Vi har verdens bedste og sødeste vinduespudser. Håber at han fortsætter hos os i lang tid. TAK FOR VIRKELIG FINE VINDUER HVERGANG.
Det här tycker kunderna
Jeg har været kunde hos DM polering i et par år nu, og jeg kan helt klart anbefale, at være kunde hos dem! Servicen og mine ruder har altid været fuldstændig upåklagelig, og jeg er virkelig til... Se mer
DM Polering leverer altid et godt resultat. Man møder altid rare og professionelle mennesker, når man får pudset vinduer. DM Polering har en god hjenmmeside, hvor man kan holde sig opdateret vedr. n... Se mer
Sebastian er vores faste vinduespudser. Det har stor betydning for os. Vi er meget tilfredse med Sebastians arbejde. Han er meget grundig. Samtidig har han et venligt væsen. Sebastian er bare god...... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
DM Polering har adresse på Holmevej 90, 3670 Veksø og servicerer vores kunder i hele Storkøbenhavn og Omegn hvor vi servicerer +10.000 kunder DM Polering har eksisteret siden 2010 og er Danmarks mest stabile og rutinerede vinduespudser, der leverer et pletfrit resultat hver gang. Se vores hjemmeside, om vi kører i dit område: http://www.dm-polering.dk/Omraade.html DM Polering er kendt for deres høje kvalitet til lave priser der starter fra 70,- og vi er kendt for et højt serviceniveau. Hos os er en aftale, en aftale. Se mere om os på vores hjemmeside, hvor der også kan søges tilbud online og få svar med din pris, med det samme. http://www.dm-polering.dk
Kontaktuppgifter
Holmevej 90, 3670, Veksø, Danmark
- 36 965 964
- info@dm-polering.dk
- dm-polering.dk
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Venlige medarbejdere og flot resultat
Overholder altid aftaler og kommer til…
Overholder altid aftaler og kommer til tiden. Er høflige og ordentlige.
Har brugt firmaet fast i flere år
Har brugt firmaet fast i flere år. Fuldt ud tilfreds.
Snyder kunder og elendig kundeservice- hold jer langt væk
Jeg bliver beklageligvis nødt til at fraråde alle at anvende dette firma.
Når et firma viser sig at være uærligt og snyde kunder, skal man lægge sine penge et andet sted.
Jeg kan forstå jeg ikke er den eneste dette er sket for, så hermed en stor advarsel.
De snyder, bedrager og fralægger sig al ansvar for egne fejl. Hertil kommer en uforskammet og meget dårlig kundeservice. Så et meget klart og oprigtigt råd herfra: HOLD JER LANGT VÆK!

Svar från DM Polering ApS
Verdens bedste og mest pålidelige…
Verdens bedste og mest pålidelige vinduespudsere.
Vi har brugt dem i mere end 15 år (tror jeg nok), og har altid været fuldt ud tilfredse med deres indsats OG deres folk.
Altid til tiden og godt arbejde
Altid til tiden og godt arbejde. Vi er meget tilfredse i flere år.
Varm anbefaling herfra.
Altid flot arbejde til aftalt tid.
Pålidelig og grundig vinduespudsning
Jeg har brugt DM i mange år på flere matrikler. Det er et pålideligt firma med dygtige folk med høj faglighed. Jeg har altid haft en god kommunikation med DM og de har været tilgængelige og svaret hurtigt tilbage.
Nydeligt arbejde, til aftalt dag og tid
Vi har brugt DM Polering i adskillige år: de leverer pænt arbejde, kommer til aftalt tidspunkt og er rimelige i pris. Vores bedste anbefalinger.
Pålideligt firma og altid rene vinduer
Pålideligt firma og altid rene vinduer. Gode medarbejdere, der gør et godt stykke arbejde.
Overholder aftaler og udfører et flot…
Overholder aftaler og udfører et flot stykke arbejde både ude og inde.
Vi har den sødeste og dygtigste…
Vi har den sødeste og dygtigste vinduespudser. Kommer til tiden og leverer et fantastisk resultat hver gang.
Jeg har været kunde i flere år og har…
Jeg har været kunde i flere år og har altid været tilfreds 😊
Fuld tilfredshed herfra
Fuld tilfredshed herfra.
Kan kun sende de bedste anbefalinger.
Krystalklar oplevelse
Kommer prompte til tiden og har stor forståelse for ting, der står i vejen og kan gøre pudsningen akavet sine steder. Pudsningen kan jeg ikke sætte en finger på - eller jo, det kan jeg for den vil blive set med det samme 👍🏻😂
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.