Dokter Michiel is a very kind and professional aesthetic doctor. I am very happy with the results of my botox treatments for my forehead and crow's feet. The outcome looks natural and refreshed, exact... Se mer
Det här tycker kunderna
Michiel is zeer kundig en weet precies wat hij doet. Er mag niemand anders aan mijn gezicht komen dan hij. Je weet zeker dat het goed en proffesioneel gebeurd en dat je niet voor gek loopt als je weg... Se mer
Ik heb 14 december een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren door dokter Michiel. Eerste dag licht branderig gevoel, dag 2 helemaal geen pijn meer. Na 1 week de meeste zwellingen helemaal opgel... Se mer
Kontaktuppgifter
Koenenkade 8 , 1081KH, Amsterdam, Nederländerna
- 0641884363
- Info@zuidaskliniek.nl
- dokterm.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Lipfillers bij Dokter Michiel
Lipfillers bij Dokter Michiel. Voor de behandeling goede uitleg gehad, en heel eerlijk. met een hele mooie eindresultaat!
Prachtlippen
Na een zoektocht naar een goede dokter voor lipfillers bij dokter Michiel terecht gekomen. En wat ben ik blij! Hij kijkt samen met je naar wat het beste bij je gezicht past. En met een prachtig resultaat. Ik ga mijn strippenkaart goed bewaren want ik blijf zeker bij hem terugkomen.
Aanrader!!!
Woensdag 28 oktober 2020 een ooglid…
Woensdag 28 oktober 2020 een ooglid correctie laten uitvoeren door Michiel. Wat een prachtig resultaat heeft hij weten te bereiken, naast de correcte en duidelijke uitleg weet hij de klant zeker/gerust gevoel te geven. Ontspannen sfeer, schone en nette kliniek. Wat ook prettig is, je kunt voor de deur parkeren in Amsterdam. Top!
Michiel je bent een kanjer van een arts, super tevreden met jouw advies en resultaat na 1 week.
Hele fijne ervaring!
Onlangs voor een bovenooglidcorrectie bij dr. Michiel geweest. Een hele fijne rustige arts die echt de tijd voor je neemt en eerlijk zijn mening geeft. Tijdens de ingreep stelt hij je gerust en legt uit wat hij doet. Ook zijn operatieassistent is een fijne toevoeging. Dr. Michiel is 24/7 bereikbaar voor vragen via Whatsapp, wat de nazorg erg fijn maakt! Voor een filler of Botox behandeling ging ik altijd naar een andere kliniek, maar vanaf nu stap ik over naar Dr. Michiel!
Professioneel en uitstekend resultaat
Michiel behandelt op een hele prettige en rustige manier, daardoor je je volledig op je gemak voelt. Heel tevreden over het resultaat, dus kom binnenkort weer langs.
Zoals altijd tevreden met mijn nieuwe…
Zoals altijd tevreden met mijn nieuwe lippen. Dr. Michiel is een fijne arts!
Een beetje mijn held
Super fijne arts! Gaat mij volgende week een correctie op ooglidcorrectie geven waar ik vast heel blij van word alle vertrouwen in deze arts !
Ik twijfelde al heel lang over…
Ik twijfelde al heel lang over lipfillers maar door een naaldenfobie durfde ik het nooit. Tot 3 maanden geleden ik wist al dat ik het bij Michiel wilde doen omdat ik zijn resultaten heel mooi natuurlijk vond
De behandeling viel reuze mee Michiel stelt je ook op je gemak
Heel blij met mijn lipfillers en ik ga zeker terug komen.
Voor mij 1 van de beste dokters die ook echt met je meedenkt wat bij jou gezicht past.
Onlangs bij dokter Marie geweest voor…kinfiller
Onlangs bij dokter Marie geweest voor filler in de kin. Ik had een klein beetje een teruggetrokken kin en wilde iets meer balans in mijn gezicht door de kin te accentueren. belangrijkste is dat het natuurlijk zou zijn en ook passend en in verhouding met de rest van mijn gezicht. Wilde absoluut geen 'Instagram kin' om maar zo te zeggen. Marie was zooooo'n fijne arts! Ze luistert heel goed naar je wensen en ben héél blij met het resultaat: natuurlijk en subtiel precies zoals ik gehoopt had. Ik kom zeker terug, dankjewel Marie!
Super!
Al vaker bij Michiel geweest voor verschillende Botox en filler behandelingen.
Hier word echt de tijd voor je genomen.
Aanrader!
Dokter Michiel verstaat zijn vak!
Ik botox mijn fronslijn al een paar jaar bij dokter Michiel. Hij luistert goed naar je vragen en wensen. Geeft duidelijk advies en stelt je op je gemak.
Hij prikt echt voorzichtig, om het zo 'pijnloos' mogelijk voor je te maken.
Dokter Michiel neemt de tijd voor je en gaat voor mooi resultaat.
Je bent tenslotte zijn visitekaartje! 😉
Traangoot
Ben bij Michiel geweest voor traangootbehandeling en resultaat is super. Ben er heel blij mee!
Zeer fijne kliniek
Zeer fijne kliniek. Marie is voor mij favoriet. Erg zorgzaam en gebruikt dr naald zorgvuldig. Alles gaat relaxt. Resultaat is meer dan verwacht.
Zeer tevreden klant 😉😉😉
Zeer tevreden 😉😉😉
Dokter Michiel neem echt de tijd en legt alles goed uit.
Gegaan voor frons/voorhoofdrimpels en zag na paar dagen al resultaat😊.
Ik blijf zeker terug komen en raad dokter Michiel ook zeer zeker aan!
Prachtig resultaat!
Ik heb om cosmetische reden een bovenooglidcorrectie laten doen en ben zeer tevreden. De intake was duidelijk, het contact voor en na de ingreep verliep snel en prettig (via WhatsApp). Dr Michiel neemt de tijd, heeft een rustige en betrouwbare uitstraling en geeft realistisch advies. Natuurlijk is het even schrikken na de operatie want het is toch in je gezicht dik en geel/groen/blauw de eerste week maar zodra de hechtingen waren verwijderd al goed resultaat zichtbaar. De littekens helen, nu 4 weken later, al heel mooi. Opgemaakt zie je er al bijna nix meer van.
Super blij met het eindresultaat!
Super blij met het eindresultaat!
Dokter Michiel heeft het heel netjes gedaan en heel natuurlijk. Zeker een aanrader!
Erg tevreden over het resultaat van…
Erg tevreden over het resultaat van mijn boven ooglidcorrectie. Ik beveel Dokter Michiel iedereen aan
100% positief!
Ik ben tot nu toe 2 keer geweest bij Dokter Michiel voor lipfillers en ben alleen maar positief! De eerste keer was ik erg zenuwachtig maar zodra ik binnen kwam werd dit gelijk weggenomen. Je begint met een gesprekje over wat je wensen zijn en hierin is hij ook eerlijk wat je beter wel en niet kan doen. De behandeling was vrijwel pijnloos door de verdovende creme. De volgende ochtend schrok ik wel en heb ik hem een app met foto gestuurd, ik kreeg vrijwel direct een geruststellend antwoord.
Het resultaat is ook heel erg mooi en natuurlijk geworden. Ik raad hem iedereen aan en blijf hier zeker terug komen!
Zeer tevreden klant
Ik ben al een paar keer door Michiel geholpen. Hij is zeer kundig, stelt je erg op je gemak. De behandeling was pijnloos. Ik ben heel erg tevreden over Michiel en ik zal altijd bij hem terugkomen. Bij anderen zal ik Michiel zeer zeker aanbevelen. TOP!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.