Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Deres foto strider imod menneskerettighederne og imod grundloven samt straffeloven om enhver borgers ret til privatlivets fred. Jeg er igang med at få deres ulovlige aktivitet stoppet. Man skal jo... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Stærk platform som videreformidler data fra åbne offentlige kilder vedr. ejendomme / adresser i DK. Dejligt at en så bekvem service findes. Balancen mellem indhold og reklamer / sponsoreret indhold er... Se mer

Företagsinformation

Informationen kommer från olika externa källor

På dingeo.dk samler vi en masse åbne offentlige data om alle adresser i Danmark. Derved giver vi både boligejere og boligkøbere indsigt i forhold om deres egen eller kommende ejendom. Altsammen samlet på et sted og tilgængeligt med et enkelt adresseopslag.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har i perioden August 2024 til…

Jeg har i perioden August 2024 til August 2025 kontaktet Dingeo 8 gange på mail og gjort opmærksom på at støjkort på oversigtssiden for en adresse viser data fra 2017 som idag er forældede. Der er lavet nye målinger i 2022 som ikke vises. Hver gang har deres Sales and Contact Manager svaret at det er de ikke lige nået til og at udvikleren snart retter det. Men det er aldrig sket over de 12 mdr. jeg har været i jævnlig kontakt, så jeg føler ens henvendelse ikke bliver taget alvorligt. Jeg har ondt af de boligejere der vil sælge, men hvor Dingeo skræmmer købere væk med misvisende informationer om trafikstøj, som burde være nemme at rette.

21 augusti 2025

Hej Teddy

Jeg beklager at det tager noget tid, men det tager tid at finde den nye data, indhente den og implementere det.

Vores udviklere er rigtig dygtige og gør det så hurtigt der er muligt.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Oplysningerne om varmeforbrug /…

Oplysningerne om varmeforbrug / varmeleverandør ved min ejendom er direkte forkerte (Dingeo opgiver at andet varmeselskab end det jeg rent faktisk får min varme fra???? (Ikke kun min men også hundredevis andre i Sønderborg kommune)
Jeg har indsendt dokumentation med de korrekte oplysninger, men de ender i syltekrukken - man hører aldrig fra Dingeo.
Statistikken her i trustpilot taler for sig selv - 64% nul stjerner.
Christian Krogh
Stjerneparken 52
6300 Gråsten

21 augusti 2025

Hej Christian

Du bedes kontakte admin@dingeo.dk og oplyse den korrekte varmeleverandør, så det kan blive rettet.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

ejendoms vurdering fra år 11 til 20…

ejendoms vurdering fra år 11 til 20 hvordan kan man tillade sig at komme ud med at man skal have 135,000 kr tilbage og så når det kommer fra vurderings styrelsen står der vi skal have 0 kr tilbage sådan en side burde lukkes,

16 juli 2025

Hej Poul

Beregningen på DinGeo er et estimat og et skøn. Estimatet forsøger at komme så tæt på Vurderingsstyrelsens beregning som muligt, men vi kan selvsagt i nogle tilfælde ikke ramme helt præcist og konkurrere med et beregningssystem der har kostet 4-5 mia.

Vedr. kompensation af grundskyld , 2011 - 2020

Vedr. kompensation af grundskyld i perioden 2011 til 2020. - dingeo har en beregning der ikke stemmer med vurderingsstyrelsens, desværre.

1 april 2025

Hej Git

Tak for din anmeldelse.

Vores udviklere er i færd med at indhente informationerne. Det vil snarest blive vist på DinGeo.

Forkerte data på DinGeo

Vær opmærksom på at informationer vedr. olietanke på grunde er forkerte. De ved det og vil ikke rette op på det. Check altid BBR!!

12 april 2025

Hej Gerd

Tak for din anmeldelse.

