Jeg bestilte foder for 1 uge og 1 dag siden (6 hverdage siden), de har en leveringstid på 2-3 hverdage på foder. Men vi har endnu ikke modtaget vores foder og under ordren, står der stadig behandl... Se mer
Doggies
Det här tycker kunderna
Företaget har svarat
Har lagt ordre den 19 og her den 23 stadig kun modtaget ordrebekræftelse, selv efter at have sendt mail
Helt fantastisk hjemmeside! Kan anbefales. Super nemt at bestille og vupti 😃😃 Så har du varerne efter 2 dage! Dejlig dag derude! Kh Alev 🥰
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Hos Doggies finder du kvalitetsvarer til din bedste ven. Vi forhandler både hunde foder, godbidder og tilbehør såsom hundesenge, seler, skåle og plejeprodukter. Vi garantere at din hund vil takke dig.
Kontaktuppgifter
Enghavevej 23, 1674, København V, Danmark
- info@doggies.dk
- doggies.dk
Jeg bestilte foder for 1 uge og 1 dag…
Jeg bestilte foder for 1 uge og 1 dag siden (6 hverdage siden), de har en leveringstid på 2-3 hverdage på foder. Men vi har endnu ikke modtaget vores foder og under ordren, står der stadig behandler.
Jeg sendte dem en mail for 2 dage siden for at høre, hvornår jeg ville modtage ordren og en igen idag for, at annullere ordren. Og har endnu ikke hørt fra dem.
Update: nu er det 2,5 uge siden jeg lagde ordren og 1,5 uge siden jeg sendte 1. Mail og jeg har INTET hørt fra dem endnu. Og under min ordre står der stadig behandler.
Jeg kan virkelig ikke anbefale dette firma.
Ingen svar!
Problemer efter bestilling
Problemer efter bestilling, blev kontaktet senere om jeg ønskede ordren.
Helt fantastisk hjemmeside
Helt fantastisk hjemmeside! Kan anbefales.
Super nemt at bestille og vupti 😃😃
Så har du varerne efter 2 dage!
Dejlig dag derude!
Kh Alev 🥰
Et fantastisk produkt med stil elegance…
Et fantastisk produkt med stil elegance og rigtig god kvalitet. Doggies er meget behjælpelig når produktet skal byttes pga. forkert størrelse. Vi anbefaler DOGGIES hvis du vil have et specielt design til din "lille uldtot"

Svar från Doggies
Vi fik alt hvad vi bestilte og pakken…
Vi fik alt hvad vi bestilte og pakken kom hurtigt til trods for at den bliver sendt fra Polen.
Super kvalitets produkter
Kvaliteten på produkterne er helt i top! Kan klart anbefale Doggies til alle 🙂 Samt super levering 👍🏻
Hurtig levering og lækre produkter
Hurtig ekspedition 😊
Jeg købte en hundeseng og fik den…
Jeg købte en hundeseng og fik den hurtigt leveret. Meget tilfreds med købet - et sted jeg helt sikkert vil handle igen..
God og personlig service
På trods af komplikationer med levering, har virksomheden vist forståelse, samt ydet god og personlig service.
Kan derfor anbefale virksomheden og menneskerne bag 👍

Svar från Doggies
Kvalitet og hurtig levering
Super udvalg af kvalitets produkter til fornuftige priser og hurtig levering.
Vil helt sikkert handle her igen, og kan klart anbefale andre at bruge siden.
Kvalitetsvare til en god pris
Jeg vil på det varmeste anbefale Doggies.
God service og hurtig levering.
Kvalitetsvare som lever fuldt op til forventningerne og til en god pris.
Kvalitet
Hurtigt, nemt og til en rigtig fornuftig pris!
Jeg kommer helt klart til at handle hos dem igen.
Halsbåndet fra Lord lou er i virkelig god kvalitet! Tak for en god handel.
Hurtig levering
Jeg vil på det varmeste anbefale…
Jeg vil på det varmeste anbefale Doggies.
Hvis man vil have kvalitet så er det bestemt det perfekte valg, da det er kvalitetsvare som lever fuldt op til forventningerne og til en god pris.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her :)
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.