Diskretvoksenflirt Omdömen 17

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Fup og fiduser

Hold jer væk fra denne side har skrevet med 4 "kvinder" samme oplevelse med dem alle ingen lyst til at mødes,ingen andre sociale medier, på 24/7 svarer 24/7, efter
2 minutter, maskiner eller svar som intet har med samtalen at gøre,kun modelbilleder af dem selv intet hverdagsagtigt,og så er det møgdyrt

14 september 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Alt alt for skuffende

Alt alt for skuffende. Rigtig dyrt at skulle holde en samtale og mange af profilerne er langt fra ægte siden de er på 24/7 og svare inden for 2 min. Hold jer langt væk fra disse betal pr. besked sider. Du kan ikke engang slette din konto efter uden at skulle snakke med support

10 november 2023

Jeg synes

Jeg synes, at det er et stort minus, at siden ikke tilbyder andre muligheder med hensyn til medlemskabet...... Det fik mig til at slette min profil, og det gjorde mig lidt ked af det, fordi jeg synes, at siden har en god kundeservice og nogle spændende kvinder, men det er et dyrt sted at være i..............

14 september 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har fundet et par interessante…

Jeg har fundet et par interessante kvinder gennem siden. Et lille minus: Siden ser lidt gammeldags ud, men den virker meget fint.

18 juli 2023

Hej VV
Tusind tak for de 5 flotte stjerner.
Vi er glade for at du giver os sådan en anmeldelse.
Vi tager dit input med til næste udviklingsmøde, måske det er på tide at lave en update af designet, vi hører dog fra andre, det er overskueligt og nemt at anvende.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Spar pengene

Hej det er faktisk en ganske god side og man kan skrive med mange søde damer, problemet er bare at det eneste de prøver på er at få dig til at skrive mange beskeder så du skal købe flere flirts og der kommer ikke noget ud af det, det er ganske simpel fusk som så mange andre steder så brug ikke penge på det.

4 juli 2023

Hej Peter
Mange tak for de 2 stjerner.
Vi besvarer alle anmeldelser gode som dårlige.
Du er meget velkommen til at skrive til mig på support@diskretvoksenflirt.com, vi vil gøre alt hvad der står i vores magt for, at få fjernet alt der virker som fusk. og vi refunderer dig hvis det viser sig du har skrevet med en falsk profil.
Jeg vil i øvrigt lige pointere at vi slet ikke har indflydelse på hvem, hvad og hvornår der skrives beskeder, det er noget brugerne selv finder ud af.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Det kan blive bedre med hensyn til…

Det kan blive bedre med hensyn til sidens design og farver, men der er andre gode grunde til at bruge siden: Medlemmerne. Der er en bred vifte af medlemmer med forskellige behov. Jeg er en af de seriøse brugere, der vil finde den rette..... Det tager lidt tid og tålmodighed. Det er samme oplevelse jeg har haft andre steder. Det er måske nemmere for dem, der kun søger noget hurtigt, men ved det ikke. Den anden god grund er sidens kundeservice. De taler dansk. Og det betyder meget for mig - en mand der indtil videre har oplevet 72 somre......

24 juni 2023

Hej Jørgen
Tusind tak for de 4 stjerner.
Vi er glade for at du giver os sådan en anmeldelse.
Vi tager dit input med til næste udviklingsmøde.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er rimelig ny her....

Jeg er rimelig ny her..... Jeg har fået søde og frække beskeder. Indtil videre er gået godt og er tilfreds.....

30 maj 2023

Hej Otto
Tusind tak for de flotte 5 stjerner.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ok side

Ok side. Det er ikke gratis. Desværre. Ikke så mange søgefunktioner, men nok til at finde kvinder med samme interesser som mig........

27 april 2023

Hej Erik
Tusind tak for de 3 stjerner.
Vi er glade for at du giver os sådan en anmeldelse.
Vi tager dit input med til næste udviklingsmøde.

Dyrt og useriøs support.