Vi er bekendte med fejlen og er ved at fikse det.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dingeo viser forkerte oplysninger på…

Opdatering 22. februar 2025: Der er fortsat ingen ændringer sket vedr. dybt kritiske BBR oplysninger på Dingeo, her 2 mdr. efter at I angiveligt skulle være igang med at ordne problemet - det virker som om I ikkke prioriterer det, da det nu er 6 mdr. siden jeg rettede henvendelse til jer første gang.

Dingeo viser forkerte oplysninger på boliger. De har eksempelvis ikke opdateret BBR oplysninger på samtlige boliger i minimum 4 mdr.

Jeg har henvendt mig til dem vedr. denne udfordring, men det ignoreres tilsyneladende. Det er et problem, når man er en portal som især bolig-købere anvender til at vurdere deres kommende investering og man har i den forbindelse et skærpet ansvar for at holde den slags oplysninger opdaterede.

Der er tale om oplysninger der kan have meget store økonomisk betydning for både købere og sælgere.

1 januari 2025

Hej Peter

Tak for din anmeldelse.

Vi er netop i gang med at udskifte kilden til BBR, så oplysningerne bliver korrekte.

Jeg beklager ventetiden!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg bruger meget tit din geo

Jeg bruger meget tit din geo, især hvis jeg har et hus eller et område i kikkerten, som måske kunne være et muligt køb. Der er mange informationer samlet på et sted. Selvfølgelig er der data der skal tages lidt med forbehold. Jeg har selv hus, og de data passer meget fint.
Så jeg er tit bruger af siden.

5 december 2024

Hej John

Vi er rigtig glade for at du bruger DinGeo :)

Du er altid velkommen til at skrive til admin@dingeo.dk, hvis du har ris/ros eller ønsker til DinGeo - vores brugeres mening og gøren er meget vigtig for os!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ekstrem dårlig brugeroplevelse på…

Ekstrem dårlig brugeroplevelse på mobil. Siden springer til bunden efter få scroll og man kan ikke komme op igen og læse. Den bliver ved med at springe til bunden. Kig gerne på det, for siden er fuldkommen utilgængelig på mobil, jeg har iPhone.

30 november 2024

Hej Caroline

Tak for din anmeldelse.
Dette lyder som et teknisk problem, som meget gerne må blive meldt ind til admin@dingeo.dk og ikke lavet som en Trustpilot anmeldelse.

Vi har forsøgt at genskabe problemet, men uden held desværre.

Du må meget gerne kontakte vores kundeservice på admin@dingeo.dk, så de kan spørge yderligere ind til fejlen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårligt værktøj til køb af ejendom

Din Geo har ikke styr på ret mange oplysninger vedr. div. villaer/rækkehuse og ejerlejligheder, der er mange fejloplysninger og gennemsnitsberegninger, der ikke kan bruges til noget. Der mangler rigtige/brugbare facts vedr. ens ejendom.

Jeg vil ikke bruge Din Geo som rettesnor ved køb af ejendom eller ejerlejlighed med alle de mangler og fejl, der er på Din Geo.

24 oktober 2024

Hej Pia

Tak for din anmeldelse.

Du må rigtig gerne skrive til admin@dingeo.dk med de oplysninger som du mener er forkerte og fejlagtige.

Radon-klasseifikation…

Min kone så at vore Bolig har forøget risiko for radon. Dette har vi og andre i den angivne lokalitet fået testet for 5-6 år siden.
Resultatet var at radon i vores bolig var lavt, en del under de angivne værdier. Vi har ikke hørt om andre i nærheden hvor værdier, gav grundlag til yderligere
På Din Geos hjemmeside tilbydes således radon-undersøgelse .
Betragter det som usmagelig markedsføring på et usagligt grundlag. Markedsføring der bygger på frygt.

10 juli 2024

Hej Bygge

Tak for din anmeldelse.

