I am reaching out publicly as I have been unable to get a response from DIGURA through standard customer service channels. I engaged their services on August 2026 for a tenancy case. My emails, af... Se mer
Det här tycker kunderna
Kan VARMT anbefale den juridiske hjælp jeg har modtaget fra Digura. Min sagt vedr. udlejers ulovlige tilbageholdelse af depositum/forudbetalt leje blev vundet 100% og hele beløbet returneret. Jurister... Se mer
Utrolig god hjælp, efter selv at have kæmpet med udlejer ifbm. udflytning fra lejebolig hos Kereby (kæmpe udflytningsregning, you guessed it). Digura hjalp mig med at få nedsat kravet fra udlejer... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har en rådgiver der ikke har reageret på noget i over en måned, og Digura vil hverken besvarer opkald, ringe tilbage som de ellers garantere. Ej vil de reagere på de mails jeg har sendt både til... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Har du problemer med din udlejer eller er du interesseret i lejeloven? DIGURA er din digitale jurist, som er ekspert i lejeret. Via teknologi og innovation står vi til rådighed for lejere, således at vi kan få skabt et fair og ordentlig lejemarkedet i Danmark.
Kontaktuppgifter
Nålemagervej 1, 9000, Aalborg, Danmark
- kontakt@digura.dk
- digura.dk
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Svar på diguras svar til mig
Svar på diguras svar til mig. Det er jo løgn at der kun sidder 2 . Der sad 3 på min sag. Og de arbejdede I hver deres retning!!! Ydermer så sagde den ene rådgiver om jeg havde nogle sidste spørgsmål inden jeg stoppede som klient. Og så spurgte jeg og fik svar omkring noget der IKKE omhandlede den sag de sad 3 på. Så du skal ikke sidde og spille smart og prøve at hænge mig ud når du ikke engang har styr på what's what.
Og ydermer sidder du og lyver jeg kan næve 3 navne der har siddet på min sag. Ikke kun 2 som du ellers påstår!
Udlejer frafaldt sig alle krav
Udlejer frafaldt sig alle krav, og vi fik alle penge tilbage. Louise er virkelig god at tale med og forklare reglerne.

Fremragende sagsbehandling og resultat
Vi har fået en fremragende, effektiv og ikke mindst hurtig service fra Digura. Vi mente vores udlejers istandsættelseskrav var for højt, og vi følte ikke vi havde noget at tabe ved at kontakte Digura på grund af deres “No Cure, No Pay”. På under 3 uger havde Digura skaffet os flere tusinde kroner tilbage gennem forhandlinger med udlejer. Dette sikrede, at vi ikke skulle igennem et forløb i Huslejenævnet, så vi kunne få sagen afsluttet hurtigst muligt - og med et nu langt bedre og tilfredsstillede resultat. Vi vil personligt gerne rose Luna, hvis faglighed og nærhed gjorde os trygge fra start, og ikke mindst for at give os den rette forventningsafstemning, idet vores sag rent faktisk var vurderet lige på grænsen. Derfor var det bare en ekstra bonus, at vi fik det maksimale ud af vores fraflytning. Jeg vil til enhver tid anbefale Digura - TAK!

100% depositum tilbage
Jeg havde forlængst, i mit stille sind, skudt en hvid pil efter udsigt til at få mit depositum, eller bare dele af det, tilbage (så meget "bandit" var udlejeren).
Med juridisk guidens fra Digura, som også flot tog sig af alt skriftligt, både til udlejeren og til sidst huslejenævnet........fik vi 100% depositum tilbage.
Morale..
Når du alligevel betaler 5-10.000 kr til en udlejer pr måned. Kan du lige så godt betale 5-10.000 og 80 kroner til Digura, så dermed sikre dig deres støtte, skulle udlejer komme for godt i gang.
"Falck" for lejere, kalder jeg dem.
Få dig et abonnement.
Tak til hele Digura. I udfører et flot og vigtigt stykke arbejde.
Keld

Great service experience
Fast to reply with active communication. I have been able to resolve my issues with the landlord in a short time span. Thanks!
Jeg har fået god og hurtigt service!
Jeg har fået god og hurtigt service hos Digura! Og derudover har jeg fået meget ud af at bruge deres medlemsklub!

Svar från DIGURA
Jeg fik den hjælp jeg spurgte efter
Jeg fik den hjælp jeg spurgte efter.
Men de er dog rimelige dyre efter min mening.
Fik 8.000kr tilbage fra depotium, men skulle betale dem 5.000kr for servicen. Men rådgivning og hjælp er topklasse

Great communication
Great communication, fast replies and professional :)

God kompetent rådgivning!
Jeg fik den hjælp jeg forventede og det var kompetent og tålmodig rådgivning.

