DIGURA Omdömen

TrustScore 3 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

I am reaching out publicly as I have been unable to get a response from DIGURA through standard customer service channels. I engaged their services on August 2026 for a tenancy case. My emails, af... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan VARMT anbefale den juridiske hjælp jeg har modtaget fra Digura. Min sagt vedr. udlejers ulovlige tilbageholdelse af depositum/forudbetalt leje blev vundet 100% og hele beløbet returneret. Jurister... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Utrolig god hjælp, efter selv at have kæmpet med udlejer ifbm. udflytning fra lejebolig hos Kereby (kæmpe udflytningsregning, you guessed it). Digura hjalp mig med at få nedsat kravet fra udlejer... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har en rådgiver der ikke har reageret på noget i over en måned, og Digura vil hverken besvarer opkald, ringe tilbage som de ellers garantere. Ej vil de reagere på de mails jeg har sendt både til... Se mer

Företagsinformation

1. Juridiska tjänster
  2. också i
  3. Tjänster inom tvistemål om små fordringar

Skrivet av företaget

Har du problemer med din udlejer eller er du interesseret i lejeloven? DIGURA er din digitale jurist, som er ekspert i lejeret. Via teknologi og innovation står vi til rådighed for lejere, således at vi kan få skabt et fair og ordentlig lejemarkedet i Danmark.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

33 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Digura giver tryghed.

Det er (desværre) 2. gang jeg har måttet søge hjælp hos Digura - desværre fordi der igen har været bøvl med en udlejer.
Havde det ikke været for Diguras kompetente, professionelle, hurtige, (billige!) og høflige hjælp, havde jeg ikke fået mit indskud tilbage så hurtigt. Tak.

20 februari 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Professionelt og hurtigt forløb - de holder hvad de lover!

Mega hurtigt forløb, stor professionalisme, hurtig respons tid og ikke mindst en fantastisk afslutning på min sag! Jeg er dybt taknemmelig for at der findes sådan nogle virksomheder som denne, der hjælper med at bekæmpe snyd af boligselskaber og udlejere - noget stort set alle jeg kender har været udsat for, og sikkert også mig selv flere gange end jeg ved. Jeg skriver normalt ikke trust pilot anmeldelser men jeg var simpelthen så imponeret!

14 februari 2024

Fin hjælp af DIGURA efter fraflytning - 26.000 kr tilbage af vores depositum

Vi fik meget fin hjælp af DIGURA efter udlejer afkrævede størstedelen af vores depositum til rengøring, maling, afhøvling af gulve og flytning af kogeø på hjul. Vi nåede kun at bo til leje i 9 måneder og passede ellers rigtig godt på lejligheden. Heldigvis havde vi god fotodokumentation ved fraflytning, så DIGURA kunne overtage dialogen først med nådesløs udlejer og derefter køre sagen igennem LLO. DIGURAS professionelle erfaring i lejelov og lejernes rettigheder gjorde, at vi fik 26.000 kr tilbage. Tak DIGURA.

14 februari 2024

Jeg kan varmt anbefale Digura

Jeg kan varmt anbefale Digura - som en ung mand uden de store økonomiske midler følte jeg mig magtesløs overfor en udlejer, der ret tydeligt prøvede at snyde til urimeligt højt istandsættelsesbeløb. Jeg havde ikke den juridiske ballast til at kunne argumentere for og imod, og på trods af at de havde snydt mig til at underskrive kontrakten lige efter tilsynet, formåede Digura at presse dem gevaldigt, så jeg slap med et mere overskueligt beløb.
Jeg ved, hvor jeg henvender mig næste gang☺️

1 maj 2023

Rigtig god service

Mega søde, hurtige til at svare og dygtige til at hjælpe. Vi fik nedsat vores husleje på under tre måneder, med tilbagevirkende kraft. Digura var nemme at få kontakt med og virkelig søde til at opdatere os løbende.

15 december 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

De førte og vandt sagen

De førte og vandt sagen, hvilket var super fedt. Dog skulle jeg selv kontakte dem i løbet af sagen for at høre hvordan det stod til. Nogle gange med halve år imellem.

12 januari 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Et firma som lover rigtig meget

Et firma som lover rigtig meget, men når alt kommer til alt er på udlejers side.

18 december 2023

Kære Julie

Vi er oprigtigt kede af, at din oplevelse ikke har været helt tilfredsstillende, og vi ønsker at besvare dine bekymringer så klart som muligt.

Vores primære mål er at hjælpe lejere med at navigere gennem komplekse lejeforhold og sikre, at de får den bedst mulige rådgivning og service.

Vi er stolte af at tilbyde vores "no-cure-no-pay" tjeneste, hvor lejere kun betaler, hvis vi opnår en besparelse for dem. På den måde afholder vi selv alle omkostningerne, hvis vi ikke opnår en besparelse. Dette er for at sikre, at vi alene fører sager, når der er en reel mulighed for at spare penge.

