Doggie-Zen Omdömen

TrustScore 5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 41 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna är mycket nöjda med de unika produkterna, som ofta beskrivs som mycket uppskattade av deras hundar. Kvaliteten på varorna får konsekvent beröm, med många som framhåller deras hållbarhet och noggranna hantverk. Dessutom berömmer recensenterna ofta den snabba och pålitliga leveranstjänsten. Företagets service får också positiv feedback för god kommunikation och möjligheten att anpassa produkter efter individuella önskemål. Vissa kunder nämnde dock användningen av äkta djurprodukter i leksakerna, men uppskattade den tydliga informationen som tillhandahålls om deras ursprung.

Ämnen som oftast nämns

Product

Människor rapporterar positiva upplevelser med produkterna, som ofta beskrivs som högkvalitativa, välarbetade... Se mer

Quality

Recensenter belyser positiva aspekter av kvalitet, där många uppskattar de högkvalitativa och välarbetade... Se mer

Delivery service

Konsumenter uttrycker stor tillfredsställelse med leveranstjänsten, och många framhåller den som snabb och... Se mer

Service

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med service, och många beskriver den som "fantastiskt fin" och... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Köpte en raketboll L Hol-ee Roller S och 4 st Hol-ee Football-kampis med fuskpälsfyllning å fick välja färger. Så nöjd att jag fick dom precis som jag ville ha dom. Snabba på att skicka dom. Min hun... Se mer

Jättefina produkter, hade svårt att välja mellan alla fina kamp- och aktiveringsleksaker. Uppskattar framförallt tänket kring vad man använder för päls/hud. Kommer definitivt beställa från er igen 🙌�... Se mer

SÅ roliga och bra leksaker. Men det som sticker ut, är att det är äkta päls av många olika djur. Men finns även fuskpäls. Dessutom kan du designa din leksak precis som du vill. Så roligt & lyxigt!!... Se mer

Fantastiskt fin service, snabb leverans och hundarna absolut älskar leksakerna (som konstigt nog har överlevt samtliga tappra försök att slita isär dem)

1. Nr. 5 av de 27 bästa företagen i Djuraffär
  2. Nr. 1 av de 3 bästa företagen i Hundtränare

Välkommen till Doggie-Zen, alla hundars paradis! Här kan du hitta leksaker för ALLA hundar. Det spelar ingen roll om du är stor eller liten, mjuk i munnen eller stans tuffaste kampare. Du kan till och med vara den mest svårmotiverade hunden, vi garanterar att du kommer att hitta din nästa favoritleksak.

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

45 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fin och tålig leksak

Så fin och tålig leksak med tvättbjörnssvans, min hund älskar den. Snabb leverans.

6 juli 2025

Svar från Doggie-Zen

Vad härligt att hunden älskar sin leksak, och att du uppskattar kvaliteten och den snabba leveransen! Stort tack för ditt omdöme 🤩

Jättebra

Fina leksaker och jättebra kampkoppel. Både jag och hunden är nöjda! 😊

28 juni 2025

Svar från Doggie-Zen

Underbart att både du och hunden är nöjda med både leksaker och kampkoppel 😍. Stort tack för ditt omdöme! 💐

Fantastisk kvalitet

Snabba leveranser, fantastiskt bra kvalitet på leksakerna. Hundarna älskar dom 😍🎉

18 juni 2025

Svar från Doggie-Zen

Underbart att hundarna älskar leksakerna 😍, och att du uppskattar både den snabba leveransen och kvaliteten. Stort tack för ditt omdöme! 💐

Proffsigt

Trevligt bemötande, stor noggrannhet vid min egen design till leksak och koppel. Dessutom snabb leverans.

20 maj 2025

Svar från Doggie-Zen

Stort tack för ditt fina omdöme 💖! Så härligt att du är nöjd med både service och leverans 🤩

Otroligt snabb och bra service!

Otroligt snabb service och bra tydlighet i webbutiken där tex bäst före datum för hundfodret anges.

12 maj 2025

Svar från Doggie-Zen

Härligt att du är nöjd med din shoppingupplevelse hos oss! Stort tack för ditt omdöme 🤩

Supernöjd

Bra kvalité, snabb leverans & min hund älskade sin leksak🙏❤️

16 april 2025

Svar från Doggie-Zen

Härligt att du uppskattade kvaliteten och den snabba leveransen, och underbart att din hund älskade sin leksak 😍. Stort tack för ditt omdöme! 🙏

Uppskattade och välgjorda leksaker!

Uppskattade och välgjorda leksaker!

6 april 2025

Svar från Doggie-Zen

Underbart att läsa att du är nöjd med leksakerna och deras kvalitet 🤩. Stort tack för ditt omdöme! 💐

Snabb leverans. Bra produkt. Svenskt företag.

5 april 2025

Svar från Doggie-Zen

Härligt att du är nöjd med den snabba leveransen och produkterna 😊. Stort tack för ditt omdöme! 🫶

Bra köpupplevelse

Snabb leverans och produkterna motsvarar mina förväntningar.

31 mars 2025

Svar från Doggie-Zen

Härligt att du är nöjd med den snabba leveransen och produkterna! Stort tack för ditt omdöme 💐

Stort urval och bra kundservice

Stort urval av kanonbra produkter och utmärkt kundservice!

18 februari 2025

Svar från Doggie-Zen

Fantastiskt att du är nöjd med både våra produkter och kundservice 😍. Stort tack för ditt omdöme! 🌸

Doggie-zen bläckfisk 10/10

Super bra leksak som min hund älskar. Har haft svårt att hitta en leksak som verkligen motiverat henne, men inte nå mer då jag köpte doogie-zens bläckfisk.

29 januari 2025

Svar från Doggie-Zen

Vad underbart att läsa att din hund älskar sin bläckfisk-leksak 🤩. Stort tack för ditt omdöme! 💐

Välgjord och rolig

Välgjord och rolig leksak. Hundarna älskade den! Snabb leverans!

4 januari 2025

Svar från Doggie-Zen

Härligt att hundarna älskade sin nya leksak, och att du uppskattade kvaliteten och den snabba leveransen 😍! Stort tack för ditt omdöme 🤩

Snabb leverans. Superfina produkter.

28 december 2024

Svar från Doggie-Zen

Härligt att du är nöjd med både den snabba leveransen och produkterna! Stort tack för ditt omdöme 🤩

Otroligt snabb leverans

Otroligt snabb leverans trots jag ville ha specifika färger (det skulle kunna ta lite längre tid enligt leverantören)

17 december 2024

Svar från Doggie-Zen

Härligt att du är nöjd med den snabba leveransen! Stort tack för ditt omdöme 🤩

5/5 stjärnor

Alltid snabb leverans,otrolig kvalité och uppskattat av hundarna!

12 december 2024

Svar från Doggie-Zen

Underbart att du är nöjd med både leverans och kvalitet! Stort tack för ditt omdöme 🤩

Bra produkter

Bra produkter, snabb leverans!🤩

30 november 2024

Svar från Doggie-Zen

Vad härligt att du är nöjd både med produkterna och den snabba leveransen 😊. Stort tack för ditt omdöme! 🤩

Bra och snabb leverans!

Bra och snabb leverans!
Det är verkligen julafton när det kommer leksaker från er! Hundarna blir som galna! Roliga och härligt färgsprakande leksaker gör hundar och matte på gott humör!
Stina

28 november 2024

Svar från Doggie-Zen

Vad fantastiskt att läsa att både du och hundarna är så nöjda med leksakerna 🤩. Stort tack för ditt omdöme 💕