Dat mensen zich aan reclame ergeren dan doe je dat jezelf aan. Gewoon terugkijken en de reclames doorspoelen. Waar ik me aan erger is de programma's zie alleen nog maar gold rush zal eens kijken of er... Se mer
Det här tycker kunderna
Unbelievable, buy discovery plus as a fan you get dutch commentaries shoved down your throat. Stop with the Dutch commentary, this is just super bad. Who muffs Joe Rogan when he comments af... Se mer
Als die Nederlandse commentatoren nou eens gewoon bij bellator de boel blijven verkloten word het een stuk leuker van! Wat de fack doet die Nesim daar eigelijk ga verslag geven bij potje korfbal ofzo!... Se mer
De app werkt verschrikkelijk slecht. Moet hem steeds opnieuw installeren om fatsoenlijk te functioneren, anders loopt hij gelijk vast. Verder heb ik discovery+ genomen om UFC te kijken, in de origin... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Wat zijn we aan het doen?
Als er bij Discovery+ ook maar enigszins respect is te vinden voor de UFC kappen ze per direct met het Nederlandse commentaar inclusief de vóór- en nabespreking. Geef op z'n minst de optie tot de volledige Amerikaanse uitzending. Dit haalt het niveau van de hele productie omlaag, je gaat je er als Nederlander bijna voor schamen. Ik zou nog bijna m'n zoon van 8 een sollicitatie laten inzenden want ik geloof oprecht dat hij het beter zou kunnen. En ik heb niet eens een zoon. Ik kan niet begrijpen waarom hier in vredesnaam voor gekozen is.
Hou op met Nederlands commentaar bij UFC
Haal aub dat NL commentaar weg. Wat ontzettend waardeloos. Dwars door fight replays en interviews heen. Niemand zit hierop te wachten, draai gewoon de originele ufc variant en laat dat waardeloze commentaar wat niks toevoegde aub weg.
Het geld niet waard.
Beeld loopt vaak vast, audio valt weg, echt belabberd. De gratis streaming sites doen dit een stuk beter. Ook de keuze om Nederlandse commentatoren over de UFC heen te plakken is een slechte. Ik schrijf niet vaak reviews maar deze kwaliteit nodigde dat toch uit.
Beeld loopt inderdaad telkens vast
Beeld loopt inderdaad telkens vast. Om een partij af te kijken moet je minstens 3 keer zoveel uit trekken. Waardeloos
Waardeloos met ondertiteling
Waardeloos met ondertiteling, dan weer wel dan weer niet, meeste tijd geen ondertiteling.
Beeld loopt steeds vast
Beeld loopt steeds vast. Tennis wedstrijd is allang afgelopen en dan zit ik nog lang te kijken.
Echt waardeloos. Is het geld niet waard.
Is discoveryplus gestopt met het…
Is discoveryplus gestopt met het uitzenden van live PGA golf? Ik vondt nergens beelden van het US open golftournooi
Geen Nederlands commentaar door de Engelse graag
De optie om Nederlands en Engels commentaar te kunnen kiezen is goed. Alleen wanneer je voor Engels kiest krijg je nog steeds Nederlands commentaar tussendoor wat je compleet uit het moment haalt. Echt een gigantische domper. Ze plakken het Nederlands commentaar zelfs over de replay van het hoogtepunt van het gevecht heen.
Op deze manier werk je alleen maar mensen tegen je in het harnas. Zorg dat je Engels en Nederlands compleet gescheiden houdt anders lopen mensen weg bij Discovery plus.
Slecht geregeld
Extra betalen en toch moet je steeds wachten op nieuwe afleveringen..
Ik heb al bij meerdere programma's opgemerkt dat in de plaats van Engels in het Spaans gesproken wordt bij sommige afleveringen.
Echt slecht.
Slecht geheugen!
Als je op pauze klikt en je wilt later terugkijken begint het weer opnieuw! Onthoud niet waar je gebleven bent.