Svar från DIGURA
Hurtig og venlig juridisk service.
Digura er hurtig og venlig juridisk service til en fair pris om måneden. Har til dato kun haft gode oplevelser, og jeg er glad for at være kunde hos dem.

Svar från DIGURA
Det to lang tid, men de fik hele vores depositum igen.
Det har været med lang ventetid (over et år), og mange gange vi selv skulle bede om updates, men vi har nu fået hele vores depositum tilbage fra en privat udlejer som prøvede at snyde os for flere penge.
Det har ikke været med hel ro i sindet, men de har sku klaret det godt, :)

Elendig service
Jeg indsendte min sag, hvorefter jeg fik at vide der ville gå ca. 24 timer før jeg fik svar.
Efter flere uger rykkede jeg efter et svar. Så gik der endnu et par dage, hvor jeg blot fik besked på, at min sag var blevet behandlet og en mail var blevet sendt. Jeg gjorde opmærksom på, at jeg aldrig havde fået denne mail.
Der er nu gået en uge igen, og jeg har stadig ikke hørt noget. Elendig service.

Svar från DIGURA
Ikke super fed oplevelse....
Jeg skrev ind til jer omkring min rettigheder angående depositum men jeg fik svar tilbage fra en fyr jeg har navnet på, at han ikke kunne hjælpe af hensyn til mulig interesse konflikt ??? Jeg spurgte tilbage hvad han mente efter, at have drøftet emnet med nogle kollegaer og har intet svar fået stadig 8 dage efter. Jeg nævner endda i mailen, at jeg overvejer at købe abonnement hos jer men det har jeg da ikke lyst til nu...

Svar från DIGURA
Jeg har ikke valgt DIGURA fra fordi...
Jeg har ikke valgt DIGURA fra fordi de ikke er dygtige til deres fag. De er meget dygtige og man kan regne med dem og det de fortæller og siger. De kender lejeloven med et ingående kendskab. De bedste anbefalinger her fra.

Svar från DIGURA
Jeg har siden dag 1 kun været rigtig…
Jeg har siden dag 1 kun været rigtig glad for at være medlem hos digura, og jeg anbefaler samtlige af dem jeg kender som har problemer med deres udlejer at melde sig ind.
Det bedste hjælp man kan ønske sig jeg har kun været yderst tilfreds for behandling og hjælpen jeg har modtaget varmt fra hele teamet .

Svar från DIGURA
Helped me with my landlord
I sent in a case relating to an issue I had with my previous landlord. Digura handled the case and kept me informed while it ran it's course.
A few months later I was paid back a significant part of my deposit. Great experience all round!

Kan stærkt anbefale Digura
Kan stærkt anbefale Digura. professionel og hurtig service!

Svar från DIGURA
Meget tilfreds med den gode service
Meget tilfreds med den gode service, klar anbefaling her fra!

Svar från DIGURA
Ville ønske jeg kunne give flere…
Ville ønske jeg kunne give flere stjerner. Tak for hjælpen og vil klart anbefale Digura til andre

Svar från DIGURA
Positiv oplevelse hele vejen igennem. Kan kun anbefale Digura.
Vi har en udlejer, hvor kommunikationen var gået i hårdknude. Udlejer kom hele tiden i tide og utide. Udlejer har nøgle til lejemålet hvad vi ikke har indvilget i, og masse af andre stridsspørgsmål.
Vi kontaktede Digura, og de var venlig og imødekommende. Hurtigt og nemt, fik vi et overblik, (med Diguras hjælp) over hvordan de ville gribe sagen an på en rigtig god måde. Hele vejen igennem, har vi følt os trygge i deres hænder, og de guider og vejleder os, lige der hvor vi er og har brug for deres hjælp. De gør ikke noget, uden at vende det med os først, hvilket vi er rigtig glade for. Hele tiden, er de der for os. Vi har valgt at have den pakke, hvor Digura har kontakten med udlejer, og det klarer de så flot. Vi er tilfredse med deres indsats på alle måder. De har skrevet til os, hvis der var brug for at vende nogle ting på telefonen, så vi kunne have telefon møde om det. Kan kun anbefale Digura, til andre der er i tvivl om de har en sag, for Digura er reelle, og siger hvis de kan hjælpe, eller ikke kan hjælpe. Når de så hjælper, yder de en kæmpe indsats.
Digura har hjulpet os, snart et års tid, og selvom sagen trækker ud pga udlejer, så har Digura gjort alt for os hele vejen igennem.
Så 5 ud af 5 stjerne herfra.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.