DK Classic Cars Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En virkelig professionel og tillidsvækkende oplevelse fra start til slut. Virksomheden har et imponerende udvalg af klassiske biler, og det er tydeligt, at de har stor viden og passion for classic ca... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Var forbi for at kigge på en vogn jeg var seriøst interesseret i. Var kørt fra Jylland og havde afsat tid til at kigge på en rigtig fin Toyota. Og så gik det ned af bakke. Gik ind og blev mødt a... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En perfekt transaktion, hvor der kun blev lavet en lille justering på et relativt stort beløb. Betalingen kom prompte. Firmaet annoncerede og markedsførte bilen både i Danmark og Internationalt, som... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Återförsäljare av motorfordon

Skrivet av företaget

DK Classic Cars - Køb, Salg & Kommision af klassiske biler. Kontakt os gerne for info.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

5 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Salg af Ferrari

Super effektiv og professionel betjening, skarp vurdering og hurtigt salg.
Hurtig afregning 😊😊

15 mars 2022
Logotyp för DK Classic Cars

Svar från DK Classic Cars

Hej A. Mange tak for de pæne ord - en fornøjelse at arbejde sammen med dig !

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

DK-Classic Cars har stået for salget af…

DK-Classic Cars har stået for salget af min gamle Ford A, de levede helt op til mine forventninger, de var ærlige, de holdt hvad de lovede, der var gode tilbagemeldinger/informationer i hele forløbet. Den pris vi aftalte fra start på bilen, ramte meget godt den handlede pris. Alt i alt, et rigtig godt og troværdigt forløb, som jeg helt sikkert ville bruge igen.

14 februari 2022

Professionel - og reel

Jeg indgik en formidlingsaftale med Classic Cars om salg af min bil, og oplevede efterfølgende et personligt engagement, og som endte med en reel handel.

2 november 2021
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Det har været en fornøjelse at sælge…

Det har været en fornøjelse at sælge min gamle bil gennem DK classic cars. De tager alt bøvlet og jeg kunne trygt vente på at få mine penge. Problemet er at de så har så meget andet spændende man kan fristes til at købe :-)

2 november 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pas på.

Pas på.
Ifølge aftale med ejeren satte jeg 4 biler i kommissionssalg hos ham, der kom underligt nok aldrig nogle reelle bud på bilerne, dette til trods for at de selv havde sat priserne, og at de skulle være sat til salg både via europæiske og amerikanske hjemmesider (kunne ikke finde dem nogen steder på US hjemmesider) på nettet.

Da jeg så selv henviste en potential kunde, så talte de mine biler ned og direkte anbefalede kunden ikke at købe dem, men de havde selvfølgelig noget der var "meget bedre" stående som var deres egne biler.
Dertil har de nægtet at udlevere nogle ekstra slicks jeg havde lagt med til en af bilerne, de påstod at dem havde de aldrig modtaget, selvom jeg selv har set dem ligge ved bilen på deres udstilling da jeg besygte dem, de sviner folk til og skulle nok holde sig til at handle med brugte paller og renovationscontainere som de også gør sig i, det er det rene bedrageri.
Bilerne kom til klassisk bil forhandler ved garagen i Vejle som uden problemer fik solgt 2 ad dem og jeg har valgt at beholde de sidste 2 og sætte plader på dem, der kan man snakke om reel klassisk bilforhandler.
Kan ikke anbefale dem på nogen måde!

7 juli 2020
Logotyp för DK Classic Cars

Svar från DK Classic Cars

Vi er meget overrasket over denne anmeldelse.

Vores kommunikation med kunden har altid været behagelig, og vi har haft en løbende venlig dialog om, hvad der kunne gøres yderligere for at få solgt bilerne.

Kort tid efter at bilerne havde forladt os, fremgik det, at der var pant i en eller flere af bilerne. Ligeledes, at kundens firma var gået konkurs, og at en eller flere af bilerne var blevet solgt på auktion.

Vi kan kun antage, at anmeldelsen skyldes mistanke om at vi har beholdt de nævnte sligs, som er blevet udleveret til fragtmanden, sammen med bilerne. Kunden var desværre ikke selv til stede ved afhentningen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service og Flemming tager sig god tid til kunden. Åbner en søndag (selvom der er lukket) og bruger 2 timer på at vise rundt og fortælle om bilerne de har holdene

Max stjerner herfra

24 februari 2020

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.