DJ NDO Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Niek is een geweldige DJ. Hij heeft ons tuinfeest echt tot een enorm succes gemaakt: de dansvloer stond de hele avond vol door de muziek die hij draaide. Hij voelt heel goed aan wat nodig is. Van t... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Niek heeft er op een heel professionele manier met zijn muziek voor gezorgd dat wij een fantastisch feest hebben gehad, waar jong en oud op de dansvloer los ging. Hij weet de juiste snaar te raken me... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Niek is echt een geweldige dj en toevoeging voor onze bruiloft geweest! Vanaf het eerste moment voelde hij de sfeer in de zaal perfect aan en wist hij precies welke muziek hij moest draaien om ied... Se mer

Företagsinformation

1. DJ

Skrivet av företaget

DJ, licht & geluid voor bruiloften, festivals, evenementen en partijen. Met een brede muzieksmaak en een sterk gevoel voor sfeer heb ik mezelf de afgelopen jaren ontwikkeld tot een veelzijdige DJ. Of je nu kiest voor tijdloze oldies, swingende disco of de stevige beats van house, techno en hardstyle: Ik zorg ervoor dat mijn muziek altijd past bij jouw evenement. Daarnaast denk ik graag met je mee om samen een muzikale invulling te creëren die naadloos aansluit bij jouw wensen en de sfeer die je voor ogen hebt. Stuur vooral een mailtje of laat een bericht achter op mijn website bij interesse/vragen! artist.ndo@gmail.com

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

17 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

DJ set bruiloft

Niek heeft op onze bruiloft gedraaid en we konden ons geen beter feest inbeelden! Hij betrok ons ruim vooraf over welke muziek we graag wilden, welke verzoeknummers we hadden en wat we liever niet zouden horen. De set was volledig volgens onze wensen en mixte hij terplekke waardoor hij het publiek aanvoelde en er ook prima andere verzoeknummers tussen konden. Meerdere gasten hebben ons complimenten gegeven over DJ NDO, dus wij kunnen hem alleen maar aanraden!

14 december 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Uitstekende ervaring tijdens filmpremière met DJ NDO!

DJ NDO is van alle markten thuis! Als spontane en kundige DJ weet hij precies hoe hij een evenement naar een hoger niveau kan tillen. Hij verdiept zich grondig in zijn opdracht, heeft zijn zaakjes perfect op orde en weet waar hij het over heeft.

Zo verzorgde DJ NDO bij een recente filmpremière rondom Elvis zowel de set voorafgaand aan het evenement als de afterparty. Zijn zorgvuldig samengestelde Elvis-setlist sloot perfect aan bij de wensen van het publiek en zorgde voor een geweldige sfeer.

De samenwerking verliep soepel en professioneel. DJ NDO luistert goed naar de wensen, denkt mee en levert kwaliteit. Een absolute aanrader voor iedereen die een top-DJ zoekt voor zijn evenement! 🎶👏

Bedankt DJ NDO, we kijken uit naar een volgende samenwerking!

12 september 2024

Dj techniek

Niek heeft als dj op de bruiloft van mijn zusje gedraaid. Hier was duidelijk te zien hoeveel voorbereiding hij hierin heeft gestoken. Op de avond zelf voelde hij goed aan welke nummers aansloegen bij het publiek en hier speelde hij adequaat op in. Zeker een aanrader als dj.

10 december 2024

Lokaal Kabaal Collective

Wij als organisatie van Lokaal Kabaal Collective werken vaak met NDO samen. Wij zijn erg positief over onze samenwerking. We merken dat hij veel tijd en energie in zijn sets stopt. Dit zien we ook terug tijdens zijn optredens. Een set van hem stelt ons nooit teleur. Wij blijven daardoor graag met hem samenwerken in de toekomst!

1 mars 2024

Top 🥳

Erg blij met Niek en zijn diensten! Zonder hem was ons huwelijksfeest niet compleet geweest.

Samen hadden we een goede voorbereiding, zodat alles duidelijk was. Daarnaast was hij ook flexibel zodat er tijdens het feest wat aanpassingen konden worden gedaan.

Hij houdt zich ook aan de gemaakte afspraken en dat werkt erg fijn. Iedereen weet waar ie aan toe is.

Heel blij mee!

20 april 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.