Oplysningen stammer fra Radon Rapporten og kan også ses på kortet her: https://www.dingeo.dk/kort/radon/

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har over længere tid fulgt DinGeo…

Jeg har over længere tid fulgt DinGeo og deres beregninger på forventet kompensation for ejendomskat indbetalt for meget over flere år.
Vores sommerhus på Vestkysten har altid været højt beskattet taget i betragtning det er et privat ejet Fritidshus som ikke udlejes. DinGeo´s beregning ville give omkring kr 100.000,- i kompensation som senere blev nedsat til kr 13000,- I vores villa som vi har ejet i næsten 26 år var DinGeo beregning på hele kr 240.000 i kompensation. Jeg fik så i dag post fra Vurderingsstyrelsen, der skrev at der ikke var grundlag for kompensation. Jeg spørger: Hvordan kan DinGeo's vurdering være i så stor forskel på Vurderingsstyrelsen ?

18 juni 2024

Hej Mogens

Tak for din anmeldelse.

Vores vurdering plejer, at være ganske tæt på den seneste offentlige vurdering.
Vi kan ikke gøre det bedre og mere præcist end et offentligtligt vurderingsprojekt som kostede 4-5 milliarder kroner at udarbejde (Vurderingsstyrelsen).

Vi kan ikke rette manuelt på tal som ikke findes i offentlige registre. Vi gør meget ud af at skrive, at vurderingerne kun er vurderinger (ikke virkelighed).
Vi henter data fra forskellige vurderinger (inklusiv den offentlig vurdering).

Vi nævner også, at der er tale om computerberegnede ejendomsvurderinger og disse kan afvige markant fra den sande markedsværdi.

Læs mere om DinGeo ejendomsvurderinger her: https://www.dingeo.dk/data/ejendomsvurdering/

Misvisende BBR oplysninger

BBR oplysninger på dinGeo’s hjemmeside stemmer ikke overens med de reelle BBR oplysninger på BBR.dk vedrørende min bolig.

På minGeo’s hjemmeside står der, at jeg har en olietank, der er i drift. Reelt er den er afblændet og sløjfet. Som også er noteret i officiel BBR

Der står ved afløbsforhold: “Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg”. Det er ikke korrekt, da der er seperatkloakeret. Seperatkloakringen er nævnt i officiel BBR

Det er ret frusterende, da mit hus er sat til salg og potentielle købere muligvis ser de misledende informationer på dinGeo’s hjemmeside. På hjemmesiden står der i dag at BBR oplysningerne er opdateret den 23. April, som jo selvsagt også er en fejl.

Jeg har mailet 3 gange med en supporter over en uges tid, men fejlen er ikke rettet endnu. Håber snart at det sker

Venlig hilsen Christian

23 april 2024

Tak for din anmeldelse.

Desværre er der nogle oplysninger som ikke ligger lige til at indhente og dette tager længere tid end forventet, at indhente.
Jeg kan se, at du har haft korrespondance med vores support, hvor dette også bliver forklaret.

Vi kan desværre ikke skynde processen hurtigere, da det tager den tid det tager, at indhente data.

Der er mange inde over sagen og vi gør derfor hvad vi kan!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

TUSIND, TUSIND TAK FOR PORTALEN DINGEO. DEN ER GULD FOR HELE DANMAR.

Kære DinGeo.
De her stjerner rækker ikke. 10 Stjerner er fortjent.
Jeg er dybt taknemlig for den hjælp jeg har modtaget af DinGeo. Jeg har ført en retssag imod Mariagerfjordvand A/S i 13 år, og her har DinGeo været fuldstændig afgørende Geologisk viden. Jeg har anvendt Kort fra DinGeo som viser hvordan undergrundens vandårene på min ejendom er blevet total skåret over, efter nedlægning af Mariagerfjords 2 delte spildevandsrørledning over vores marker. Når et rørlednings trache bliver gravet i Ler, og der ikke nedlægges drænrør og der heller ikke udskiftes uegnet Ler /Sild med sand oven på rørene, så vil nedbør og grundvand aldrig længere kunne trænge igennem. År tusinders vandårer er hermed destrueret,
og dette fakta beviser DINGEO - meget præcist og professionelt. Jeg vil derfor gerne personligt Takke de professionelle GEOLOGER og TECHNOLOGY OFFICER, DINGEO ; LARS GROTH og PETER
RIISAGER FOR JERES FANTASTISKE MATERIALE.
DET ER GULD FOR HELE DANMARK, AT HAVE ADGANG TIL JERES GENIALE PORTAL ; DIN GEO:
TUSIND TAK FOR JER.

