Difference Agency - Models & Actors Omdömen

TrustScore 4 av 5

Företagsinformation

1. Modellagentur

Skrivet av företaget

Difference Agency to pierwsza i największa w Polsce agencja castingowa specjalizująca się w różnorodności i multietnicznych talentach. Z siedzibą w Warszawie łączymy marki, agencje i domy produkcyjne z autentycznymi modelami, aktorami, talentami oraz dziećmi do reklam i kampanii. W naszej bazie znajduje się ponad 700 polskich i zagranicznych aktorów - w różnym wieku, o różnych sylwetkach i pochodzeniu kulturowym. Reprezentujemy zarówno profesjonalnych aktorów z doświadczeniem przed kamerą, jak i unikalne twarze, które wnoszą autentyczność i inkluzywność do każdej produkcji. Wierzymy, że odbiorcy najlepiej reagują na prawdziwą reprezentację - a my pomagamy markom znaleźć właściwe osoby szybko i bezpiecznie. Co robimy: • Castingi do reklam TV, digital i print • Obsada kampanii modowych, FMCG i produkcji międzynarodowych • Reprezentacja modeli, aktorów, dzieci i performerów o zróżnicowanym pochodzeniu • Scouting i rekrutacja nowych talentów, budowa portfolio castingowego • Organizacja sesji castingowych (na żywo i online) • Obsługa prawna i finansowa: umowy, licencje, buyouty, gwarancja obecności na planie • Logistyka talentów: transport, zakwaterowanie i koordynacja Dlaczego Difference? - Pierwsza w Polsce agencja skupiona na różnorodności i multiethnicznej reprezentacji - Zaufali nam [m.in](http://m.in/). Adidas, BMW, Amazon, Orange, KFC, Oshee i Polsat - Profesjonalizm, bezpieczeństwo prawne i niezawodność na planie - Doświadczenie w reklamach, kampaniach modowych, spotach produktowych, serialach i filmach

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

6 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Difference - pełna profeska!

Korzystaliśmy z Difference przy castingu do ostatniej kampanii reklamowej i byłam bardzo zadowolona ze współpracy. Zespół Difference zapewnił świetną obsługę na każdym etapie. Proces doboru modeli był szybki i dobrze zorganizowany, a komunikacja jasna i bezproblemowa. Agencja ma fantastycznych modeli i modelki, zarówno etnicznych, jak i kaukaskich, co bardzo ułatwia realizację różnorodnych projektów. Zdecydowanie polecam Difference!!!

23 januari 2026

BARDZO POLECAM!

D!fference charakteryzuje się super teamem! :) Informacje o castingach są klarowne, agencja jest zorganizowana i rzetelna 🌼 Bardzo polecam, ta agencja pokieruje Tobą za rękę w rozwijaniu swojej reklamowej kariery :)

17 februari 2026

Bardzo polecam agencję

Bardzo polecam agencję. Co prawda nie korzystam z usług jako aktorka, ale wiem jak wszystko działa od drugiej strony. Wszystkie dziewczyny, pracujące w agencji bardzo się starają, ciężko pracują oraz wykazują się 100% profesjonalizmem. Jako osoba nawiązująca współpracę z agencją, czułabym się bezpiecznie i pewnie że wszystkie materiały na casting zostana wysłane, briefy będą dobrze i starannie przygotowane itp.

10 juli 2025

Super Agencja

Super Agencja. Zawsze dobry i szybki kontakt z Bookerkami. Wiele różnorodnych castingów.
Polecam ! Warto dołączyć.

D!fference is not a choice, it's a lifestyle :)

16 februari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Agencja Difference to profesjonalna i godna zaufania agencja aktorska

Agencja Difference to profesjonalna i godna zaufania agencja aktorska oraz modelingowa, którą z pełnym przekonaniem mogę polecić zarówno osobom rozpoczynającym swoją drogę w branży, jak i doświadczonym artystom.
Na szczególne uznanie zasługuje sprawna i przejrzysta komunikacja. Kontakt z agencją jest szybki i konkretny. Informacje dotyczące castingów, projektów czy współprac przekazywane są jasno i terminowo, co daje poczucie bezpieczeństwa i profesjonalnego wsparcia na każdym etapie współpracy. Difference wyróżnia się również indywidualnym podejściem do każdego aktora i modela. Agencja realnie wspiera rozwój swoich podopiecznych, dopasowując propozycje do ich predyspozycji, wizerunku oraz celów zawodowych. Widać zaangażowanie w budowanie długofalowych karier, a nie tylko jednorazowych zleceń.

17 februari 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.