Gustav var god til at gøre de lange 8 timer spændende med gode "lege" så man bedre forstod hvordan det hang sammen, også mega fedt med så mange historier frem for kun teori, så det ikke blev så tørt... Se mer
Företaget har svarat
Företaget har svarat
Havde Christian som instruktør, og han var super sjov. Han gjorde førstehjælpskursus, som ellers er ret tungt, til at være sjovt. Kan klart anbefale!
Christian der er førstehjælps lære er seriøst den bedste, nok den første førstehjælps Time jeg har været til hvor jeg har fkn nødt det!
Jeg synes det var en sjov og spænede undervisning. Masser af grin og samtidig koncentration. Dog blev det lidt for presset med tid.
Din Førstehjælp tilbyder førstehjælpskurser til skoler, gymnasier og firmaer. Der er også mulighed for førstehjælp til kørekort. ✓Førstehjælpskursus i Vejle
Bybækvej 21, 7120, Vejle Øst, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Instruktøren var super sød og havde godt med humør som fik tiden til at gå meget hurtigere. Kan kun anbefales her fra :)

Svar från Din Førstehjælp
Læreren(Gustav) gjorde timerne spændende, og følte kun jeg var der I 3 til 4 timer, da tiden bare fløj af sted👍🏻

Svar från Din Førstehjælp
Virkelig en anbefaling. Super lærerigt og sjov undervisning + lækker pizza👌

Svar från Din Førstehjælp
Jeg hyggede mig meget, det var sjovt dog lærerigt. Jeg vil helt klart anbefale det til dig som søger, der er gratis pizza og et bordfodbold bord 😉

Svar från Din Førstehjælp
Gustav er mega engageret, og forstående. Jeg var positivt overrasket over hele dagens forløb, og kom hjem med en masse læring jeg kan bruge til noget.

Svar från Din Førstehjælp
God oplevelse at tage færdselsrelateret førstehjælp. Gode og sjove instruktører.

Svar från Din Førstehjælp
Havde en fantastisk underviser, som gjorde undervisningen spændene og ok sjov. Han var god til at holde os med, og fik de 8 timer til at gå hurtigt
super fed oplevelse, især i Horsens. Christian Fuhlendorff var super til at lære fra sig og gøre det sjovt på samme tid

Christian Mega sjov gut der fik timerne til og gå, 9/10 oplevelse

Svar från Din Førstehjælp
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.