Dksautoservice Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hold jer langt væk fra dette værksted - for 1 år siden var vi ude og få skiftet hjul og afhentede de lagerede hjul kort tid efter ! Ved hjulskift prøvede man at få os til at betale for en sporing, de... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk service, dygtige og meget kompetente mekanikere, fuld klarhed og kommunikation og bare ingen slinger i valsen. Har kun rosende ord i overflod, uden tvivl det bedste værksted jeg har brugt... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

3 besøg med 2 biler, efter anbefaling fra min søn. Først service og synstjek på 14 år gl. bil, der skulle have ordnet bremser og tårnlejer før syn. det klarede de hurtigt og til rimelig pris. Og på... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bedste værksted i miles omkreds. ALTID klar på at hjælpe -også når det er akut. De er knald dygtige, hurtige, effektive, altid i godt humør, total fair priser og ærlige. De knokler en vis legemsd... Se mer

Företagsinformation

1. Bilreparation
  2. Bilverkstad
  3. Bilverkstad och underhåll
  4. Motorrenovering
  5. Mekaniker

Skrivet av företaget

Dk's autoservice er et værksted i hjertet af Herlev, vi har været i gang siden 2017. Vores mission er at kunne tilbyde vores kunder den bedste service og det bedste mekaniske arbejde for den bedste mulige pris. Vi ønsker at bringe tilliden til mekaniker faget tilbage, og derfor er vi altid meget gennemsigtige med vores priser og hvad vi laver.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

7 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har været med hos DKs Autoservice…

Jeg har været med hos DKs Autoservice siden 2018. Kan bare sige at jeg går ALDRIG andre steder hen med min Subaru fra 2008. Senest skulle der skiftes kølerør. Disse var ikke til at skaffe som reservedele. Hvor andre værksteder nok havde givet, op gik drengene i gang med selv at konstruere en brugbar løsning. Vupti, bil fikset og synet. Så ikke bare en løsning, men en løsning der er lovlig og brugbar. Og selvfølgelig til en fair pris. Kan kun give min bedste anbefaling.

16 juli 2024

Svar från Dksautoservice

Tak Simon, vi håber at tage 6 år mere med din Subrau, eller din næste bil.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kører kun min bil til DK's…

Jeg kører kun min bil til DK's Autoservice. De skyldes de meget dygtige mekanikere og de meget fair priser. Jeg føler mig aldrig snydt hos dem som jeg før har oplevet ved andre værksteder.
Jeg har en meget gammel bil og jeg den rådgivning jeg har fået fra bl.a. Nicki har altid været realistisk og hjælpende. 10/10 anbefaling herfra.

4 juli 2024

Svar från Dksautoservice

Tak Lasse, det sætte vi stor pris på.

Fremragende værksted!

Super loyale og kompetente mennesker som jeg gennem efterhånden en del år altid har anbefalet til familie og venner.
Det oplagte værksted til den der ønsker et ordentligt serviceniveau til realistiske priser.

15 maj 2024

Svar från Dksautoservice

Tak for det Christian, vi syntes alle fortjener god service til gode priser

Rigtig god service

Rigtig god service. Både på tlf. Og på værkstedet. Priserne er fair og der er ikke lang ventetid. Er meget tilfreds.

2 maj 2024

Svar från Dksautoservice

Tak for de mange flotte stjerner Helle

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god oplevelse og slut produkt

Super god oplevelse og slut produkt. Dejlig personlig kontakt, samt jeg måtte skubbe min første aftale, dagen før, uden nogen problemer, filnke og rare medarbejder med sans for detaljerne og god service.

10 oktober 2023

Hej Peter.
Dejlig anmeldelse der rammer de ting som vi går op i.
Mange tak.

Dejlig ærligt

Grundet en nøjagtigt udfyldelse af den digitale servicebog fik vi en lavet en korrekt vurdering af en bil. Tak for jeres grundighed!

8 september 2023

Svar från Dksautoservice

Vi er glade for at kunne hjælpe.
Mvh. DK's Autoservice

Fantastisk service!
Min familie har været kunde her i mange år, og vi er aldrig blevet skuffet tvært imod ! Tak for jer og jeres altid gode humør

9 augusti 2023

Svar från Dksautoservice

Tak for anmeldelsen, håber vi ses i mange år endnu.
Mvh. DK's Autoservice

Fantastisk service

Fantastisk service, man bliver mødt af smil ligemeget hvor man kigger hen. Hurtigt blev tillid opbygget, fagligheden er i orden, der blev vejledt og rådgivet på en god og ikke oversælgende måde, og så til absolut fair priser. En kæmpe anbefaling herfra.

