Op de site stond dat alles op voorraad was, maar uiteindelijk kreeg ik na een paar dagen een deellevering. Bij mail contact hierover gaf men aan dat de overige producten een dag later kwamen. Tevens a... Se mer
Företaget har svarat
Goeie en snelle service. Had rookmelder afstand bediening en Co melder besteld. Deze werden snel bezorgd. Helaas werkte deze niet in combinatie met mijn oudere eerder aangeschafte rookmelders. Alles t... Se mer
Företaget har svarat
Voor ons een nieuw bedrijf maar met een aantrekkelijke aanbieding dus we hebben er 5 rookmelders besteld. Zeer snelle levering en het product ziet er goed en degelijk uit incl. een duidelijke handl... Se mer
Företaget har svarat
De bestelling was binnen twee dagen binnen. Het bleek heel simpel om de melders te actiever, te koppelen en aan te installeren. Ik ga nu voor onze VvE 200 melders bestellen die ook door D&D geplaats... Se mer
Verkoop en Leveren van Rookmelders en Co Melder
Belcantoweg 54, 5245 AE, ''s-Hertogenbosch, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Vlotte reactie op mail. Product snel verstuurd en bezorgd.
Zag er verzorgd uit.
Makkelijk in werking te stellen en te koppelen.
Zeer tevreden.

Svar från dnd Fireprotect
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Duidelijke product omschrijving. Snelle levering.
De perfecte brandmelders voor onze woning. Zeker de optie van de onderlinge koppeling van de melders is aan te bevelen. De installatie is prima te doen.

Svar från dnd Fireprotect
Snelle levering. Melders zien er mooi uit en zijn eenvoudig te koppelen.

Svar från dnd Fireprotect
Alles zeer snel geleverd, er was geen Nederlandse gebruiksaanwijzing bij, maar is netjes opgelost

Svar från dnd Fireprotect
Rookmelders gekocht, zeer eenvoudig te installeren.
Geweldige service.

Svar från dnd Fireprotect
Na een goede informatie voorziening een snelle levering van een mooi afgewerkte rookmelder die razend snel gemonteerd kon worden en te koppelen met de andere rookmelders.

Svar från dnd Fireprotect
Ik heb 4 draadloos koppelbare rookmelders gekocht. Alles netjes ontvangen en het zag er keurig uit. Ik had een klein probleem dat tijdens de test niet alle melders afgingen. De mail die ik gestuurd had werd snel beantwoord en het probleem, dat aan mij lag, was snel opgelost.

Svar från dnd Fireprotect
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.