Betalte for 50 flirts 399,- og 99,- for 10. Det er MEGET dyrt, når beskederne max. må være på 500 anslag.
Der er nogen som skriver MEGET korte beskeder og jeg forstår ikke hvordan man så kan have råd til det med de priser. Allerede efter at have oprettet en profil uden billeder, skrev 2 til mig, det virker underligt. Meget få profiler, så det er svært at få kontakt.
De havde et crash og der forsvandt nogle beskeder og points, skrevet til support 2 gange og intet svar.
Ren pengemaskine !

17 mars 2023

Hej Bjarne :)
Jeg har desværre ikke modtaget nogen besked fra dig i forbindelse med det nedbrud du nævner på en af vores krypterede servere.

Nedbruddet varede i 55 minutter og hvis du har mistet nogle flirts i den forbindelse, er du velkommen til at kontakte mig på Support@diskretvoksenflirt.com så refunderer jeg naturligvis.

Hvad angår vores priser så som du selv nævner kan man snuse til siden og købe en lille pakke, eller en stor pakke og derved opnå noget rabat.

Man betaler en flirt for at sende en besked hvor du kan skrive 500 tegn eller det samme som 4 sms/mms og du kan sende billeder og videoer med.
Du skal også huske på vi ikke sælger oplysningerne om brugerne til andre, eller deler informationer. Der er heller ikke nogle reklamer på siden til at betale omkostningerne.
Derfor betaler brugerne og det synes omkring 15.000 faktisk godt om.

Hvis ellers du har spørgsmål er du velkommen til at skrive.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ok side

18 november 2022

Hej Marius
Tusind tak for de 3 stjerner.
Vi er glade for at du giver os sådan en anmeldelse.
vi udvikler hele tiden siden som følge af brugernes ønsker.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

jeg er en ung gut som ikke har så meget…

jeg er en ung gut som ikke har så meget erfaring og så fik jeg den ide at jeg skulle prøve denne side for jeg ville gerne have mere erfaring og gerne med en ældre kvinde og jeg har bestemt ikke fortrudt det var den bedste oplevelse og nu er jeg bare så glad og vil prøve igen. siden er god at komme rundt på og let at finde ud af

18 juli 2021

Hej Mads :)
Mange tak for de 5 stjerner.
Vi er så glade for at du giver os sådan en anmeldelse.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg vil hermed advare mod denne

Jeg vil hermed advare mod denne. Det meste er falske profiler, udelukke de til at franarre naive mænd og kvinder deres penge.
HOLD JER VÆK

21 juni 2021

Hej Peter :)

Tak for din anmeldelse med din profil Leopold.

Jeg vil lige kommentere det du skriver.

Vi kan se du lavede din profil for blot 2 dage siden og har skrevet med tre andre brugere og har udvekslet i alt 20 beskeder.

Hvad I har skrevet om kan vi ikke se, da det er krypteret.

Du skriver her, at du mener alle profiler er fake, hvilket vi må tage meget stærk afstand fra.

Du skal vide, vi gør et stort arbejde for at cleare profiler af, vi tjekker bl.a. IP-adresser, køn, alder, profil billeder m.v. men desværre slipper nogle igennem.

Ugentligt sletter vi rigtigt mange profiler, herunder profiler der fisker folk over på webcam sites og mænd der finder fornøjelse i at udgive sig for at være kvinder.

Vi opfordre generelt alle brugere til at skrive til support, hvis de opdager noget mistænkeligt forså kigger vi på den profil med det samme.

Hvis det viser sig en profil er falsk, refunderer vi naturligvis dine flirts fuldt ud.

Den sikkerhed giver vi alle brugere, da det er vigtigt for alle, at siden er et sted hvor folk kan føle sig trygge.

Til sidst vil jeg lige pointere at du nok ikke generelt skal regne med, at der lige ligger en anden bruger klar til dig, så det kan være du skal være lidt mere tålmodig fremover hvis du skal have succes.

Desuden kan jeg også bistå dig med at lave en god profiltekst.

Du kan altid skrive til mig på: Support@diskretvoksenflirt.com - Vi svarer altid på alle henvendelser.

