Bestilte en badevægt tilbage i 2023
Bestilte en badevægt tilbage i 2023. Den er stadig ikke ankommet. Men jeg tænker at i snart sender den til mig 🤔😏
DitfitnessUdstyr.dk er en virksomhed, som sælger fitness udstyr til din hjemmetræning. Leder du efter billigt, men udstyr i god kvalitet? Så er du kommet til det helt rigtige sted!
Søbakken 146, 8800, Viborg, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Så blev den pakket ud, forsøgt opladet, men den vil kun køre med ledningen sat i.
Opladet natten over.
Den lyser grønt i ringen omkring håndtaget når man sætter strøm til, opladeren lyser grønt.
Når man tænder for den med ledning i viser den 00 i display venstre og 99 i højre.
Tænder man så for massagedelen så starter den fint, og opladeren lyser nu rødt.
Uden ledningen i vil den intet, what to do?
Hey
Hvorfor har jeg ikke modtaget min pakke endnu ??
Jeg har bestilt ORDRE #1795, den 23 november.
Hvor langt er i nået med min pakke ??
Jeg har skrevet til og prøvet at ringe uden held.
Mvh Martin
Vare bestilt 18/6-2023, men endnu ikke modtaget hverken trackingnummer eller vare, på trods af at pengene er trukket!
Firma svarer ikke på mails eller telefon!
Vil på ingen måde anbefale at handle her.

Svar från Ditfitnessudstyr
Bestilte en vægt ved dem og har ikke modtaget noget, det viser sig så at den bliver sendt fra Spanien og der ligger den endnu og de er umulige at komme i kontakt med virkelig dårlig kundeservice.

Svar från Ditfitnessudstyr
Rigtig god service og produkterne er fantastisk tusinde tak
fup firma svare ikke på telefon eller mail, når man kontakter dem.
sjovt man skal handle for et hvis beløb for at få frifragt, får man mail om det ene produkt bliver sendt fra dk og det andet fra spanien, så det giver mega mening.
så svare de ikke når man reklamere om produktet. Så fedt med deres kundeservice

Svar från Ditfitnessudstyr
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.