Det här tycker kunderna
Ik wist niet of het betrouwbaar was, maar al rap bleek het wel uit de correcte correspondentie. Bewerking van ons materiaal was prima. Contact na vragen ook.
Goed gedaan en heel snel binnen! Ik hou alleen niet van lokkertjes en in hoofdletters GRATIS retourzending adverteren, wat gewoon niet waar is, vind ik heel flauw. Je betaalt nl €5,99 verzendkosten vo... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Digitaaliseershop.nl biedt professionele en betaalbare digitalisering van video’s, smalfilms, audio en beeld. Ons team staat bekend om scherpe prijzen en vaste tarieven, zonder verborgen kosten. Al het werk wordt in eigen beheer gedaan, zonder uitvoer naar het buitenland. Na digitalisering worden materialen in MP4-formaat of JPEG geleverd. Onze webshop is tevens fysiek bereikbaar in Utrecht. Bel +31(30)-7432873 voor meer info.
Kontaktuppgifter
Fazantenkamp 446, 3607 XG, Maarssen, Nederländerna
- +31(30)-7432873
- info@digitaliseershop.nl
- digitaliseershop.nl
Gewoon goed.
Zeer betrouwbaar, snel en kwaliteit
Goed spul !
20250618 - Vijf tracks van drie singletjes laten scannen door digitaliseershop.nl . Het heeft even geduurd voor de opdracht was afgerond. Singletjes en CD uitstekend verpakt thuisbezorgd door DHL. CD via MAC-lezer opgeslagen in Apple-Music. Prima kwaliteit. Vijf tracks: vijf tientjes. Goed spul !

Al onze video 8 bandjes netjes en vlot omgezet
Al onze video 8 bandjes netjes omgezet, vlot, makkelijk te downloaden via wetransfer. In doos teruggezonden pakket vermelding enkele slechte stukken in de bandjes, goed om te weten. Communicatie via email ook dik in orde.

Top!
Fijne ervaring, er stond dat het 3 weken zou duren maar binnen een week waren mijn bandjes al overgezet. Ik had 7 banden opgestuurd, bleken er 2 leeg te zijn en daar mijn geld voor terug gekregen.

Svar från Digitaliseershop.nl
Ik stel voor dat jullie de vraag om een…
Ik stel voor dat jullie de vraag om een review (en de herinnering daarna) stellen nadat de bestelling afgeleverd is.
Na 4 weken nog geen resultaat gezien, wat wilt u dat ik review?
Ps (16-01-2025):
Inmiddels is het gedigitaliseerde filmpje bezorgd. En de wrevel is verdwenen.
Kwaliteit is dik in orde en, onverwacht maar handig: behalve de bestelde 4K-versie staat ook een HD versie op de usb stick.
Het was wel even spannend, want op dit smalfimpje staan de enige (mij bekende) bewegende beelden van mijn moeder, die kort daarna is overleden. En dan zomaar met de post meegeven..
Hoe dan ook: keurig geregeld!
Was het niet om die herhaalde vraag om een review terwijl ik nog niets gezien had, gaf ik 5 sterren.
Mede namens de familie bedankt.

GEWELDIG!
Fijne website met duidelijke instructies. Bandjes waren heel snel omgezet naar digitaal. Oma heeft opa voor het eerst weer op bewegend beeld gezien (er waren alleen foto’s) sinds hij heen is gegaan 28 jaar geleden. Dankzij het team van Digitaliseershop was dit mogelijk en we zijn ze daar ontzettend dankbaar voor! 100% aan te raden!
Goede service
Goede service! De memorystick en oorspronkelijk cassetje kwamen goed verpakt twee weken na bestelling bij ons geleverd.

Omzetten van oude Video 8 cassette
Omzetten van oude Video 8 cassette naar een digitaal bestand met goede kwaliteit.
Het hele proces vanaf plaatsen opdracht tot en met aflevering is duidelijk en goed uitgevoerd.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.