Vi havde nogle låger og skuffefronter som der skulle males i en anden farve da vi ønsket os noget anderledes på vores Ikea skabsløsning. Så fandt vi Dibbern på nettet efter en anbefaling fra en ven, t... Se mer
Företaget har svarat
Det er 4. gang jeg benytter mig af Dibbern Color-Design. Resultatet af bejse og lak på 3 stk. 40 år gamle mahogniskabe blev 100% tilfredsstillende. For et rimeligt beløb sparede det mig for besværet o... Se mer
Företaget har svarat
Dibbern er super profesionelle, de har styr på deres ting fra tilbud til levering, og så selvfølgelig udfører de arbejdet perfekt. Vi har brugt Dibbern igen og igen gennem årene når vi har haft maler... Se mer
Företaget har svarat
Fik lakeret vores køkkenlåger og skuffeforsider ca 50 stk i alt, rigtig god service fik vist de forskellige stadier i lakeringen og mulighed for at se de forskellige farvemuligheder. Meget flot resul... Se mer
Företaget har svarat
Vi sprøjtelakerer både til industrien og til private, alt inventar, køkkenlåger, døre, A. j stole, Montana og alle andre typer reoler, Spise borde , sofa borde , alle typer designmøbler samt mange typer lamper f.eks. Ph lamper mv. Alt i dit hjem kan vi sprøjtelakerer, lige efter dit ønske. Vi har nu over 40 år´s erfaring i industrilakering og har en stab at super gode medarbejdere . Vi sprøjtelakerer også alt til industrien herunder ,skilte, cykler ,Mc , auto fælge, plast dele, aluminiums dele Ja, faktisk alt kan sprøjtelakeres, Så bare kom an , hvis der er noget du ønsker i nye friske farver.
H.J Holst vej 32, 2610, Rødovre, Danmark
Brugte igen Dibbern, denne gang nogle gamle og ridsede Mistral reoler, som hermed fik nyt liv. Som sædvanligt et perfekt stykke arbejde. Nu vil vi nyde vores unikke reoler.

PH lampe i to farver
Super hurtigt til at give tilbud på min lampe jeg ville have malet i to farver, og til en rigtig god pris.
mega søde og imødekommende personale og meget hjælpsomme.
og lampen er blevet super flot

Svar från Dibbern Color-Design Aps
Rigtig flot arbejde med sprøjtelakering af ældre køkkenlåger og køkkenskuffer med en flot finish. En stor anbefaling herfra.

Svar från Dibbern Color-Design Aps
Sublimt håndværk og professionel vejledning som gjorde at vi fik mulighed for at vælge en original Arne Jacobsen farve til vores myrestole.
Vi er meget begejstrede for resultatet.

Svar från Dibbern Color-Design Aps
Jeg fik Dibbern Color-Design Aps til at male min espresso maskine, og jeg er blæst bagover af resultatet!
Fra start til slut var oplevelsen helt i top:
Fremragende Kommunikation: De var superhurtige til at svare, meget professionelle .
Det skabte stor tryghed.
Resultatet er Perfekt: Maskinen er blevet malet i en utrolig flot og holdbar finish. Håndværket er i særklasse, og det har virkelig forvandlet maskinen til et kunstværk.
Nem Afhentning/Aflevering: Logistikken var let og problemfri. Både aflevering og afhentning af maskinen foregik nemt og hurtigt.
Jeg kan varmt anbefale Dibbern Color-Design Aps til alle, der ønsker et unikt projekt udført med højeste kvalitet, god service og ubesværet proces!

Svar från Dibbern Color-Design Aps
Fik lakeret køkkenlåger, meget flot resultat.
Hurtigt udført - 1 uge.

Svar från Dibbern Color-Design Aps
Toiletbordet har aldrig set flottere ud, virkeligt flot malerarbejde. Skufferne er lettere at trække ud end før. Overfladen var helt glat. Skabet havde også en meget flot glat overflade. Jeg fik en lille bøtte maling med indvendig pensel med. God service. Jeg vil til enhver tid benytte Dibbern Color-Design Aps igen.

Svar från Dibbern Color-Design Aps
Jeg fik slebet og lakeret spisebord. Meget flot arbejde, som jeg er fuldt tilfreds med. Alle aftaler om pris, tid og afhentning og levering blev overholdt. Kan varmt anbefale at handle med dette firma!

Svar från Dibbern Color-Design Aps
Vi fik slebet og lakeret vores spisebord og vi er utrolig glade for resultatet. Fineren på bordet var temmelig tynd, så vi var lidt bekymret for processen. Men det udførte arbejde er helt perfekt og bordet står nu som nyt igen. Tusinde tak til Dibbern

Svar från Dibbern Color-Design Aps
Vi fik sprøjtelakeret et Ikeabord. Det er blevet super flot og i lige den farve, som vi ønskede. Tak for virkelig godt arbejde og god service

Svar från Dibbern Color-Design Aps
Fik slebet og lakeret vores køkkenlåger. Tip top service og rådgivning. Alle aftaler overholdt til aftalt pris og tid - særdeles godt udført. Meget høj kvalitet. Har kun de bedste anbefalinger.

Svar från Dibbern Color-Design Aps
Tip top service og rådgivning. Alle aftaler overholdt og særdeles godt udført. Høj kvalitet og faglighed.
Michael

Svar från Dibbern Color-Design Aps
Vi fik malet vores køkkenlåger i vores 50 år gamle køkken. Nu er de som nye. Fin behandling og flot arbejde

Svar från Dibbern Color-Design Aps
Perfekt udført, prisen er absolut konkurrence dygtig. Kan anbefales hvis du/I har låger i køkkenet som trænger til en opfrisker.

Svar från Dibbern Color-Design Aps
Som altid godt håndværk, super professionelle medarbejdere, fair pris.

Svar från Dibbern Color-Design Aps
Virksomheden forvandlede de meget slidte Nanna Dietzel Trinidad stole til funklende nye skarpe stole, med vældig god vejledning og til en rimelig pris.

Fantastisk
Venligt, hjælpsomt, imødekommende og professionelt personale. Stedet kan bestemt anbefales. Fint slutprodukt
Marianne Bentzen

Svar från Dibbern Color-Design Aps
Jeg havde en lampe i meget sølle stand, men med stor affektionsværdi. Nu står den simpelthen så fint.

Svar från Dibbern Color-Design Aps
Kort og godt: Fantastisk!
Lige fra vores første henvendelse til det endelig resultat- så var vores oplevelse: Fantastisk!
Professionel vejledning og en klar dialog gjorde at vi ikke har været i tvivl på noget tidspunkt i forløbet.

Svar från Dibbern Color-Design Aps
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.