Dibbern Color-Design Aps Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Se, det er en virksomhed, som man kun kan anbefale. Atmosfæren er hjælpsom og godt kommunikerende, og resultatet er intet mindre end perfekt - det er lakering på et niveau, man slet ikke havde set for... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde seks sorte og blå Myren stole, som havde fået en del skrammer. Sæderne blev renoveret og alle seks lakeret original hvide (samme farve som vores PH ellipse bord). Personalet var meget imødek... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Toiletbordet har aldrig set flottere ud, virkeligt flot malerarbejde. Skufferne er lettere at trække ud end før. Overfladen var helt glat. Skabet havde også en meget flot glat overflade. Jeg fik en li... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har lige fået malet og lakeret et rundt Skovby palisander spisebord med ben og tillægsplader. Og resultatet er helt perfekt. Personalet har på egen hånd udbedret aldersskader, så det hele står... Se mer

Företagsinformation

1. Målare

Informationen kommer från olika externa källor

Vi sprøjtelakerer både til industrien og til private, alt inventar, køkkenlåger, døre, A. j stole, Montana og alle andre typer reoler, Spise borde , sofa borde , alle typer designmøbler samt mange typer lamper f.eks. Ph lamper mv. Alt i dit hjem kan vi sprøjtelakerer, lige efter dit ønske. Vi har nu over 40 år´s erfaring i industrilakering og har en stab at super gode medarbejdere . Vi sprøjtelakerer også alt til industrien herunder ,skilte, cykler ,Mc , auto fælge, plast dele, aluminiums dele Ja, faktisk alt kan sprøjtelakeres, Så bare kom an , hvis der er noget du ønsker i nye friske farver.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

58 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan kun anbefale Dibbern-Color…

Jeg kan kun anbefale Dibbern-Color Design. Vi fik spraymalet køkkenlåger med et super flot resultat og modtog hurtig og effektiv betjening! Vi kommer helt sikkert tilbage næste gang, vi skal have malet noget 😊

19 mars 2025

Svar från Dibbern Color-Design Aps

Hej , mange tak for din dejlige anmeldelse fine ord og skønne 5 stjerner. skøn dag

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg leveret et lakeret stort sort…

Jeg leveret et lakeret stort sort stålbord med en mindre skade. den blev som ny efter den var forbi Dibbern color-design. tak for hjælpen

14 mars 2025

Svar från Dibbern Color-Design Aps

Hej , mange tak for din anmeldelse, og fine 5 stjerner.

Så flot som nyt

Har fået lakeret låger og skuffeforkanter på et mange år gammelt køkken. Resultatet er blevet utroligt flot. Småskader blev udbedret, så de er usynlige, og lakken fremstår helt jævn med en meget flot glans.
God og kompetent vejledning i forbindelse med overvejelserne og stor venlighed ved såvel indlevering som afhentning.

7 mars 2025

Svar från Dibbern Color-Design Aps

Hej Jørgen . mange tak for de fine ord, og meget gode anmeldelse , dejlig med glade og tilfredse kunder , og dejlige 5 stjerner.

Fantastisk Oplevelse

Gibbern Color-Design er super professionelle, og har meget venlige medarbejdere, som står klar med gode råd og en uovertruffen service. Jeg har fået malet døre, reoler, stole og kommoder hos dem, og alt står knivskarpt - det står som nyt. Det er ikke billigt, men alle pengene værd. Jeg vil helt sikkert bruge dem en anden gang, og vil til en hver tid anbefale dem.

12 februari 2025

Svar från Dibbern Color-Design Aps

Hej Annemette, mange tak for fin anmeldelse og dejlige ord. samt fine 5 stjerner, skøn med dejlige tilbagevendende kunder. Og ja hos os er det kvaliteten der tæller , så pris og kvalitet hænger sammen.

Flotte Køkkenlåger

Fik afhentet, malet og afleveret mine køkkenlåger. Lågerne er blevet super flotte og Dibberen arbejdede hurtigt og var gode til at besvare mine spørgsmål undervejs.

3 mars 2025

Svar från Dibbern Color-Design Aps

Hej Kristine , mange tak for de fine ord og dejlige 5 stjerner, kom endelig igen når nyt skal have en ny farve.

Fik malet køkkenlåger

Fik malet køkkenlåger. Godt og hjælpsomt samarbejde fra start til slut. Pris og levering som lovet. Flot malerarbejde. Vil sikkert benytte dem igen når badeværelse står for tur

12 mars 2025

Hej Ove,
super tak for fin anmeldelse, og dejlige 5 stjerner ,og kom blot igen når andet skal have en gang lak. mvh Dibbern

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hvad der loves bliver gjort

Godt samarbejde fra start til slut i form af såvel bestilling, afhentning, aflevering og flot malearbejde incl. en reparation af en låge. Vil helt klart benytte mig af det igen hvis behov

10 mars 2025

Svar från Dibbern Color-Design Aps

Hej Klavs, mange tak for fin anmeldelse og fine ord samt dejlige 5 stjerner.