8 mars 2024

Hej Lone

Vi er glade for at kunne hjælpe!

Du er altid velkommen til at skrive til admin@dingeo.dk, hvis du ønsker svar på andet end hvad vi viser på DinGeo.dk

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gratis og nem samling af bolig-data

Fantastisk at denne samling af relevant data er gratis! Selvfølgelig er der tale om modeller og al data har sine svagheder, men denne side giver et super overblik og masser af brugbare links.

4 mars 2024

Hej Christian

Tusinde tak for din gode anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive den.

Du er også altid meget velkommen til at skrive til admin@dingeo.dk, hvis du har ris/ros :)

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Benytter meget afvigende computer beregnet vurdering

I forlængelse af svar givet. Jeg forstår stadig ikke at Dingeo ikke på hjemmesiden gør tydeligt opmærksom på at der kan være fejl i GEOMATIC vurderingen.
Der står derimod at den er meget troværdig....

Jeg er meget utilfreds med at Dingeo benytter en voldsomt forkert vurdering i deres beregnede gennemsnit.
Min ejendom bliver af Geomatic AVM vurderet til under 700.000 selvom alle øvrige vurderinger ligger over 4.000.000.
Ovenikøbet skal jeg læse at de anser denne computerberegnede vurdering til at være meget præcis.
Det er så useriøst, og da jeg ved henvendelse til support bad om at de skrev på hjemmesiden t disse GEOMATIC vurderinger kunne være fejlagtige fik jeg blot et svar om at de vidste der var et problem, men ikke at de ville sætte en oplysning om dette på siden.

16 februari 2024

Hej Lone

Jeg har kigget korrespondances igennem, du har haft med vores kundeservice.

Du fik svaret:

Geomatic (https://www.geomatic.dk/) er kilden bag beregningen og vi har fået en del henvendelser på at deres beregning ikke stemmer.

Vi har taget kontakt til dem for at finde ud af om der er fejl i deres oplysninger.

---
Vi venter derfor på Geomatics ændringer. Det er desværre ikke noget vi kan lave for dem.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Jeg har et hus med to lejemål a og b

Jeg har et hus med to lejemål a og b, det er det samme hus, men det har to forskellige vurderingspriser. Det blev vurderet for 4 år siden til.800000, I dag står det til 1,8 mill, fuldstændigt hen I vejret 😁
Kan jeg få det for det, så sælger jeg det I morgen.

28 januari 2024

Hej Bente

Tak for din anmeldelse.

Vi får oplysningerne fra Vurderingsstyrelsen.
Hvis du mener at der er blevet lavet en fejl i beregningen, kan du kontakte dem for at få kigget på deres beregning af boligen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg forstår simpelthen ikke hvordan de…

Jeg forstår simpelthen ikke hvordan de kan får så høj en ejendoms vurdering, mit hus har aldrig været så meget vejr

31 december 2023

Hej Kim

Tak for din anmeldelse.

Vi får oplysningerne fra Vurderingsstyrelsen.
Hvis du mener at der er blevet lavet en fejl i beregningen, kan du kontakte dem for at få kigget på deres beregning.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Der er ikke mange rigtige oplysninger…

Der er ikke mange rigtige oplysninger på den side.

20 december 2023

Hej Michael

Tak for din anmeldelse.

Beskrivelsen er desværre for mangelfuld til, at vi kan spore os ind på hvilke oplysninger der er tale om.

Det er altid bedst, at kontakte vores kundeservice på admin@dingeo.dk først, for at få en medarbejder til at kigge oplysningerne igennem, og få svar på dine spørgsmål.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.