dinpsykolog.se Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 143 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Många konsumenter framhåller att de professionella och inkännande psykologerna erbjuder ett varmt, respektfullt bemötande som skapar en trygg miljö under samtalen. Användare uppskattar starkt att plattformen är smidig att använda och att det går mycket snabbt att få tillgång till professionell hjälp hemifrån. Vissa personer var missnöjda med att antalet tillgängliga samtal är begränsat, vilket ibland innebär att man måste byta behandlare mitt i behandlingsprocessen. Några recensenter upplevde dessutom tekniska problem under videomötena och påpekade att företaget borde vara tydligare med vilka typer av problem som faktiskt behandlas.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Konsumenter uttrycker stor uppskattning och tillfredsställelse gällande personalen och deras professionella... Se mer

Service

Kunder uttrycker stor uppskattning för servicen och den snabba tillgången till professionellt stöd. Många... Se mer

User experience

Recensenter belyser positiva aspekter av user experience genom att uppskatta plattformens lättillgänglighet,... Se mer

Customer service

Kunder delar positiva åsikter om customer service och upplever ett fint bemötande samt professionellt stöd i... Se mer

Customer communications

Recensenter uttrycker stor uppskattning och nöjdhet gällande kontakten med sina psykologer och upplever att... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Mycket bra sida när man behöver snabb hjälp då de erbjuder tider redan samma dag. Samtalen är bara 25 minuter långa men kostar då bara 100 sek. Högkostnadsskyddet ingår. Mycket bra att man får själv v... Se mer

Tove B - psykolog Tove har hjälpt mig hittills att skapa en förståelse för mig själv, mina känslor och bakomliggande tankar och beteenden. Detta har gjorts på en nivå och i en takt som gjort det mö... Se mer

Hej! Professionella kunskaper, stöd och feedback från min psykolog Anastasia ger mig det oerhört viktiga känsla av stabilitet,närvarande. De enkla och realistiska steg, tankar och visioner som hon för... Se mer

Super bra app och super bra övningar. Bra psykologer som hjälper ens hälsa där inte minst har kunskap och har förståelse. Jag är super nöjd med er och speciellt hjälpen som får av er, tack igen ni är... Se mer

1. Nr. 4 av de 4 bästa företagen i Psykolog

Din Psykolog erbjuder psykologer online för 100 kr per samtal (frikort gäller). Du kan oftast få tid redan samma dag och får välja på över 50 legitimerade psykologer. Vi har framgångsrikt behandlat tusentals patienter och hjälper dig med milda och medelsvåra symtom. Några av de vanligare tillstånden vi behandlar är stress, ångest, oro, depression och sömnproblem. Du behöver vara 18 år eller äldre och bokar då enkelt ett samtal med BankID via vår hemsida (ingen app krävs). Välkommen till oss på Din Psykolog!

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Alla omdömen

135 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Kände trygghet

En bra psykolog.Som jag kände trygghet för.
Vilket gjorde att jag öppnade upp.

13 juni 2025

Svar från dinpsykolog.se

Tack för de fina orden, det betyder mycket för oss!

Hälsningar, teamet på Din Psykolog

Jag utvecklas till en bättre person

Snabbt för står mina problem. Via dialog, uppgifter och verktyg kommer jag vidare i min mentala inställning och hälsa.

1 juni 2025

Svar från dinpsykolog.se

Så roligt att höra att vårt upplägg och process gör skillnad och bidrar, tack för de fina orden!

Bra psykolog

Han ställer frågor

1 juli 2025

Svar från dinpsykolog.se

Tack för din fina recension!

Så bra psykolog

Så bra psykolog! Smidigt med digitala möten.

27 juni 2025

Svar från dinpsykolog.se

Vad härligt att höra, stort tack för att du tog dig tid att skriva!

En bra möjlighet.

Mycket bra genom hela processen med psykologen och övningar.

13 juni 2025

Svar från dinpsykolog.se

Så roligt att höra att du är nöjd med både din psykolog och de övningar du fått!

Hälsningar, teamet på Din Psykolog

Jag och mitt mående tas på allvar

Det känns som att man blir lyssnad på
Man blir pushad och instruerad genom programmet Braive. Det är superbra när man befinner sig i en period där man inte orkar tänka många ggr.

17 juni 2025

Svar från dinpsykolog.se

Så fint att höra att du är nöjd med upplägget hos oss på Din Psykolog!
teamet på Din Psykolog

Psykologen jag har är toppen

Psykologen jag har är toppen. Har gett sånt otroligt stöd. Är oerhört tacksam

14 juni 2025

Svar från dinpsykolog.se

Hej, vad härligt att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss.

Undvik denna vårdscam!

Oprofessionell, arrogant och kall psykolog som var oerhört negativ. Försökte att få mig att avsluta samtalet och söka hjälp på annat håll innan vi ens börjat prata. Hen ansåg att det inte finns något hopp för de med sömnproblem och sa att hen inte kunde något om det. Sen blev hen irriterad över att jag inte kände till hur hen arbetar och hur plattformen Braive fungerar. Hen hade inte läst formuläret jag fick fylla i inför besöket och blev irriterad över att jag tog upp det. Allt detta skedde under de första minuterna på mitt första besök. Det var ett stort slöseri med tid. Det är en scam helt utan empati. De använder människors lidande emot dem så att tjänsten drar in mer pengar. Denna sk vård är ett dåligt skämt.

Uppdatering:
Troligen ett AI-genererat svar. Informationen de uppger stämmer inte. Motsatsen till det de hävdar står tydligt på hemsidan. Men det verkar vara så att varken informationen om tjänsten eller om deras psykologer stämmer. Man kan heller inte ta bort sitt konto eller få någon kundservice. De svarar inte på mejl men har istället kontaktat Trustpilot för att försöka ta ner min recension. En riktig scam rakt igenom.