Super fin behandling

Super fin behandling. Kan varmt anbefale Dibbern. Vi fik sprøjtemalet 2 flet lænestole. De blev så fine. Har tidligere fået sprøjtemalet køkkenlåger. Alt top fint.

26 februari 2025

Svar från Dibbern Color-Design Aps

Hej Mette, tak for fin anmeldelse og dejlige 5 stjerner, og skønt med glade faste kunder.
mvh Dibbern.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Perfekt udført. Fair pris.

Perfekt udført. Fair pris. God kommunikation og vejledning.

10 mars 2025

Svar från Dibbern Color-Design Aps

Hej , Mange tak for anmeldelsen og fine 5 stjerner.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fik malet alle vores køkkenlåger

Fik malet alle vores køkkenlåger, de er blevet super flotte. Var hurtige til at svare på vores henvendelser hver gang. Meget service minded undervejs. Vi kan varmt anbefale Dibbern design

6 mars 2025

Hej , Tak for fine ord og dejlige 5 stjerner

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg bliver spammet af dem...

1 mars 2025

Svar från Dibbern Color-Design Aps

Hej Henrik ved ikke hvem du er , men vi spammer ikke vores kunder, har vi sendt dig mail , så har du forespurgt på noget hos os.
Så ønsker du ikke flere mails, bedes du sende os en mail så vi kan slette dig i vores mailsystem.

God dag Dibbern

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service, kvalitet er i top, kan kun varmt anbefales

Vi har en receptionsskranke med slidt overflade.
Vi blev modtaget meget venligt, og resultatet er rigtig flot.
Nu overvejer jeg at sende et par mere møbler til dem.
Kan kun varmt anbefales.

10 februari 2025

Hej Maria, mange tak for flot anmeldelse og dejlige 5 stjerner
Kom I blot igen en anden gang.,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig til at svare ved henvendelse

Hurtig til at svare ved henvendelse.
Har fået malet skabslåger og skuffer på Montanareoler. Flot arbejde.
Har også fået malet spisebord, ser ud som nyt igen.
Kan kun give de bedste anbefalinger til Dibbern Colder-Design.

17 februari 2025

Svar från Dibbern Color-Design Aps

Hej Rebecca, mange tak for de fine ord, og dejlige 5 stjerner, skønt med glade og tilfredse kunder.
mvh Dibbern.

Super kvalitet af køkkenskabslåger

Fik malet skydelåger og låger til køkkenskabe fra IKEA, og det er igen superfint arbejde. Vi har brugt Dibbern flere gange, til maling af låger, opfriskning af Montana reoler og andet.
Altid fin betjening, hurtige svar og færdigt til den aftalte dato.

5 februari 2025

Svar från Dibbern Color-Design Aps

Hej Paul , mange tak for de fine ord og dejlig anmeldelse med fine 5 stjerner.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Blev modtaget meget åbent og venligt

Blev modtaget meget åbent og venligt, fik en yderst god service.
Og resultatet af omlakeringen af min slidte PH 5 lampe er yderst vellykket. Jeg glæder mig til at sætte den op i mit svenske hus.

5 februari 2025

Hej Jesper , mange tak for fine ord, og dejlige 5 stjerner,
Håber den kommer til at lyse op i Sverige.

Vi fik malet håndvaskeskab

Vi fik malet håndvaskeskab - flot udført og til den aftalte tid

22 januari 2025

Svar från Dibbern Color-Design Aps

Hej Torben, mange tak for anmeldelse og fine 5 stjerner.
skøn dag
mvh. Dibbern

Effektivt og flot arbejde

Effektivt, venlige og solidt arbejde. Fik malet IKEA skabslåger i en selvvalgt farve og blev faktisk imponeret over arbejdet. Tror ikke jeg havde forventet at der blev så godt, så derfor fortjener de at få en god anmeldelse. Dem vil jeg helt sikkert bruge igen. Prisen var også mere end fair. Kvalitet koster.

1 februari 2025

Svar från Dibbern Color-Design Aps

Hej Dan , mange tak for fine ord og anmeldelsen, tak for dejlige 5 stjerner.
god dag

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk lakering af vores stole

Fantastisk lakering af vores stole. De fremstår som helt nye, og de småskader som de havde fået gennem tiden er blevet udbedret til perfektion.

3 februari 2025

Svar från Dibbern Color-Design Aps

Hej Mads, mange tak for fin anmeldelse , og skønt at I er blevet super tilfredse med malerarbejdet.
Tak for fine 5 stjerner.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.