Dk Veneta Omdömen

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

3 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Gardiner til sommerhus

Vi havde brug for gardiner til et helt sommerhus og endte med at købe rullegardiner fra Veneta.

Som alternativ havde vi besøg af to "gardinbusser", som gav os tilbud, der dels var meget (meget!) dyrere end Veneta, dels var påfaldende ens. Tobias fra Veneta målte op og var en fin sparringspartner i valget af typer og farver.

Vi valgte at spare opsætningen og gøre det selv. Det ville jeg måske ikke gøre en anden gang. Uden erfaring kræver det en del omtanke og forsigtighed.

Vi er glade for de gardiner, som i dag hænger i huset, og for at vi ikke brugte det langt større beløb på konkurrenterne. Om kvaliteten i detaljen er helt det samme har vi svært ved at vide.

En anden anmelder på trustpilot bemærker at beslagene kan virke lidt klodsede, jeg har samme observation. Af mindre ting vil jeg i øvrigt bemærke at man må leve med at tingene ankommer i delleverancer, efterhånden som fabrikken bliver færdig med dem, at vejledningerne kan være på "hollandsk" (flamsk) og at den lovede markering på pakken af hvor hver enkelt gardin hører til, ikke altid var der. Og så kom det bag på os at "mørklægningsgardiner" kun har farve på den ene side, muligvis vores egen fejl.

1 maj 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Opdatering på for lang reklamation

Opdatering 2. juli
Desværre fortsætter forløbet.
Jeg accepterede kun ombytningen, fordi Veneta oplyste, at erstatningsgardinet ville være fremme inden for 5-8 hverdage.
Vi skriver nu den 2. juli, og leveringsdatoen står igen som ukendt.
Det betyder, at den løsning, jeg modvilligt accepterede, nu heller ikke ser ud til at blive overholdt.
Det ændrer ikke på min oplevelse af sagen: Et beskadiget produkt blev leveret, Veneta har oplyst, at de arbejder på at forbedre emballeringen, men de praktiske konsekvenser er fortsat endt hos mig som kunde.
Jeg står derfor stadig uden et fejlfrit gardin, og den samlede leveringstid bliver længere og længere.
Min vurdering af kundeoplevelsen er desværre ikke blevet bedre.

2 juli 2026

Besøg af Alexander fra Veneta

Vi havde besøg af Alexander fra Veneta som kom og rådgav os, og vi kan kun anbefale ham! Super rar og imødekommende, og vi følte at vi var i helt trygge hænder vedr. de forskellige beslutninger der skulle tages. Det var virkelig rart at få hjælp med opmålingen til alt der skulle produceres, især når man bor i en gammel lejlighed der er vind og skæv.

Vi har i forvejen et rullegardin fra Veneta, så vi ved hvilken god kvalitet vi modtager.

Vi kan kun anbefale at få besøg af Alexander til en rådgivningssamtale, især hvis man som par er lidt splittet om hvad den gode løsning er i hjemmet.

4 maj 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har købt rullegardiner som er…

Jeg har købt rullegardiner som er virkelig flotte, og jeg er meget tilfreds med kvaliteten. Dog synes jeg, beslagene er en smule klodsede.
Jeg havde lavet en opmålingsfejl og fik uden vrøvl tilsendt nye gardiner.
Super service!

16 december 2024

Super

Gode priser, hurtig produktion/levering. Gardinerne passede perfekt og var nemme at montere.

14 augusti 2023

Fantastisk oplevelse

Vi har lige fået opsat vores nye gardiner fra Veneta.
For ca. tre uger siden havde vi besøg af rådgiver Paw, som viste os hvilke muligheder vi har.
Vi fik en god rådgivning fra Paw og gennemgik mulighederne og deres gardiner.
I dag ringede Paw, for at høre om vi er tilfredse. Og ja vi er meget tilfredse.
Vildt at der er 8 års garanti, og man kan fortryde og få ombyttet til feks. andre farver uden at det koster ekstra.
Jeg kan varmt anbefale Veneta og Paw.

22 mars 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.