Beställde jättefina byxor. Otroligt Snabb leverans, tog bara några dagar till Sverige.
Snabb leverans, bra priser, fin kvalitet på kläderna, retursedel finns med. Är verkligen nöjd👍
Trevligt bemötande, uppföljning. Man kände sig speciell som kund. Kommer rekommendera denna sida till mina vänner. Stort tack
Mangler du nyt lækkert og trendy tøj? Hos os finder du det nyeste modetøj til skarpe priser både indenfor hverdagstøj og festtøj. 1-2 dages levering hjem til dig, gratis retur til gavekort og 14 dages returret.
Oldenvej 33, 3490, Kvistgård, Danmark
Beställde vara 2 juni , fick ingen återkoppling , fick den alldeles för sent , skickade retur, ingen återkoppling, endast att företaget gått i konkurs
Har pratat m klarna , de har ej fått någon information
Måste betala fakturan som jag fick 12/6 , och ingen klänning , som kom 2 v senare
Kommer aldrig handla av dem igen , men enligt Mail har företaget gått i kk
Tre veckors leveranstid fast det bara skulle ta några dagar. Endast två av fyra plagg levererades. Nu när jag ska returnera verkar de ha stängt ner hela sommaren
Beställde 26/3 står vid beställning att det tar 3-10 arbetsdagar, fick ingen info om att de bearbetade ordern och ifrågasatte, då visade sig att de hade ”ferie” så det skulle ta ytterligare 10 dagar. De korrigerade ordern från 6 varor till 4 (2 va slutsålda). Jag ville makulera hela ordern då det blev sent, paketet va inte skickad ännu, då de väntade in ett plagg. Fick då inget svar. Mailade igen och igen, 27/4 fick jag svar att de inte kunde stoppa ordern för den var skickad. Fick varorna 9/5 (5 v efter beställning) returnerar direkt. De korrigeradeinte hos klarna utan tog ytterligare 2 v efter 2 Mail och sen begärde de 149kr i returavgift fast jag velat makulera ordern pga de inte höll tiden. Dåligt!
Skickade tillbaka en retur för en månad sedan men inte fått någon återkoppling. Fakturan på Klarna ligger kvar och inget svar på kundservice. Nu när jag tänkte gå in på deras hemsida för att ringa istället står det är de har stängt över sommaren :(
Beställde 8/6 några varor o väntade i över 20 dgr för att få paket. Allt har inte kommit då vissa saker va slutsålda efter så långt tid så klart, o nu när byxor ej passar vill jag returnera men hur när webbsidan är stängd över sommaren?! Va? Förstår ingenting?!

Svar från DiModa Clothing ApS
Skickat en retur 12/5, i dag 5/6 är den inte ens mottagen och besvarad. Så dåligt! Aldrig mer! Beställ inte härifrån, bara problem!

Svar från DiModa Clothing ApS
Brukar aldrig skriva omdömen såhär, men detta är bara Sämsta tänkbara kundservice! Kommer aldrig beställa något från DiModa igen och vill varna folk då jag dessutom inte får tillbaka pengarna för min retur då ni påstår att jag använt ena plagget vilket inte alls stämmer! Plaggen passade mig inte ens varav jag returnerade dem.
Innan dess har jag försökt i en månads tid att få en retursedel med många påminnelser från min sida eftersom ni inte svarade , då det saknades en sådan .
Kommer aldrig att handla från Er igen och varnar alla att beställa något från DiModa.
Har aldrig varit med om sämre kundservice!
Svar på svaret:
Angående retursedel så fungerade det inte på er hemsida varav jag mejlade Er. Konstigt ändå att det tar en månad att svara.
Angående ert påstående att det än var använd mer än bara prövad och hade den på mig då jag skulle då smakråd av min dotter som bor 4 hus bort. Men ni väljer att inte tro på era kunder. Jag skulle inte strida för detta O M jag på riktigt hade använt den. Ser fler som hade problem när de returnerat varor till Er och detta gör att det blir otryggt som kund att handla från Er. Inget annat företag som jag handlar från har agerat så illa som ni. Tråkig upplevelse som jag inte önskar någon annan! Man brukar välja att tro på kunden och man ser på västen att den ör helt oanvänd . Onödigt att behöva bråka om en sådan sak . Varför skulle jag hitta på ?!

Svar från DiModa Clothing ApS
Aldrig beställt härifrån förut men tyckte att de var väldigt fina kläder så tänkte att jag klickar hem lite nya vårfina kläder. Jag har fått en orderbekräftelse men inget mer än så efter x antal dagar. Tror tyvärr heller inte att jag kommer få kläderna när jag läser de senaste recensionerna. Vilket är tråkigt. Tur att jag tog faktura iallafall.

Svar från DiModa Clothing ApS
Forfarande ingen leverans, har gått 1 månad nu. Aldrig jag beställer härifrån igen

Svar från DiModa Clothing ApS
Hej, beställde den 18/4, har inte fått bekräftat på min mail om ni har tagit emot den beställningen eller när den ska levereras?
Vore väldigt tacksam om ni kan höra av er om detta på mail.
Det är första gången jag beställer ifrån er och jag hoppas att det kommer att fungera.
Tack på förhand.
Med vänlig hälsning Kerstin

Svar från DiModa Clothing ApS
Jag fick ett mejl efter beställningen att plagget jag köpt är på ”förbeställning” , antog då att plagget var restnoterat.
Jag mailade då att jag ville markulera beställningen.
Det är 11 dagar sedan utan svar och jag har även skickat ett andra mejl utan svar …det kallar inte jag bra kundservice.

Svar från DiModa Clothing ApS
Klänningen jag köpte var trasig i ena armen