Direkte fra Lolland Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Superfedt udvalg, så man mærker nostalgien og finder, hvad man skal bruge - men også, hvad man havde glemt man ønskede sig. Ikke mindst er der en supergod og personlig kundeservice - og lynhurtig leve... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har netop den 12 Maj 2026 modtaget de 2 DVD film Drengene fra Sankt Petri, og 9 April. Super hurtig og nem bestilling, og hurtig levering, og det hele er bare helt i orden. Tusind tak til D... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helt klar anbefaling herfra, vi bestilte om søndagen, og dvd´erne, som for øvrigt er i fremragende tilstand, lå i pakkeboksen om tirsdagen. Det skal lige siges, at jeg bor på Bornholm, og er vant til,... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

har købt derfra et par gange nu og jeg kan sku godt lide at handle der. Priserne er meget rimelige og varernes tilstand er ligeså Varerne sendes hurtigt, og pakkes godt. Kan stærkt anbefaled... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Butik med begagnade spel

Skrivet av företaget

Hos Direkte Fra Lolland finder du et stort udvalg af retrospil, DVD’er og Blu-ray – med særlig fokus på danske film, animation og horror. Du handler direkte med ejeren, Michael, som står for ærlig service, hurtig levering og personlig kontakt. Her er tillid, kvalitet og nostalgi i centrum.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

46 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Virkelig god service og hurtig levering

Virkelig god service og hurtig levering

15 april 2025

Svar från Direkte fra Lolland

Tusind tak for din positive anmeldelse! 🙌
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både servicen og den hurtige levering. Vi gør os umage hver gang, så det betyder virkelig meget med sådan en tilbagemelding! 😊

Vi håber, du bliver glad for dit køb – og du er altid velkommen tilbage! 🚀📦

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fejl Men godt personale

Kostede mig lidt penge at få sendt re tur og sådan. Men de var da så flinke at annulere købet og lade mig sende tilbage. Fik et ps3 I stedet for 4 spil. Men det kan jo ske. Jeg Kan Jo ha læst forkert. God service.

8 april 2025

Tak for din anmeldelse! 😊
Vi er kede af, at der opstod en fejl med din ordre, men glade for at høre, at du oplevede vores personale som venlige og hjælpsomme. Det betyder meget for os! 💬
Vi gør vores bedste for at undgå den slags forvekslinger, men godt at vi fandt en løsning sammen. Tak fordi du tog dig tid til at skrive — og tak for din forståelse! 🙏🎮

Har du brug for hjælp igen, er du altid velkommen til at kontakte os.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har købt 2 gange hos Jer og jeg er…

Har købt 2 gange hos Jer og jeg er rigtig positiv over jeres produkter. - Det er virkelig flotte/gode 2.hand produkter til fantastisk lave priser. - No nonsens transport.
På gensyn Helle

14 mars 2025

Svar från Direkte fra Lolland

Tusind tak for din flotte tilbagemelding – det betyder virkelig meget for os!
Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med både vores produkter og levering. Vi gør os umage for at tilbyde brugte varer i god stand til fair priser, så det glæder os at det bliver værdsat.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen!

De bedste hilsner
Michael

Super tilfreds

Super tilfreds, hurtig levering, meget fornuftig pris, handler gerne her igen, og vil rigtigt gerne støtte Lolland ;)

11 mars 2025

Svar från Direkte fra Lolland

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med både pris, levering og service. Det betyder meget, at du ønsker at støtte Direkte fra Lolland – det sætter vi stor pris på! 💙 Vi glæder os til at handle med dig igen.

Super hurtig afsendelse

Super hurtig afsendelse. Varen var fremme efter 2 dage.

10 mars 2025

Svar från Direkte fra Lolland

Mange tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du har modtaget din vare hurtigt, og at alt gik som det skulle. Vi håber at handle med dig igen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fine varer og hurtig forsendelse

Fine varer og hurtig forsendelse. Er rigtig godt tilfreds.

23 februari 2025

Svar från Direkte fra Lolland

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både varerne og den hurtige forsendelse. Vi håber at se dig igen i shoppen! 😊

Super hurtig levering :)

Super hurtig levering :)

28 februari 2025

Svar från Direkte fra Lolland

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med den hurtige levering. Vi håber at handle med dig igen snart!

23 februari 2025

Svar från Direkte fra Lolland

Mange tak for din anmeldelse! 😊 Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi håber at se dig igen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er glad for mit køb.

Jeg skrev til sælger, før mit køb, for at sikre mig at varens region og sprog var det jeg søgte. Sælger var høflig og bekræftede de oplysninger, jeg havde brug for, og som var på siden. Han sendte mig et billede af varen, hvilket jeg syntes var luksus kundebetjening.

Jeg modtog min vare hurtigt, og den levede op til beskrivelsen på hjemmesiden. Jeg er glad for mit køb.

