel tevreden over mijn bovenooglid correctie
Ik ben heel tevreden over mijn bovenooglid correctie! Nu precies 2 weken geleden en ziet er al super mooi uit! Super blij mee, 3 jaar getwijfeld en bij Dr Michiel meteen een goed gevoel!
Boveenlidoogcorrectie
3 weeks ago I had upper eyelid surgery with Dr Michiel and I am BEYOND happy. I finally have my big eyes back and am so excited when I look in the mirror. Could not recommend the surgery or Dr Michiel anymore. He is brilliant!!
Fijne behandeling!
Super blij met mijn frons behandeling! Dokter Michiel is heel vriendelijk en geeft eerlijk advies. Ik voelde mij erg op mijn gemak en zou hem zeker aanraden!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.