Vi forstår også vigtigheden af ærlighed og klar kommunikation i vores rådgivning. Når vi modtager nye oplysninger i en sag, som i dit tilfælde, evaluerer vi nøje situationen. Hvis vi vurderer, at udlejeren har overholdt reglerne og dokumenteret deres opkrævninger korrekt, føler vi et ansvar for at give en realistisk forventning til, hvad resultatet vil være - og samtidig ikke forsætte en sag, hvor vi mener, at kravene er berettiget. Dette skyldes vores omfattende erfaring med lignende sager og vores vurdering af, hvordan nævnet normalt afgør dem, når udlejeren afviser vores indsigelse.

Når vi beslutter at lukke en sag, skyldes det vores juridiske vurdering af sagen. Det er vigtigt at bemærke, at du altid har mulighed for at forfølge sagen selv, og vores rådgivere i medlemsklubben er til rådighed for at hjælpe dig i den henseende.

Dog kan vi ikke fortsætte med "no-cure-no-pay" modellen, hvis vi ikke mener, at der er en realistisk mulighed for en besparelse. Vi ønsker ikke at skabe falske forventninger for vores klienter, og det er vigtigt for os at være ærlige omkring dette.

Når vi vurderer, at udlejeren har overholdt lovgivningen og retspraksis, investerer vi ligeledes tid i at forklare vores klienter baggrunden for at lukke sagen.

Vi forstår, at det kan være frustrerende at konfronteres med et økonomisk krav. Vores mål er imidlertid at sikre en realistisk forventning til sagens udfald. Derfor forbeholder vi os retten til at afslutte en sag, når vores juridiske vurdering indikerer, at der ikke længere er et solidt retsgrundlag for at fortsætte.

Vi håber, at dette klargør vores proces, og vi ønsker dig held og lykke med sagen.

DIGURAs Supportteam

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ingen problemer og god behandling

Ingen problemer og god behandling. Dejligt at det var muligt at følge med i sagen på hjemmesiden. :-)

7 december 2023

Kære Klara

Vi vil gerne takke dig for at vælge DIGURA til at hjælpe dig med dine lejerettigheder.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for os på et senere tidspunkt.

God kommunikation og tilbagemelding

God kommunikation og tilbagemelding, råd og vejledning.
Yderst flinke mennesker.
Gav gerne mere end 5 stjerner.

7 december 2023

Kære Kunde

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God kommunikation og effektiv service!

God kommunikation og effektiv service!
Digura sparede min roomie og jeg for ca. 16.000 kr ved udflytning fra vores lejlighed. Hver gang jeg kontaktede dem via tlf. var oplevelsen god og effektiv, og svarene jeg fik var klare og tydelige at forstå.
Derudover var deres business-model så god, og det skader derfor aldrig at få din sag vurderet af Digura!
Kan anbefale Digura til alle der skal flytte ud af en lejlighed.

23 november 2023

Kære Jacob

Effektiv og brugbar rådgivning

Effektiv og brugbar rådgivning
Fik mine penge tilbage fra en udlejer der nægtede at tilbagebetale mit depositum

Fair og let gennemskuelige betingelser

1 november 2023

Kære Hartvig

Tak til rådgiverteamet

Jeg har fået hjælp i DIGURAs medlemsklub, hvor rådgivningen primært har været over mail. Der har været virkelig god respons fra de juridiske rådgivere, og de har været gode til at forklare de lejeretlige regler.
Hjælpen fra DIGURA har gjort så jeg er blevet opmærksom på fejl i min lejekontrakt - som jeg skal være opmærksom på ved fraflytning

5 december 2023

Kære Mads

Mega gode service

Mega gode service. Jeg fik 19 000 kr fra udlejer.
Anbefaler.

20 november 2023

Kære Oleksandr

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

They care even for the small cases! Great professionalism

As expats we hardly can navigate around the rental law. I end up paying so much for invented costs, renovation that should have been done before we moved in. Anyhow, after being rejected for 2 other offices, Digura agreed to take over our case even thought it was for a fight for 8.000dkk. They were professional and with such a strong-will in the 2 years long process. Thank you for the proven justice!

21 november 2023

Dear Nadica,

We would like to thank you for choosing DIGURA to assist you with your tenant rights.

You are always welcome to reach out to us if you need assistance in the future.

Best regards,
The DIGURA Support Team

Fremragende!!!

Fremragende!!12 mdrs kamp mod udlejer er overstået, og efter Digura overtog sagen faldt de fleste bekymringer.
Fik en regning på over 100.000 og endte med at betale 1800!
Så tusind tak Digura - anbefaler jer til alle!!

1 november 2023

Kære Kristine

Fantastisk service

Fantastisk service - det havde jeg aldrig klaret selv. Min varmeste anbefaling.

8 november 2023

Kære Buur

Helt igen fantastisk service

Helt igen fantastisk service. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at jeg ville få hele mit depositum + varme tilbage. Stor tak til Digura for den profesionelle service

26 oktober 2023

Kære Sophie

Fantastisk hjælp

Fantastisk hjælp. Jeg ville aldrig opnå nedsættelse af huslejen uden Diguras hjælp! 🙏

18 oktober 2023

Kære Sisse

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Digura hjalp os med en sag mod udlejer

Digura hjalp os med en sag mod udlejer, og vi fik en stor del af vores penge tilbage. Fantastisk forløb, hvor de overtog hele sagen, uden man skulle gå og tænke over tingene.

20 juli 2023

Kære Rasmus

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.