8 februari 2025

Svar från Direkte fra Lolland

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med både vores service og dit køb. Vi gør altid vores bedste for at give den bedste kundebetjening, og det er skønt at vide, at det blev værdsat. Vi håber at handle med dig igen i fremtiden!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Der var ingen “oplevelse”

Der var ingen “oplevelse”, jeg gav min bestilling, betalte, og lynhurtigt, uden bøvl, landede min vare hvor det var aftalt 👍

Venligt, hurtigt og uden bøvl 👍😉
Tak 😊

15 februari 2025

Svar från Direkte fra Lolland

Mange tak for din anmeldelse! 😊 Vi sætter pris på din feedback og er glade for, at alt gik hurtigt og problemfrit. Det er præcis sådan, det skal være! 👍 Vi håber at handle med dig igen.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Hurtig levering og altid masser af…

Hurtig levering og altid masser af relevante film på lager! Da skiverne er brugt har jeg endnu ikke konstateret kvaliteten af dem, men priserne er virkelig til at tale med.

13 februari 2025

Svar från Direkte fra Lolland

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores udvalg og levering. Skulle du mod forventning opleve problemer med en skive, er du altid velkommen til at kontakte os – vi står klar til at hjælpe. Vi håber, du får mange gode filmoplevelser!

Mvh Michael

Godt 😍👍💋

Mega godt😍 det var en badussy oplevelse😁 man kan iværtfald være helt sikkert på at trust trustpilot😎

2 februari 2025

Svar från Direkte fra Lolland

Haha, fantastisk! 🤩🔥 Vi elsker din energi! Tak for den fede anmeldelse – vi lover at holde niveauet oppe, så du altid kan ‘trust Trustpilot’! 😎🎬🎶

Mvh Michael

Alt gik godt

Fandt et par sjældne spil og dvd'er, som var i god stand. Levering gik helt som forventet.

18 januari 2025

Svar från Direkte fra Lolland

Tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du fandt nogle sjældne spil og DVD’er hos os, og at alt gik som forventet. Håber du får masser af glæde af dem! 🎮📀🚀

At det købte fungerede

At det købte fungerede, og at det blev leveret til aftalt tid.

12 januari 2025

Svar från Direkte fra Lolland

Tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at alt fungerede som det skulle, og at leveringen var som aftalt. Håber du får stor glæde af dit køb! 🎬📦✨

Super!!

Købte et spil i perfekt stand – som nyt! Super udvalg og god service. Kan varmt anbefales! 🤩

28 november 2024
Omdöme utan inbjudan

Svar från Direkte fra Lolland

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🤩 Det glæder os, at du er tilfreds med både spillets stand, vores udvalg og service. Vi håber at se dig igen til endnu flere fede fund! 🎮🔥✨

Super hurtig levering

Super hurtig levering - alt i orden.

31 december 2024

Svar från Direkte fra Lolland

Mange tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du har oplevet en hurtig og problemfri levering. Håber du får stor glæde af dit køb! 📦✨

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg giver den 5 Stjerner hurtige…

Jeg giver den 5 Stjerner hurtige laverigen og den er pudset pænt der var ikke plet at finde og fedt man få en ekster film med :) dog en film person hadet i forvejen men tommel op for det

2 januari 2025
Omdöme utan inbjudan

Svar från Direkte fra Lolland

Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi er glade for, at du er tilfreds med den hurtige levering og standen på skiven! 😃🎬 Ærgerligt, at den ekstra film ikke lige var en favorit, men vi håber, du fandt noget andet godt i pakken! Tak for din støtte! 🙌😊

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Hurtig levering, men...

Hurtig levering, hvilket er noget jeg sææter stor pris på, men det havde været rart, hvis det fremgik af hjemmesiden, hvilke film der var region 1 og hvilke der ikke var. Der var 4 region 1 film i min forsendelse og jeg troede kun der ville være en.

Derudover, så blev der leveret en forkert film, The Host, som var den nyere version, i stedet for den gamle version, som var den jeg havde bestilt.

Og så kan jeg godt være foruden slik og små filmgaver, jeg vil langt hellere have det som jeg bestiller.

16 december 2024

Hej Alex,

Først og fremmest synes jeg, det er ærgerligt, at I fra Film Buddy ikke har henvendt jer til mig via mail eller telefon, inden denne anmeldelse blev skrevet. Jeg ville gerne have haft muligheden for at løse eventuelle problemer direkte.

Det er korrekt, at der var 4 film i region 1.
Denne information fremgik dog også tydeligt af filmens beskrivelser på hjemmesiden. De film, der blev købt i Region 1, var:

Joe Somebody - DVD, 2001
The Cook, the Thief, His Wife and Her Lover - DVD, 1989
Hand of Death - DVD, 1976
The Martian Chronicles - DVD, 1980

I alle beskrivelser var det angivet med skriften:
Reg 1
-Denne vare er brugt

Mht levering af den forkerte film, The Host, så beklar jeg selvfølgelig. Alt data, billeder osv bliver hentet fra mymovies.dk, og der kan forekomme fejl.

Mht. små gaver og slik er vi glade for, at du deler din præference med os. Vi vil tage dette med i overvejelserne for fremtidige ordrer.

Tak igen for din ærlige feedback. Hvis du har spørgsmål, eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Fin oplevelse.

Nemt at finde det jeg søgte. Hurtig ekspedition trods juletravlhed. Fin oplevelse.

12 december 2024

Hej Karin,

Mange tak for din anmeldelse på Trustpilot! Vi er så glade for, at du har haft en positiv oplevelse, og vi værdsætter virkelig, at du tog dig tid til at dele det med os.

Husk, du altid er velkommen til at kontakte os, hvis vi kan gøre noget for dig.

Mvh
Michael
Direkte fra Lolland

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.