Dogguardian Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service en echt goede kwaliteit! Sinds de brokken en worst van Dog Guardian heeft onze Flits geen buikpijn meer!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede porties, kwaliteit voer en snacks zonder toevoegingen. Makkelijk via site te bestellen. Snelle levering. Erg goede prijs kwaliteitverhouding. De hondentuigjes met bijpassende lijn zijn fantast... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Uitgebreid telefonisch overleg gehad over wat ik wilde bestellen, zeer fijne en uitgebreide reactie met ook tips. Blij met aanschaf van lange lijn en hun zeer goede tuig voor onze herdershond. Bes... Se mer

Företagsinformation

1. Djuraffär

Skrivet av företaget

Alleen het beste voor onze beste vrienden...

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

6 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

goede service en producten

Naast dat het voer van goede kwaliteit is, zonder allerlei toevoegingen waar mijn hond allergisch op reageert, denken ze ook nog echt mee in oplossingen! Zelfs als de fout geheel bij mijzelf ligt. Tot service, top producten

15 oktober 2025

Svar från Dogguardian

Dank je wel voor je review, Desiree! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.
Hier doen we het allemaal voor...blije hond en blije baasjes. Groet, Eileen Engel

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede producten en veelzijdig aanbod

Goede producten en veelzijdig aanbod.
Ik kan mijn bestelling vrijwel altijd binnen 24 ophalen. Hele fijne service en altijd vriendelijk in de communicatie.

2 november 2025

Svar från Dogguardian

Dank je wel voor je review, Doutzen! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.
En het doet ons heel goed te horen dat jullie na al die jaren nog zo tevreden zijn 😇. Groet, Eileen Engel

Super ervaring

Hele duidelijke website. Onze hond is dol op de brokken en worsten van dogguardian. Hele Snelle service.

23 oktober 2025

Svar från Dogguardian

Dank je wel voor je review, Janneke! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.
Wat fijn dat alles zo goed smaakt! 🐶 Groet, Eileen Engel

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb voor mijn hond gestoomde worsten besteld. Meteen na de bestelling kreeg ik een telefoontje omdat niet alles op voorraad was en werd het ook meteen opgelost.
Producten zijn meteen verzonden. Wel jammer dat het vervoersbedrijf er lang over doet.

25 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Great quality products at reasonable…

Great quality products at reasonable prices. Fast and friendly service.
Will be my first place to shop for my dogs needs.

10 maj 2025

Svar från Dogguardian

Thank you for your review, Lucy! We appreciate you taking the time for this.
We are very happy to hear that you are satisfied with our webshop 😇. Kind regards, Eileen Engel

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dogguardian voor blije hond en blije baas

De hondentuigjes met bijpassende lijn zijn fantastisch, voor hond goede bewegingsvrijheid voor baasje handig in gebruik.Mijn dwergteckel vind dit een heel fijn tuigje her belemmert hem niet in zijn bewegingen. Dogguardian biedt ook goede keuze in veilige speelattributen, kortom KIJK ZELF EENS OP DE SITE.l

18 januari 2025

Svar från Dogguardian

Dank u wel voor uw geweldige review, mevrouw Staal! We waarderen het enorm dat u hier de tijd en moeite voor heeft genomen.
Zulke complimenten hebben onze dag helemaal fantastisch gemaakt! Dank!! Groet, Eileen Engel

Gezonde snacks…

Gezonde snacks…
Mijn teckeltje vindt ze heerlijk!

11 december 2024

Svar från Dogguardian

Dank je wel voor je review, Diana! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.

Eerlijk handelen

Had riem in buitenland besteld en doordat ze uit nl leverden zijnproactief de verzendkosten eraf gehaald! Dat is eerlijk handelen, super!

26 november 2024

Svar från Dogguardian

Dank je wel voor je review, Bianca! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.
Wat betreft de verzendkosten; dat vonden we wel zo eerlijk 😊 😇. Groet, Eileen Engel

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Kwaliteitsvoer en top service!

Goede snelle service. Kwaliteitsvoer voor een schappelijke prijs. Wanneer de Dogguardian leukere acties met hogere korting geeft op de snacks zou ik veel vaker snacks of aanvullend voer bestellen.

31 oktober 2024

Svar från Dogguardian

Dank je wel voor je review, Bas! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.
Bedankt voor je suggestie. Nu is het echter zo dat webshops die vaak aanbiedingen geven, de rest van de tijd hogere prijzen voor hun producten moeten vragen. Wij kiezen er bewust voor om onze prijzen het hele jaar door schappelijk te houden. Groet, Eileen Engel

levering was goed

levering was goed, en netjes verpakt

13 november 2024

Svar från Dogguardian

Dank je wel voor je review, Bep! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.
En wat fijn te horen dat de bestelling goed is bevallen. Groet, Eileen Engel

Super

Super, ons witje (en wij) zijn grote fans!
Makkelijk zelf op te halen én korting én een gratis kauwsnack!

Dankjulliewel lieve mensen van Dogguardian

17 oktober 2024

Svar från Dogguardian

Dank je wel voor je review, A! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snel klaargelegd om op te halen met…

Snel klaargelegd om op te halen met duidelijke instructiez

14 oktober 2024

Svar från Dogguardian

Dank je wel voor je review, Greet! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.
Wat fijn dat de ophaaloptie je zo goed bevalt 😇. Groet, Eileen Engel

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijn dat het eten in een grote zware…

Fijn dat het eten in een grote zware zak gebracht wordt. Dankjewel

26 september 2024

Svar från Dogguardian

Dank je wel voor je review, Marijke! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.
Niet meer via Joe, maar toch een goed alternatief 😄. Groet, Eileen Engel

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Levering snel,en ook handig dat je het…

Levering snel,en ook handig dat je het zelf kan ophalen .

23 september 2024

Svar från Dogguardian

Dank je wel voor je review, Mariska! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.
Super te horen dat de ophaallocatie een fijne optie is voor je. Iedereen blij 😉 😇 Groet, Eileen Engel

Heel goede tuigjes

Heel goede tuigjes, snel antwoord op vragen en algemeen topservice.

19 september 2024

Svar från Dogguardian

Dank je wel voor je review, Reinout! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.
En heel fijn te horen dat je zo tevreden bent 😇 🐶. Groet, Eileen Engel

Svar från Dogguardian

Dank u wel voor uw review, heer/mevrouw Hofstra! We waarderen het enorm dat u hier de tijd en moeite voor heeft genomen.
We vinden het heel fijn te horen dat u tevreden bent met ons tuigje en onze service 😇. Veel plezier ermee. Groet, Eileen Engel

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De halsbanden zijn mooi en stevig.

De halsbanden zijn mooi en stevig. Ze werden snel geleverd en er zat nog een welkomstgeschenk bij. Lekkere runderlong trainers. Ook werden we goed op de hoogte gehouden over de verzending. Top!

25 juni 2024

Svar från Dogguardian

Dank je wel voor je review, Celia! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.

Top service!

Duidelijke informatie op de site. Snelle levering. En heel lief, er zat wat extra lekkers voor onze hond bij. :-)

26 juni 2024

Svar från Dogguardian

Dank je wel voor je review, Marcel! We waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.