Fik installeret en ladeboks til el-bil. Havde selv indkøbt boksen. Godt tilbud på installation, der var udført på under 3 timer. Super professionelt arbejde. God instruktion. Flot æstetisk resultat. K... Se mer
Företaget har svarat
Jeg kan helt sikkert anbefale Din el-ekspert. Jeg har fået monteret gangbelysning med korrespondance, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Mads er fagligt dygtig, og jeg var tryg ved hans rådg... Se mer
Mads er en yderst kompetent, engageret, strukturet og sympatisk elektriker. Mødte 15 min. før aftalt tid og brugte en time mindre end estimeret - og arbejdet professionelt udført. Vi kan varmt anbef... Se mer
Företaget har svarat
Jeg sætter en stor ære i at være en elektriker som har øje for detaljen og har altid fokus på at være fleksibel så jeg passer ind i kundens tidsramme.
Solsortevej 20, 6000, Kolding, Danmark
Kan ikke andet end at anbefalde mads
Jeg har både brugt ham til privat og erhvers mæssig opgaver, og alt bliver udført super hurtig, høj kvalitet, han går gerne 10 skridt ekstra for at det bliver endnu bedre, han er en fyr der er helt nede på jorden, han går meget op i sine kunder. Så han får min varmeste anbefalding
Lucas Larsen
CEO// Lux Koncern
Dejlig og imødekommende elektriker, jeg havde problemer med strømmen derhjemme, og mads klarede det til perfektion! Vil helt klart anbefale ham til andre!
5 store stjerner herfra!
Mads fra Din El-ekspert vil gøre sit allerbedste for at man som kunde får det resultat, man ønsker sig. Han er professionel og serviceminded. Samtidig har han en stor viden inden for faget og det han ikke ved, skal han skam nok undersøge! Vil til enhver tid vælge ham til at lave el-opgaver!
Kan klart anbefale denne dygtige samt rare elektriker. Mads er både dygtig og en flink mand at have gående, vi har brugt ham flere gange og altid med et godt resultat.
Rigtig dejlig oplevelse!
Utrolig flink og rar mand, og total professionel!
Jeg fik lavet spots på mit badeværelse, og udførelsen er perfekt!
Jeg kan helt klart anbefale Mads!
Så hvis du står og skal have lavet en form for el kan jeg ikke andet end at sige dette er det rigtige valg!
Super godt klaret din El-ekspert!
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.