3 juni 2025

Svar från dinpsykolog.se

Hej A.P och tråkigt att du inte känner att du fick den hjälp du var ute efter. Det låter som att du hade sömnproblem som vi inte kunde hjälpa dig med, vi får nämligen inte behandla alla typer av problem digitalt då vi är en del av primärvården. Det är också därför vi kan erbjuda samtal för 100 kr.

Hoppas du får hjälp på annat håll, vårdcentralen brukar vara den bästa platsen att börja på.

PS. Vi använder inte AI för att svara på omdömen!

Helt sjuk verksamhet!!

Helt sjuk verksamhet!!
Fick betala för att jag var en minut sen i videosamtal!!
Hade problem med min uppkoppling
Detta företag tycker jag inte passar för dom som redan mår dåligt och har lite pengar sen förut,!!

30 maj 2025

Svar från dinpsykolog.se

Hej MajBritt, tråkigt å höra att du hade problem med din uppkoppling. Däremot ska du inte ha fått någon förseningsavgift för att du var 1 minut sen, vi har satt gränsen till 10 minuter (eftersom ett samtal bar 25 minuter totalt). Om du är säker på att du anslöt till mötet inom 10 minuter får du gärna skicka ett mejl till vår support så kommer de att återbetala dig förseningsavgiften om 410 kr, ifall något misstag skett. Du når dem på info@dinpsykolog.se

Lycka till!

Psykologen var bra. Men fel faktura för att det är fel i deras system

Psykologen var snäll och lyhörd, behandlingen ok, inget mirakel (KBT program, alltså antagligen det endaste som man kan få i en offentligt system).

Problemet är at jag fick en faktura för att jag "avbokade och bokade igen tid samma dag och samma tid". Ingenting jag gjorde, inte mitt ansvar att det finns "bugs" i deras system. Fakturan gick att bestrida efter några emails så det var bra. Ändå kommer inte fortsätta för jag vill inte ta risk med sådant. För mycket stress. Ingen telefon att ringa, bara kundeservice email, känns inte trygg - en vårdenhet som man inte ens få ringa.

13 maj 2025

Svar från dinpsykolog.se

Hej Dalia! Först och främst ber vi om ursäkt för fel i våra system, det ska inte drabba er patienter och vår support löser alltid fel som detta på momangen. Som tur är förekommer det väldigt sällan och jag förstår att det kan ha känts stressande. Du är alltid varmt välkommen tillbaka och i annat fall önskar jag dig lycka till framöver.

Kompetent

Kompetent, strukturerad och empatisk psykolog som hjälpte mig mycket med min PTSD och ångest. Det fanns bra tider. Det underlättade att kunna få behandlingen online.

31 januari 2025

Svar från dinpsykolog.se

Vad fint att höra, tack för att du delar med dig!
Hälsningar, teamet på Din Psykolog

Psykologen gäspade mycket i våra…

Psykologen gäspade mycket i våra samtal. Sedan fick jag inte samtalsstöd utan fick jobba på egen hand i KBT men där jag hade behov av att få verktyg att tänka annorlunda så fick jag ta till mig det själv och lösa det själv.

31 januari 2024

Svar från dinpsykolog.se

Hej Monica, beklagar att din psykolog gäspade. Så ska det såklart inte vara, vi undersöker och förbättrar. Gällande KBT så är det något vi ofta rekommenderar då man måste "lösa själv" vilket ger väldigt goda resultat enligt all forskning. Så även om det kan kännas som mer ansträngande så används det inom primärvården av en god anledning :)

Kände mig väldigt trygg med min psykolog

Min psykolog var väldigt stöttande och gav bra tips och trodde på mig genom allt jag ställdes inför. Jag kände mig trygg med henne från första samtalet och såg henne som min vän. Däremot tycker jag att det är väldigt dåligt att det bara går att ha ca 10 samtal och 2 behandlingsomgångar. Jag kände mig inte helt färdig med samtalen denna omgång men eftersom det inte gick att ha fler var jag tvungen att klara mig själv utan någon möjlighet att kontakta henne igen om det skulle behövas. Jag tycker inte att det ska finnas någon begränsning på antalet samtal eller antalet behandlingsomgångar eftersom alla situationer är olika.

31 januari 2025

Otroligt enkelt att boka och använda

Otroligt enkelt att boka och använda. Hjälper otroligt mycket.

1 februari 2024

Svar från dinpsykolog.se

Stort tack för din feedback, vi uppskattar det verkligen! Hälsningar, teamet på Din Psykolog

Värsta psykolog upplevelsen.

Jag fick prata med psykologen i 15 minuter, fick ingen hjälp alls. Fick en dåligt bemötande från kundservicen också.

9 december 2024

Svar från dinpsykolog.se

Hej Miriam! Beklagar att du inte kände att du fick det värde du var ute efter.
Vi har 25 minuters sessioner, om du var i samtalet vid mötets start och din psykolog avslutade mötet för tidigt enligt din mening så kan du kontakta oss igen på supporten (info@dinpsykolog.se) så reder vi ut det och återbetalar dina 100 kr. Det är något som inte ska hända nämligen!

Smidig tjänst och bra behandling

Smidig och lättfattlig tjänst med tidsbokning, betalning, avbokning och ombokning. Lätt att välja psykolog. Jag fick bra kontakt och en tydlig behandlingsplan av min psykolog. Jag upplevde honom som lyhörd, klok och empatisk och med seriösa möten där jag fick arbeta med konkreta uppgifter Vilket jag vill ha.

1 oktober 2024

Svar från dinpsykolog.se

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse! Alltid roligt att höra att vårt arbete uppskattas.