Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Din Psykolog erbjuder psykologer online för 100 kr per samtal (frikort gäller). Du kan oftast få tid redan samma dag och får välja på över 50 legitimerade psykologer. Vi har framgångsrikt behandlat tusentals patienter och hjälper dig med milda och medelsvåra symtom. Några av de vanligare tillstånden vi behandlar är stress, ångest, oro, depression och sömnproblem. Du behöver vara 18 år eller äldre och bokar då enkelt ett samtal med BankID via vår hemsida (ingen app krävs). Välkommen till oss på Din Psykolog!
Östgötagatan 12, 116 25, Stockholm, Sverige
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 90 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Svar från dinpsykolog.se
Mycket lyhörd psykolog som bemöter mig med respekt! Väldigt lätt att prata med som gör att jag vågar öppna mig helt och hållet

Svar från dinpsykolog.se
Väldigt närvarande med mig som patient. Bra upplägg på programmet och lagom uppehåll mellan samtalen.

Svar från dinpsykolog.se
Snäll, tillmötesgående och bra psykolog som förstår och ger bra tips och råd.

Svar från dinpsykolog.se
Snabb återkoppling. Stort urval av kontakter att välja från. Kompetent och bra bemötande. Professionellt.

Snabb och bra service.
Enkelt att boka tid.
Supertrevlig och seriös psykolog.

Svar från dinpsykolog.se
Lätt att komma i kontakt. Lyhörd inför mina tidigare upplevelser och åsikter Lyssnar
Mycket trevlig att prata med. Man känner sig avspänd

Svar från dinpsykolog.se
Mycket bra sida när man behöver snabb hjälp då de erbjuder tider redan samma dag. Samtalen är bara 25 minuter långa men kostar då bara 100 sek. Högkostnadsskyddet ingår. Mycket bra att man får själv välja viken psykolog man vill kontakta, man kan se deras lediga tider och bokar då en tid som passar en. Man får bara ha 10 samtal med en och samma psykolog.

Svar från dinpsykolog.se
Upplever Klara J som mycket kompetent och konstruktiv. Detta passar mig bra, att vi har korta konstruktiva möten och att jag jobbar själv mellan varven. Det känns lätt att prata med Klara och hon är vänlig vilket jag uppskattar.

Svar från dinpsykolog.se
Väldigt lätt tillgängligt, bra att de finns många olika psykologer att välja mellan men en nackdel är att samtalen bara är på 25 minuter, man hinner knappt prata djupt om det man vill prata om

Svar från dinpsykolog.se
Det var väldigt enkelt och snabbt att boka tid. Servicen var utmärkt och effektiv.