Diervoeding levert top voer. Honden zijn er gek op. Je bestelt het gemakkelijk online, snelle service en binnen 1 à 2 dagen wordt het geleverd. Mocht je iets willen weten, kun je altijd contacten (te... Se mer
Det här tycker kunderna
Snelle levering, komt afspraken na en goed voer! Onze briste korthaar kittens doen het er erg goed op!
Goede en snelle levering en goed deskundig advies! Ik heb onze honden nog nooit zo dol op brokken gezien als deze.. Vacht wordt al mooier,kortom super tevreden.
Företaget har svarat
Begin januari voer besteld. Het voer was op en zou na 2,5 week weer binnen komen. Nog steeds niks ontvangen, geen reactie op mailtjes en telefoontjes.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Importeur van honden en kattenbrokken (en meer) van Fitmin, Probiotic Live en Wilda Siberica
Kontaktuppgifter
Pottenbakkerstraat 24, 9403VK, Assen, Nederländerna
- Info@diervoedingnederland.nl
- diervoedingnederland.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snelle levering, komt afspraken na
Goede gezonde voeding van prima…
Goede gezonde voeding van prima kwaliteit en snelle levering
Deze man is duidelijk in alles wa6 hij…
Deze man is duidelijk in alles wa6 hij verkoot
Na 3 weken nog steeds niets ontvangen
Na 3 weken nog steeds niets ontvangen. Stuur op z'n minst een berichtje dat het later komt.
Hier kun je van op aan super bedrijf
Super bedrijf zijn de brokken niet op voorraad zorgen ze dat er andere brokken opgestuurt worden zelfde merk en smaak maar andere maat thx je word er super goed geholpen altijd .
Begin januari voer besteld, niks ontvangen
Nog steeds niks ontvangen, geen reactie op mailtjes en telefoontjes.
Mijn bestelling van een week geleden
Mijn bestelling van een week geleden
Nog steeds niet ontvangen
En na 7 KEER BELLEN NOG STEEDS NIET
Het was op de afgesproken datum gepland…
Het was op de afgesproken datum gepland en gelevwrd
Door de website up to date te houden en…
Door de website up to date te houden en aanbieden wat ze in het assortiment hebben erg misleidend zo
Vriendelijk
Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Je kan goede afspraken maken voor de bezorging.
Gemakkelijk om voer te bestellen en te betalen.
Snel geleverd.
Mijn bestelling heb ik niet ontvangen…
Mijn bestelling heb ik niet ontvangen en mijn geld ook nog niet
Mijn hond is er gek op en heeft geen…
Mijn hond is er gek op en heeft geen last van jeukende pootjes en oren.
Jammer …
Jammer dat een bestelling pas na 4 dagen gedeeltelijk geleverd wordt en je niets te horen krijgt over hoe en wat met de overige artikelen.
Zeer tevreden over de producten!
Goed voeradvies voor katten met een…
Goed voeradvies voor katten met een eetallergie en ongelooflijk snelle verzending.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.