Mille Christensen

Falske kvindeprofiler

Falske kvindeprofiler, som skriver til dig for at få dig til at bruge penge på svar (flirts = 10 kr pr svar).
Pas på. Man kan IKKE slette sin profil igen.
Jeg HAR en profil på diskretvoksenflirt. Har haft det længe. Så jeg HAR en konkret købsoplevelse. Jeg har til og med brugt penge hos jer.
Men da jeg ikke kan slette min profil, har jeg indsat et andet foto - som ikke er et menneske. Det foto har været på i flere måneder. Så det Mille siger er ikke sandt. I tjekker ikke jeres profiler ofte.
Hvis I vil kan jeg hyres som konsulent til at komme og rydde op i jeres rod.

13 februari 2021

Svar från Diskretvoksenflirt

Update til redigeret anmeldelse.

Hej igen Søren :) Nu kan vi sidde her og redigere vores tekst ud i det uendelige,
hvorfor skriver du ikke til mig på support@diskretvoksenflirt.com
Så kan vi løse det her i mindelighed?

Men tilbage til din redigerede anmeldelse.

Jeg beklager, vi ikke lige kunne finde dig og dit eneste køb på i alt kr. 99,- tilbage i juni 2020.

For det første:
Vi stiller os velvilligt til rådighed og kunne hjælpe dig, men du har aldrig skrevet til support, at du vil have alle data og din profil slettet.
Det er man som bruger altid velkommen, til vi ønsker bestemt ikke at holde på nogen.
Tilsvarende hvis man har spørgsmål eller andet.

For det andet:
Hvis man gør sig umage og kigger lidt rundt, finder man ud af, kan man faktisk købe flirts helt ned til under kr. 6,-, og man kan frit sende billeder videoer med i en besked der kan være mindst 4 gange så stor som en SMS..
Det er er faktisk den billigste pris indenfor dating, hvilket rigtigt mange allerede har fundet ud af.

For det tredje:
Vi gør en dyd ud af at være seriøse, og hvis man har mistanke om en profil er falsk, kan man skrive til support, så kigger vi på det med det samme.
Hvis det viser dig at en profil er falsk, REFUNDERER vi flirts helt uden omkostninger for brugerne.

For det fjerde:
Vi har ladet dit profilbillede ligge, vi er ikke overkritiske, vi har nærmere moret os over det,
Vi er ikke så striks for hvem vil ikke gerne score en zombie?
Dog skal profilbilleder ikke være af andre personer eller personer under 18.

Men Søren, hvad med at skrive til mig på support@diskretvoksenflirt.com ?

Det er da nemmere - vi skal nok finde en løsning hvis du mener der er noget der ikke stemmer.

knus

Mille

tak for din mail, desværre tror jeg simpelthen du forveksler os med en anden side !

Men til dine anklager kan jeg sige følgende:

Du skal vide, vi gør et stort arbejde for at cleare profiler af, vi tjekker bl.a. IP-adresser, køn, alder, profil billeder m.v. Ugentligt sletter vi rigtigt mange profiler, herunder profiler der forsøger at fiske folk over på webcam sites og mænd der finder fornøjelse i at udgive sig for at være kvinder.

Hvis du konkret har mistanke om at nogle profiler er falske, skal du skrive til mig med det samme. Så kigger vi på det med det samme.

Og til sidst, naturligvis kan man slette sin profil :) ellers skriv til Support@diskretvoksenflirt.com
for vi kan slette en profil og alle data på en bruger, hvis det ønskes.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

kan godt lide man selv kan bestemme om…

kan godt lide man selv kan bestemme om man vil have billeder eller ej, måske lidt flere 50+
Lars (Foxen)

8 februari 2021

Hej Lars
Rigtigt mange tak for de 4 stjerner.
Vi er glade for at du giver os sådan en anmeldelse.
vi vil promovere siden på steder hvor vi ved 50+ kommer.

Fin side

Fin side
Synes dog mest det er almindelig dating.
Jeg vil dog ikke opgive at finde en sød pige med de samme tanker som mig selv

7 februari 2021

Hej Erling :)
Rigtigt mange tak for det fulde hus :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Synes det er dejligt der er en side for…

Synes det er dejligt der er en side for os lidt oppe i årene. Tak for det og tak til support for hjælp.

5 augusti 2020

Hej Peter :)
Rigtigt mange tak for de 5 stjerner.
Vi er glade for at du giver os sådan en anmeldelse.
Og tak for roserne til Support også.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.