Stor applåd till denna butik
Stor applåd till denna butik. Varje gång jag gör en beställning blir jag så imponerad av kvaliteten och hur snabbt de levererar. Jag fortsätter bara att beställa andra produkter!
köp inget härifrån!!
de svarar inte på mail ,mm
Jag har intet fått mina varor och inget svar från butiken!
Jag har försökt kontakta er via email eftersom jag ville byta storlek på skorna dom inte passade mig.Fick besked att email adressen inte fanns
Beställde ett par skor och en tröja som till slut kom efter en lång väntan (skickat från Kina). Tröjan som levererades liknar överhuvudtaget inte den som visas på deras hemsida. Skorna stämde inte alls i storlek. Har försökt komma i kontakt för att returnera varorna, men mailen studsar och kan inte levereras och tel numret som anges verkar inte vara i bruk. Fullständigt blufföretag - varning!
Jag beställde ett par skor som jag trodde skulle skickas från Lund men visade sig att det är från Kina. Jag gjorde beställningen den 14/12 men har ej fått dessa än.
Har inte fått varan ännu, stod på hemsidan att det fanns 4 st på lagret så då tänkte jag att det skulle gå snabbt men det gjorde det inte, är klart missnöjd då jag åkte till fjällen i mellandagarna och hade behövt jackan.
Telefonnumret är inte i bruk och deras adress är samma som en skola i Lund... Dessa är typiska catfish bedragare som använder samma bilder som andra onlineshops och köper in billiga produkter (sämre kvalitet än bild visar) o säljer dom dyrt
Köpte en jacka i storlek L (180cm 80kg) men den passar troligtvis ett barn i åldern 10-12 år.
Jag har fått två mail om att lämna omdöme, men det vore väl bra om jag fått produkten först. Väntar fortfarande.
Jag beställde en jacka som var o är jättefin men storleken var helt klart fel
Ja beställde en XXL men den var typ storlek M
Jättebesviken
Orkar inte krångla att sända tillbaka den
Ledsen kund