Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi skulle flytte lokalt i Aabenraa. Præcis som aftalt kom to flyttemænd den 7. Maj kl 8.00. Det var to høflige, rare og imødekomne personer. Efter et kort gennemgang af hus, gik de i gang. De to k... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hold nu op en god dag. Krydret med et super behageligt samarbejde med DM Flytteforretning. Top professionel folk der møder en. Service og overblik går hånd i hånd. Ikke at jeg skal flytte, men jeg v... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super professionel tilbuds fase, de var fantastiske til at tømme vores ca.300m2 hus (3 etager) med en omhyggelig og nænsom håndtering af hus og flyttegods samt super professionel logistisk pakning a... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan kun anbefale DM flyt Flyttede fra 175 m2 2 plans hus med besværlig trappe, trange parkeringsforhold og mange andre udfordringer. Ikke noget bøvl, trods ikke alt var kendt på forhånd, de gj... Se mer

Företagsinformation

1. Flytt- och förvaringstjänst

Skrivet av företaget

Vi har sammenlagt over 35 års erfaring med flytninger i ind og udlandet, samt diverse transport og koordineringsløsninger. Vores drøm er at give vores kunder den bedste flytte oplevelse. Det vil vi gøre ved at være troværdige, effektive og give god gammeldags gedin service med godt humør og et smil på læberne.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Professionelle flyttefolk

Har aldrig brugt flyttefirma før. Ringede til il dem og fik en behagelig snak. Hurtigt kom tilbud også på mail. Dagen kom hvor det skulle flyttes. Nænsomt, effektiv, professionelle, erfarne og behagelige personer. Meget positiv oplevelse. Varmeste anbefalinger herfra.

16 mars 2023

Kan kun anbefale DM flytteforretning

Kan kun anbefale DM flytteforretning, der meget professionelt og nænsomt flyttede møbler fra Aabenraa til Sjælland, og fra Sjælland til Aabenraa, meget punktlige og venlige flyttemænd, som jeg til enhver tid vil benytte igen.

6 februari 2023

Super godt firma !!👌

Super godt firma !!(stærke flyttefolk) 😊et firma der har styr på tingene til punkt og prikke🍀👍de kan absolut anbefales👍
Benny Kjer

4 september 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super effektiv og professionel…

Super effektiv og professionel flyttehjælp.
Med meget kort varsel sprang DM Flytteforretning til, og flyttede vores ting fra Tyskland til Danmark.
Fra jeg første gang snakkede med Michael til vi stod med tilbud i hånden gik der ganske kort tid.
Selve flytningen foregik effektivt og nænsomt og med stor professionalisme.
Vores aller varmeste anbefalinger.

26 juli 2022

Flytning af møbler

Vi har lige brugt DM flyttefirma til at flytte for os. Vi er yders tilfreds med deres håndtering af vores møbler og deres super service. Vi måtte først flytte Dato og senere få tingene opbevaret. Ingen problem med det.
Holder aftale og komme til tiden
Kan stærkt anbefale DM flyttefirma.
Inger Jørgensen

2 maj 2022

Professionelle til fingerspidserne

Bookede Daniel og Michael til flyt og opbevaring af vores møbler efter salg af hus.

De kom punktlig og var meget omhyggelig i forhold til at dobbelttjekke flyttekasser var samlet rigtig og OBS på tingene generelt.
Alt blev pakket yderligere ind og vi følte os trygge under hele processen.

Virkelig et par professionelle drenge med styr på det de laver.

De absolut varmeste anbefalinger herfra.

9 mars 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi er flyttet fra København til…

Vi er flyttet fra København til Aabenraa, og valgte et flyttefirma i Aabenraa til at tage sig af flytningen.

Michael styrede denne flytning helt fantastisk, og en af de store flyttebiler blev fyldt i København om morgenen og tømt i Aabenraa om eftermiddagen. Helt fantastisk effektivt, og der blev passet godt på vores ting fra start til slut.

Da vi var flyttet skulle vi have nyt køkken. Det også Michael, som tog sig af at få det op i vores lejlighed. Alle skabe og hvidevarer blev hentet hos køkkenfirmaet og leveret på vores nye adresse. Det var også en god oplevelse.

Med venlig hilsen

Helle og Steffen

9 mars 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.