Geniale produkter, nu kan jeg holde min kat med foder og medicin med to forskellige produkter fra Doksie. A4 samt A1. Foder 4 gange i døgnet og medicin om morgenen som desværre er for resten af livet.... Se mer
Företaget har svarat
Jeg købte denne automat til min kat, som hovedsageligt er ude om sommeren - så han kan godt være alene hjemme i en weekend engang imellem. Automaten er kommet ud i skuret, hvor han plejer at få mad.... Se mer
Företaget har svarat
super tilfreds med foderautomaten 👍 den køre efter det jeg har programmeret den til 😃 den svinger lidt i gram 4-7g men det kan jeg godt leve med… fragten til adr var også problemfri. må dog indrømme... Se mer
Företaget har svarat
Dansk ejet webshop med hundeudstyr og tilbehør til den moderne bolig🐶🏠 Vi elsker dyr, og derfor er vores produkter fremstillet i materialer af høj kvalitet, som er designet til at holde længe. Vi tilbyder kun varer, som vi selv ville bruge til vores hunde, fordi så ved vi, at din hund eller hunde også vil elske dem! Vi ønsker at give vores pelsede venner det bedst mulige tilbehør, så de kan få et godt og lykkeligt liv. Derudover arbejder vi for at levere en god købsoplevelse omend du er virksomhed eller privat kunde. OBS ! Pr 15/10-24 er der kommet ny ejer af Doksie.dk. Al henvendelse der vedrører varer/produkter/aftaler osv FØR denne dato, bedes rettes til: EXX Brands ApS Vandmanden 12B, 9200 Aalborg SV
Banegårdspladsen 8, 6000, Kolding, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Er lavet i et godt solidt materiale
større end jeg regnede med
Hundene er meget glade for den

Svar från Doksie.dk
Jeg fant jer på nettet og det bliver ikke sidste gang jeg køber noget hos jer 🤗❤️

Svar från Doksie.dk
Så et sæt keramik skåle til foder og vand, og da der var to skåle på billedet skænkede jeg ikke det nogen som helst tanke at prisen på 199 kr var for 1 skål ! Ville så sende den tilbage efter dialog med virksomheden. Men da der ingen retur seddel er med varen, skal man selv stå for dette, og da det er til erhverv adresse koster dette ca 80 kr. Så jeg opgav og vovsen har nu én fra mit synspunkt dyr skål
Så HUSK : ingen returseddel

Svar från Doksie.dk
Umiddelbart dårlig kvalitet. Den kurv jeg købte for 2 år siden ser allerede rigtig grim ud.

Svar från Doksie.dk
Alt ved handlen gik gnidningsløst og produktet lever fuldt op til forventningerne.

Svar från Doksie.dk
God, dansk hjemmeside hvor der var brev der forklaret tingene ved ankomst, hurtig fragt og gode produkter

Svar från Doksie.dk
Blev ærlig talt skuffet, puden virker meget syntetisk og der er ikke nok fyld i, det føles som om fyldet er til en mindre pude.
Har set begge svar og min oplevelse har ikke ændret sig. Jeg har en pude af et andet fabrikat, der er meget mere tyk, blød og puffet.

Svar från Doksie.dk
Hurtigt levering og god kundeservice! Kan kun anbefales😊

Svar från Doksie.dk
De er både hurtig og meget hurtig til at svare på mail

Svar från Doksie.dk
Hurtigt levering og en rigtig dejlig
hundeseng samt en sød hilsen.

Svar från Doksie.dk
Efter lidt korrespondance frem og tilbage af mit stativ med tilhørende skåle begyndt at virke, som det skal. det kan dog være svært at vide hvordan de skal sættes i gang som blind, men har fået god feedback omkring det, og man må sige at vare blive leveret dejligt hurtigt

Svar från Doksie.dk
Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering

5 stjerner herfra. 🤩
Jeg er simpelthen så glad for mine nye vand skåle med mørkt indlæg og mine hunde elsker bare ligge på den nye hundepude de har fået.
Det er super kvalitet og vildt flot.
Og det ankom med det samme.🤩

Svar från Doksie.dk
Ekstrem hurtig levering, så fin en vare og en sød note med til leveringen. <3 TAK
Og min kat elsker den nye vådfoder-automat - og det gør jeg også :D

Svar från Doksie.dk
Hurtig levering. Er super glad for foderautomaten som er praktisk og nemt tilgængelig.

Svar från Doksie.dk
Hurtig levering og varen lever op til beskrivelsen👍🏻

Svar från Doksie.dk
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.