DigiAdvies Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

1. Datorreparation
  2. Mobiltelefonreparatör
  3. Reparationsservice för skrivare

Computerreparatie, internetproblemen oplossen, adviseren bij nieuwe aankoop en overzetten videobanden en o.a. dia's naar digitaal bestand.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Oude filmrollen laten overzetten

Oude filmrollen laten overzetten. Helaas kwamen we erachter dat de meeste filmrollen die ik op zolder had gevonden te groot zijn voor de apparatuur van Rick en dit niet gaat lukken. Hij heeft de kleine filmrollen keurig netjes overgezet voor mij en de grotere heb ik elders laten doen op aanraden van Rick. Uiteindelijk alles goed gekomen en snel geholpen!

18 januari 2026
Logotyp för DigiAdvies

Svar från DigiAdvies

Dankjewel, veel kijkplezier en misschien tot een volgende keer!

Top!

Rick is duidelijk in zijn communicatie, vriendelijk en klantgericht. Ook werd ik snel geholpen!

6 oktober 2025

Kundig in oplossen en advies

Kundig in aanpassen en adviezen van computer-inrichting. Prettig contact en snel geholpen. Aanrader voor iedereen met computerproblemen, ook voor een (klein) bedrijf.

11 augusti 2025

Orde in de chaos

Mijn man had erg veel aangeschaft en bewaard op ict gebied. DigiAdvies heeft gekeken wat bewaard moest worden, wat weg kon en waarheen (hergebruik, stort, ‘digitaal antiek’ voor liefhebber) en alles voor mij overzichtelijk in orde gemaakt. Na een week geïnformeerd of alles oké was. Goede uitleg, klantvriendelijk.

9 december 2024

Goede reparatie laptop scherm

Rick heeft mij uitstekend geholpen bij het repareren van het scherm van mijn laptop. Duurde wel wat langer dan eerder gecommuniceerd, echter werd dit duidelijk en op tijd doorgegeven.

5 oktober 2024

Betrouwbaar en kundig

DigiAdvies (Rick) werkt zeer kundig en snel. DA heeft al enkele jaren het onderhoud van mijn computer gedaan en elke keer was ik dik tevreden. Zelf ben ik een digibeet en met, in verhouding lage kosten, ben ik vaker uit de problemen geholpen c.q. zijn problemen voorkomen. Ik durf DigiAdvies zonder enige reserve aan te raden.

20 augusti 2024

omzetting Super 8 en geluid van Cassette

Rik heeft onze zeer oude super 8 trouwfilm omgezet naar een digitaal leesbaar bestand op een USB stick en tevens onze geluidsopname van die zelfde bruiloft, die op cassettes stonden, ook omgezet naar de USB stick
Geleverde service was goed en we zijn er heel tevreden mee

15 augusti 2024

Top service

Erg vriendelijk en deskundig advies. Adequaat in het verhelpen van digitale problemen. Ideaal service aan huis. Geen lange wachttijden. Aanbevolen.

10 juli 2024

Zeer snelle en goede service bij het…

Zeer snelle en goede service bij het omzetten van dvd schijfjes naar MP4 bestanden. Goede prijs kwaliteit!

31 juli 2024
Logotyp för DigiAdvies

Svar från DigiAdvies

Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Wellicht tot een volgende keer 😄