Als je klaar bent met een serie gaat ie automatisch naar een serie wie ik niet wil kijken maar deze komt dan wel in verder kijken wat je weer alleen kan wissen uit deze lijst door door te spoelen!
Wel goeie true crimes en ghost series.
Nederlands commentaar erg slecht/saai
Een abonnement aangeschaft zodat ik UFC kon kijken, maar stoor mij enorm aan het Nederlandse commentaar. Het commentaar is van een extreem laag niveau; inhoudelijk zeer matig en de presentators hebben gewoon geen leuke, enthousiaste uitstraling. Geef de kijker op zijn minst de optie om het Engelse commentaar te beluisteren.
Extreem slecht
Met UFC mis je vaak de eerste fight. Bij Engelse audio is de helft van de tijd als nog Nederlands en vaak doet de audio het ook helemaal niet. Nederlands commentaar is van extreem laag niveau. Maar naast dat is de media speler gewoon slecht.
Dus denk je er aan om Discovery aan te schaffen voor UFC? Doe het niet! Hopelijk kunnen we gauw weer via een andere aanbieder kijken.
Wat een uitermate teleurstellende…
Wat een uitermate teleurstellende player is dit zeg! Zelden met zoveel frustatie gebruik moeten maken van een betaalde streaming service!!! En dan nog iets.. het nederlandse commentaar bij de UFC is wel zo matig, niet om aan te horen! Echt waar wat een Kortom Uitermate Teleurstellende dienst, ik voel me bestolen
STOP MET NEDERLANDS COMMENTAAR
STOP MET NEDERLANDS COMMENTAAR
Ben een groot mma fan en kijk al jaren trouw elke fightcard. Maar ik stoor me zo aan het nederlandse commentaar. Zelfs als ik de Amerikaanse optie heb aanstaan dan nog gaat het vaak weer over naar het Nederlands. De hele kijkervaring wordt er minder door. Graag net als in het verleden bij Talpa gewoon de originele versie en geen Nederlandse optie !
Stoppen van abb is zeer moeilijk…
Stoppen van abb is zeer moeilijk gemaakt zeer onvriendelijk
Zeer slechte ondertiteling
Er zitten leuke series bij en het is goedkoop, maar loopt vaak vast en de ondertiteling is zooo slecht! Er ontbreken vaak hele stukken. Al eens eerder aangegeven, maar dan wordt er gezegd dat het misschien aan ons internet ligt. Nou echt niet, die werkt perfect en bij andere streaming apps geen last van.
Het is dat het niet te duur is,
Het is dat het niet te duur is,
Ik ben toch niet helemaal tevreden over discovery plus. Het punt waar je bent gestopt is hij vaak kwijt, word af en toe uitgelogt, loopt soms vast. Verder loop je met veel programma’s alsnog een week achter met Amerika. En sommige programma’s twee seizoenen. Aussie gold hunters bijv. Waar betaal je dan voor? Kan beter weer gaan downloaden kan ik meer kijken en gratis 👌
Ondertiteling loopt niet singroon
Herziene review na eerder vernietigend oordeel
Ik heb in Januari een vernietigende, maar oprechte review gegeven.
Want de app was simpelweg bagger.
Nu we enkele maanden verder zijn, constateer ik een duidelijke verbetering: de streams lopen niet meer vast, er is commentaar bij veel(de meeste?) streams (golf & snooker). Het schakelen tussen streams gaat soepel en snel.
Het Engelse commentaar bij snooker is prima. Het Engelse commentaar bij golf haalt het weliswaar niet bij het Amerikaanse. Maar is tenminste comntaar.
Voorlopig afwachtend 3 sterren.
Over de uitzendingen van UFC kan ik helaas niet oordelen, want dat interesseert me niet.
Als ik een ufc aflevering wil streamen…
Als ik een ufc aflevering wil streamen die langer duurt dan een uur blijft die hele tijd hangen. Echt super irritant de app werkt gewoon super slecht bij langere afleveringen. Als ik iets wil streamen van 1 uur dan werkt het wel. Nu heb ik een abbonement afgesloten voor iets wat gewoon niet goed werkt
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.