12 juni 2023

Svar från Dksautoservice

Tak for anmeldelsen Pernille, vi er glade for sætter pris på os

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Stor ros, og fuld tillid

Jeg har benyttet dk antoservice nogle gange. De går professionelt og udmyg til enhver opgave. De fejlfinder, laver, og serverer en fornuftig regning til kunden. Jeg har brugt flere mekanikere, men dette er den eneste jeg er 100 % tryg ved, så kan varmt anbefale dem

12 juni 2023

Svar från Dksautoservice

Mange tak for anmeldelsen Steffen, vi går altid hvad vi kan for at at behandle vores kunder med respekt.

Nummer 1 værksted i Danmark

Lige så snart du træder ind møder du smil fra alle vegne de er klar til at hjælpe og give dig tryghed det her er helt klart det værksted jeg vil anbefalede alle. De dygtige og erfarende og kan klare alle de udfordringer man nu kan have med sin bil, og det er her man ikke bliver snydt de er yderst dygtige til at tage sig tid til at forklare dig helt nøjagtigt de problemer der er og hvad der skal laves og pris. Med hensyn til pris tømmer de ikke deres kunders lommer men man bliver behandlet med loyalitet og respekt. Meget fornuftige priser.
Søger i et værksted som jeg selv gjorde med tryghed loyalitet søde og rare mennesker som er erfarende og behjælpelige så anbefalede jeg i prøver
DK’s autoservice.

1 december 2022

Hold da op Gülsen.
Mange tak for alle de flotte ord, det er vi meget glad for at du syntes at vi er #1.
Vi syntes at du og vores andre kunder er #1.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, super søde folk, rigtig god service og en yderst rimelig pris

8 november 2022

Svar från Dksautoservice

Mange tak for anmeldelsen Simone, det varmer i denne vintertid

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det bedste autoværksted og det eneste…

Det bedste autoværksted og det eneste vi bruger! Super flinke og engageret medarbejdere med reelle priser og aftaler der bliver overholdt! De er altid klar på at hjælpe og vejlede. Tak til jer!

18 augusti 2022

Svar från Dksautoservice

Og tak til dig for anmeldelsen Celine

Rigtig god service

Rigtig god service, rigtig god pris og alle aftaler overholdt 100%. De er servicemindet og kunderne betyder noget for dem!
Det var en god oplevelse og kan anbefales!

22 juli 2022

Tak for anmeldelsen.
Vi holder altid vores aftaler, det er vigtig for os at behandle vores kunder ordenligt, og det er vi glade for at du også føler.

Super service!

Super service med flinke, imødekommende og hjælpesomme medarbejdere!

21 juli 2022

Svar från Dksautoservice

Tak for anmeldelsen, vi er glade for at du har følt sig godt behandlet

Fantastisk service

Fantastisk service og yderst rimelige priser. Her bliver du helt sikkert IKKE snydt!

7 juli 2022

Svar från Dksautoservice

Mange tak Casper, du har helt ret, vi ligger en ære i at behandle vores kunder som vi gerne selv vil behandles, vi snyder ingen.

Mvh. Adam
DK's Autoservice

Altid en god oplevelse

Kan varmt anbefale DK’s Autoservice. Fantastisk service, højt humør og rimelige priser. En mekaniker man kan stole på!

4 januari 2022

Svar från Dksautoservice

Tak for anmeldelsen Heidi, vi sætter en stor ære i at være en mekanikker man kan stole på.
- Adam

Altid god behandling

30 november 2021

Svar från Dksautoservice

Tak for anmeldelsen, vi er glade for at du føler dig godt behandlet .
Mvh. Adam, DK's Autoservice

Sublim

For god til at være sand

Men sådan er de - kunde gennem 3 år nu

26 november 2021

Svar från Dksautoservice

Tak for anmeldelsen Ask, tak for 3 gode år, vi håber på mange flere .
Mvh. Adam, DK's Autoservice

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.